Sprzedaje SILNIK MoonOTS v3. [HIT!].

Nec

Advanced User
Sierpień 10, 2011
Liczba reakcji
9
Witam.

Ot?? Sprzedaje Ca?y Silnik Moon OTS v3 Oryginalny, kt?rego dosta?em od Administratora Moon OTS kt?rego ju? niema. Oczywi?cie dosta?em go nie za darmo lecz za to ?e by?em CM na MoonOTS przez 2 miesi?ce i oczywi?cie mia?em tytu? najlepszego gracza na Moonots.eots.pl.

Ot?? jest to paczka w kt?rej znajduje si?:
- SILNIK (Oryginalny silnik moonots.eots.pl)
- Oryginalny trunk je?li by kto? chcia? przerabia? silnik od j?dra ;p
- Data Pack w silniku (oryginal)
- Folder "Baza Danych" w paczce (accounts i players pousuwane ;p)<< Jeszcze z moona v3 zosta?y.
- Map Editor (specjalny do Moona)

No i Co By tu Powiedzie?. Ca?a Paczka Silnika.
Wystarczy j? ode mnie kupi? i mo?na kontynuowa? Moona ;p
Jest to oryginalna Paczka od Administratora kt?rej nikt niema.
Ludzie maj? tylko Data Packi a to chyba co innego ni? moja paczka ;p

UWAGA! CA?? PACZK? SPRZEDAJE ZA KART? PLUS 30 Z? [HIT!]
Kody pisa? na PW.

Po Zakupie Wysy?am na PW Link do paczki kt?ry jest wa?ny przez okres 1 dnia (12h)
44633832.jpg

Je?li kto? chcia? by kupi? domen? [moonots.eots.pl] i kontynuowa? Moonots.eots.pl pisa? do mnie ja skontaktuj? si? z Administratorem czy jest mo?liwo?? sprzedania domeny.

Z?y Dzia? ? Bardzo Prosz? o Przeniesienie. << Nie mog?em napisa? w Handlu poniewa? mam za ma?o post?w.

SCREENY Map Editor :

Zwyk?y Screen:

Przepraszam ?e takie ma?e.
Nie chce mi si? robi? wi?cej screen?w, jak kupicie paczk? to zobaczycie mapk?. Chyba grali?cie na Moonie to wiecie jak wygl?da, po co wam screeny.

A co do Informacji to chyba wszystko wyja?ni?em nie ?
je?li kto? chce informacji no to nie wiem jakich, niech kto? napisze jakie chce jeszcze informacje.

Co do Domeny Moonots.eots.pl to Administrator zastrzega j? i nie sprzedaje w tym czasie.

Ju? mo?na kupowa?.

Pozdrawiam.

Odp: Sprzedaje SILNIK MoonOTS v3. [HIT!].

@Up
Spokojnie, screeny b?d?, wszystko b?dzie. Wszystko ju? wkr?tce.
Zak?adam domen? na kt?rej b?dzie info na temat silnik?w do kupienia (w tym moon v3), wtedy b?dzie wi?cej informacji i b?d? te? screeny, lecz za?o?y?em temat o tym poniewa? mo?e kto? chcia? by go mie? wcze?niej. Screen?w tu nie daj?, je?li kto? nie wie?y niech czeka na domen?. - ju? nie wa?ne domeny nie zak?adam. Sprzedaje tylko t? paczk?.

Ostatnia edycja:

To ile mamy czeka? ?
mo?e zakupi?bym tego moona ale bez screen?w nie mam ochoty nic kupowa?:D

Jak tak bardzo chcecie to zara daje screeny.

Cofam swoje zdanie zbyt du?y spam na PW.

Ostatnia edycja:

Na forum jest za darmo, hahahahaha

S? Ale Same Data Packi lub zwyk?e nieoryginalne silniki, a tu znajdziesz ca?? paczk? z baz? danych i map editorem. Wystarczy to mie? i czujesz si? tak jakby moonots.eots.pl by? tw?j.

Bardziej opyla sie kupic donatora na otland i mie? dost?p do wszystkich silnik?w i skrypt?w

@mrozek8

Jest to silnik TheForgottenServer 0.4 pod wersj? 8.60. Taki jaki by? na Moonots.eots.pl.

@Kamilox124

A co mi z donatora, my?lisz ?e na otlandzie jest ca?a paczka Moonots.eots.pl
to si? grubo mylisz. No mo?e co? jest, jaki? datapack lub silnik ale na pewno niema ca?ego sk?adu mojej paczki . Sam Administrator Moonots.eots.pl pisa? ?e ca?a paczka kt?r? ja dosta?em, nie jest dla nikogo dost?pna. Jak jeste? taki m?dry to kup donatora i daj link do ca?ej paczki Moona v3.

@BuRcZyK

Jak jest na forum ca?a moja paczka to podaj link, a je?li jest datapack to ?al ?e wog?le si? wypowiadasz w tym temacie jak nie wiesz o co chodzi.

Ostatnia edycja:

O kur%a ale problem sobie pobra? tfs 0.4 i wjeba? do paczki. We? pie^olnij sie w ?eb ;] I moonots to g?wno ;]

@up
To musi by? oryginalnie przerobiony silnik TFS bo jak wrypiesz datapack do oryginalnego TFS 0.4 to b?dzie masa b??d?w w konsoli. A w dodatku niemam donatora na otlandzie.
@Parkour

Pode?lij link do datapacka.

Ostatnia edycja:

Elo.

Mo?e kupi? t? ca?? paczk?.
znasz moje gg daj wiecej info.

Ch?opie gadasz ?e jak mam inny silnik to b?d? mia? w ch*uj b??d?w,
mia?em ju? t? data i 1 lepszy silnik tfs bez wirusa, 5 minut zabawy 0 b??d?w,
dr?gie 5 minut i si? ma editora do tej mapy kolejne 15 minut na dodanie lepszych skrypt?w
kolejne 20 na zrobienie strony bez b??d?w i wrzucenie linku ze mo?na gra? ;)
.
.
Moja opinia silnik mo?e jest dobry ale mapa jest ZJEBANA fajnie (mo?na powiedzie?) ze miasto jest zrobione, reszta czyli expowiska to g?wno robione w 5 minut (wybieramy powi?kszenie mapki najebiemy par? krzak?w po bokach i tyle) ;p
A jeszcze 1 ludzie musza by? bardzo leniwi jak nie mog? Zrobi? sobie w?asnej mapki lub skrypt?w..... PoZdRo LaVejt ;-))

~REFRESH~

@Up
No co. Moja Wina ?e nie da si? w handlu bo mam za ma?o post?w. A paczk? chce sprzeda?.

@UP x2

haha ca?? paczk? zrobisz w 5 minut roboty a sk?d we?miesz te wszystkie narz?dzia itp.
To jest ca?a paczka. Jak zrobisz tak ?e tak? sam? paczk? b?dziesz mia? to pogadamy mo?e wtedy.

@Topic
Dalej jest to aktualne, prosz? kupowa? i nie s?ucha? innych bo tylko pisz? g?upoty.

Back
Do góry