-Tibia 8.60 SuperEvo.net

Status
Zamknięty.
Odp: SuperEvo.net

Od?wie?am temat!

Start ju? 26.11.2011r.
Godzina 13:00

Najwa?niejsze zmiany:

-Stworzyli?my w?asny klient gry. To znaczy, ?e nie b?dziecie ju? musieli u?ywa? IP CHANGERA :) Klient do pobrania na g?rze strony.

-Dodali?my now? komend? dla os?b pragn?cych uzyska? pozycj? Tutora. Jest to komenda !bug, ka?dy gracz mo?e jej u?y? 15 razy dziennie.

Ka?dy zg?oszony b??d to 1 punkt respektu, a potrzebujecie ich 100 aby automatycznie uzyska? pozycj? tutora. Ka?de fa?szywe zg?oszenie b?dzie karane.

-Przet?umaczyli?my ca?y serwer na j?zyk polski. Zosta?o nam jeszcze kilka rzeczy do przet?umaczenia.

-Stworzyli?my system automatycznego dobierania tutor?w: Ka?dy gracz b?dzie m?g? podzi?kowa? drugiemu graczowi za pomoc u?ywaj?c komendy '!dzieki nazwa_gracza'. Po nazbieraniu wystarczaj?cej ilo?ci punkt?w podzi?kowa?, gracz otrzyma automatycznie pozycj? tutora.

-Stworzyli?my nowy system pr?dko?ci biegania: poprawili?my to, ?e po kilku minutach gry na naszym serwerze gracz osi?ga? maksymaln? pr?dko?? biegania, teraz potrwa to d?u?ej.

-Poprawili?my reborn system (po rebornie posta? zadaje takie same obra?enia z czar?w jak przed, dodali?my 4 nowe czary dost?pne od poziomu 15.000 oraz zwi?kszyli?my wymagany level na Reborn do 30.000)

-Zmienili?my EXP Stages tak, aby po osi?gni?cu 30.000 poziomu gracz musia? zrobi? Reborn.

-Dodali?my nowy trudny quest wymagaj?cy zgranej ekipy.

-Oraz wiele innych...

No nareszcie si? doczeka?em tego otsa no i oczywi?cie gor?co zapraszam wszystkich do gry ni nim Lord Makin:D

Wkoncu start, myslalem juz , ze w ch*ja polecicie ;/ ... Ciesze sie bardzo! MAm nadzieje, ze nie tylko skrypty ale i mapka przeszla wizualny tuning! :) Zapraszam do gry, daj moze darmowe pkt dla 100 ososb to wiecej nas sie zarejestruje, mam nadzieje, ze minimalna ilosc ososb to 100! Pozdrawiam.

Ots Super Nie widze z nim zadnego Problemu
Gra jest Przyjemna mapka ladna (nie wazne czyja wazne ze mi sie podoba XD)
Jak dla mnie 10/10 POLECAM

Bardzo fajny serwer, na obrazkach wida? ?e ?adna mapa. Bardzo dobrze si? prezentuje. Administracja ma du?e do?wiadczenie w robieniu ots?w. Jest du?o event?w, najazd?w na miasto i quest?w. Na pewno nikomu si? nie znudzi.
Pozdrawiam:
Czak Noris

Od?wie?am i zach?cam wszystkich do gry na SuperEvo!​

Od?wie?am!

Przypominam, ?e dla aktywnych graczy organizujemy konkursy, a do wygrania serwery ventrilo 2.1, a tak?e punkty w SMS Shop.

Co par? dni aktualizujemy map? oraz serwer, a zmiany i nowo?ci jakie wprowadzili?my przez ten okres czasu, to:

- Dodali?my na mapie dwa nowe miejsca do zdobywania do?wiadczenia (TP Room).
- Poprawili?my kilka quest?w, kt?re nie dzia?a?y prawid?owo.
- Udoskonalili?my System Reborn, dzi?ki czemu od teraz jest mo?liwo?? zdobycia a? 6 poziomu rebornu, kt?ry umo?liwi Wam korzystanie z nowych czar?w i dost?pu do wielu miejsc do, kt?rych nie ma dost?pu zwyk?y gracz.

Na co komu 100 expowisko jak z tego mo?e 10 jest potrzebnych... Po co robi? expowiska, kt?re zagradzaj? mape i s? zb?dne jak w tym przypadku? Dla liczby? jeszcze tak niedopracowane.

Snoopie, po to, aby gracze mieli ?wiadomo??, ?e administracja nie ?pi i nie obija si? oraz wywi?zuje si? ze swoich obowi?zk?w na serwerze. ?eby? nie my?la?, ?e pracujemy jedynie nad map?, lecz tak?e nad silnikiem. Poprawiamy r??ne, nawet te ma?o znaczne questy, na kt?re ma?o kto zwraca uwag?. W drugiej edycji postawili?my na wydajno?? i jako?? gry na Naszym serwerze, poniewa? jak wiadomo w tej chwili powstaje coraz wi?cej serwer?w OT, kt?re stawiane s? dla zabawy czy te? dla zarobku, oczywi?cie My jako administratorzy SuperEvo, te? liczymy na jakikolwiek zarobek, aby m?c op?aci? serwer dedykowany oraz ludzi, kt?rzy pracuj? nad rozwojem serwera.

Co do tych s??w: "jeszcze tak niedopracowane.". Odnios? si? do tego z lekk? powag?, lecz nie zrozum mnie ?le, ale jeste? osob?, kt?ra potrafi jedynie napisa? par? takich g?upich zda?, kt?re powalaj? Twoj? inteligencj?. Zgodz? si? z jednym, ?e na mapie evo jest du?o expowisk "kwadratowych", lecz tak jak wspomnia?em wcze?niej, My pracujemy nad edycj? i tworzeniem coraz to nowszych miejsc do expienia i tworzymy je, aby ka?dy m?g? zdobywa? do?wiadczenie bez ?adnych spor?w mi?dzy graczami na serwerze.
Dodam, ?e obecne nowo dodane expowiska robione by?y przez Nas na serwerze z real map?.

Ostatnia edycja:

Na co komu 100 expowisko jak z tego mo?e 10 jest potrzebnych... Po co robi? expowiska, kt?re zagradzaj? mape i s? zb?dne jak w tym przypadku? Dla liczby? jeszcze tak niedopracowane.
Gra?es ty na serwie? Mapa jest wspaniala, na poczatku idziesz na schody, na ktorych wbijasz 8k lvl(jest tam 10expowisk) nastepnie kierujesz sie ku kolejnym expa, gdzie masz kolejne 10tp.... Wszystko fajnie, moja ulubiona mapka HIGH. Lepsza niz kultowe tiberie(mape maaja zjebana), czy UnitedOTS. Nie wiem czemu.. poprostu! Zaluje, ze gra tak malo osob.... !

Serwer Online od 27 listopada i utrzymuje sta?? liczb? graczy, zapraszamy.

Serwer bardzo fajny gram , balans profesji - znakomity , mapa - 9/10 (przerobiona i to bardzo moonots) , administarcja 11/10 (bardzo dobra)
Tak jak jest napisane w prezetacji otsa , nie mozna sie nudzic

Pozdro - Dragon Promaster

To ja kilka zda? o Serwerze.

Serwer fajny, fajnie si? expi postaci? EK.
Atmosfera raz taka Raz Taka.
Ci?g?e lagi doprowadzaj? graczy do szalu,
jakby tego by?o ma?o crack s? co chwil?!.
Nie Polecam, chocia? jakby GOD zrobi? co? z tymi lagami i zabezpieczenia lepszy by mia?, to Owszem:) Polecam, ale jak na razie ! To nie! Polecam !

Bardzo fajny ots, ?adna mapa du?o expowisk.polecam

Strasznie ma?o os?b nie op?aca si? ju? wbija? na server...
Proponuje reset.

Pisa?em juz do administracji w sprawie spawnu z Ferumbrasami poprostu si? tam nie da expi? przy wej?ciu stoja 2 Ferumbrasy a reszta so sumony Demony nie ma szans ?eby si? tam wcisn?? i wybi? to
pasowa?o by to poprawi?

Ostatnia edycja:

nudno sie gra mimo ze jest spora liczba graczy :) mapa dosyc fajna ale mogloby byc lepiej z ulozeniem expow bo wyskakuje odblokowales exp... ale gdzie? co jak... szkoda a tak to dosyc fajnie :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry