-Tibia 8.60 SuperEvo.net

Status
Zamknięty.
Odp: SuperEvo.net

Od?wie?am!

Pozosta? dzie? do startu. Zach?cam wszystkich do wsp?lnej gry na serwerze SuperEvo!​

Server zapowiada si? bardzo ?adnie, wed?ug mnie tylko sms shop jest troszke za drogi, czy b?dzie mo?liwo?? zdobycia item?w z sms shop'u na questach ?

Wracaj?c do servera, gra?em na tej mapce, 0 bug?w, du?o expowisk, ciekawe miejsca.
Exp stage ?adne, stronka te?.
O! Reborn System - Bardzo dobry pomys?, niewiem jak reszt? ale mnie to bardzo zach?ci?o do gry.

Podsumowuj?c ots bardzo dobrze dopracowany, napewno zagram, postaram si? z ekip?.
Zapraszam do wsp?lnej gry !

Pozdrawiam, Typek.

Adisanek, SMS Shop jest w miar? tani w por?wnaniu z innymi serwerami OT, a przedmioty mo?na zdoby? poprzez zrobienie questa lub zabicie kt?rego? z bos?w.

Nad serwerem pracujemy ju? od roku, tak wi?c na pewno wi?kszo?? b??d?w na mapie jak i w grze jest naprawiona i oczywi?cie z ka?dym dniem aktualizujemy i modyfikujemy serwer, gdy? chcemy, aby gra na naszym serwerze sprawia?a wam du?o przyjemno?ci i satysfakcji. :)

Nad stron? (layotem), pracuje profesjonalna osoba, kt?ra tworzy strony tak?e dla innych serwer?w OT.

Je?eli chodzi o map?, to powiem tylko, ?e kilka dni po starcie dodamy par? (trudnych) quest?w, a nagrody w miar? trudno?ci b?d? coraz to lepsze... . :)

Adisanek dzi?kuje Ci za komentarz i zach?cam wszystkich do udzielania si? w tym temacie.

Pozdrawiam!

Ja to si? zawsze udzielam a wi?c gor?co wszystkich zapraszam na tego otsa bo na nim nudzi? si? nie mo?na a najwi?kszym plusem tego otsa jest mi?a atmosfer i ogarni?ty support wi?c nie czeka? zak?ada? konta i wbija?:lol:

Tak tylko dodam ?e poleca Lord Makin ;)

Star ju? za 10 minut !!
Polecam server, i zapraszam do gry.

Serwer ruszy?!

Du?ej liczby graczy w tej chwili nie ma, wi?c prosimy o reklam? z Waszej strony.​

Odświeżam!
Zachęcamy do tworzenia kont i do gry na SuperEvo!​

Start już niebawem!

Stworzyliśmy 2 nowe Systemy:

- System automatycznego dobierania tutor?w: Każdy gracz będzie m?gł podziękować drugiemu graczowi za pomoc używając komendy '!dzieki nazwa_gracza'. Po nazbieraniu wystarczającej ilości punkt?w podziękowań, gracz otrzyma automatycznie pozycję tutora.

- System prędkości biegania: poprawiliśmy to, że po kilki minutach gry na naszym serwerze gracz osiągał maksymalną prędkość biegania, teraz potrwa to dłużej.

Ostatnia edycja:

Świetny serwer naprawde polecam miła atmosfera, mili gracze jak i support, mapka świetna bardzo dopracowana, tak samo skrypty. Acc Maker taki za ladny nie jest, ale widac że się starali aby milo sie gralo. Na mapce jest sporo miejscowego na wary, ob więc nikomu się nie będzie nudziło, Questow tez jest bardzo sporo i to nie tylko idz, zabij, wez nagrode, lecz strzeba pokabinowac.
Zapraszam na serwer.

Vanex

Ostatnia edycja:

Widać poświęcenie, do tego serwera czasu i kupy pracy.. Moim zdaniem każdy powinien wbić na ten serwer "Evolution" i docenić pracę Supportu.. Ja na pewno wbiję.. Ponieważ , moim zdaniem nie powinno marnować takiej szansy Takie wspaniałego serwera jakim Jest "SuperEvo.Net" Więc zapraszam wszystkich graczy. Żeby wbili na Ten Serwer.. A Dlaczego?
Są tu powody zacytuję.

*Poświęcenie czasu, Na Serwer Z Strony Administracji !
*Dużo Expowisk.
*Dużo Qest?w.
*Eventy.
*Darmowe Premium Points (PP).
*Miła Atmosfera.
*Miła Administracja.
*I Wiele Więcej!
*Wspaniałe Scrypty
*Dopracowana Mapka

_ _ _ _ _ _ _ _
Więc z Pełną radością zapraszam Wszystkich Graczy Na Serwer Superevo.net
Na pewno nic nie stracicie.. Lecz zyskacie Nowy Oraz Dobry Serwer.. Na Kt?rym możecie się zrelaksować...

Dziękuje Oraz Pozdrawiam Administracje Serwera SuperEvo.Net, A Także Administrację Forum Tibia.NET.PL

Ostatnia edycja:

Jeżeli będzie jakaś "realna szansa zdobycia item?w tych najdroższych z boss?w/event?w/quest?w" to chętnie wbije. Patrząc na newsy zapowiedzi etc. wnioskuję, że administracja postara się utrzymać graczy(Z tego co obliczył na full sera 2k pp... trochę sporo).

Edit: Zr?bcie możliwość własnego wyboru numeru acc(opcja generacji numeru jako alternatywa moglaby być)

Ostatnia edycja:

Ganu, prawie wszystkie przedmioty mo?na zdoby? poprzez zrobienie questa lub zabicie w miar? trudnego "bosa".
Account name na naszym serwerze generuje si?, dla Waszego bezpiecze?stwa, dlatego z tego powodu musi to pozosta?.

Dzi?kuje pozosta?ym u?ytkownikom za wypowiedzenie si? na temat naszego serwera i zach?cam wszystkich do gry na SuperEvo!

Ots moze byc mi nie przeszkadza ze to edytowana mapa moon'a tylko powiem odrazu jedno nie chce grac na ots na kt?rym administracja cos porobi a pozniej bedzie miala wyjeb**e i nie bedzie przez rok wbijac mam nadzieje ze tu tak nie bedzie ;)

Solkrin , zawsz? podziwia?em Ci? za wszystko. Serwer bardzo godny uwagi , mapa mi nie przeszkadza ale my?l? ?e na wi?cej was sta?. Troch? s?abo edytowana ale mo?e by?. Mam nadzieje ?e sms shop tani , z pewno?ci? Ci? tam odwiedz?.

No, no OTS'ik mi się bardzo ale to bardzo podoba a szczeg?lnie mapa ale 1 rzecz jest niefajna a mianowicie exp moim zdaniem o wiele wiele za duży.
No ale to wasz wyb?r, z pewnością tam zajrzę.

Ots fajny, ale evo jest ju? za du?o. Mo?e zr?b kto? jakie? oryginalne RPG typu neravia.pl. Evo mi si? ju? znudzi?o tak samo jak ta mapa. Wejd? zobaczy? ale my?l?, ?e cud?w nie b?dzie. 7/10 za prac?.

Ca?y czas na Serwerze trwaj? prace nad balansem, mo?ecie zobaczy? tabelk? kt?ra przedstawia maksymalne, minimalne i ?rednie obra?enia ka?dej profesji.
Balans nie jest sko?czony, gdy go sko?czymy, wkleimy tabel? jeszcze raz :)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:

Dzi? przet?umaczyli?my skrypty na j?zyk polski oraz stworzyli?my w?asny klient dzi?ki kt?remu nie b?dziecie ju? potrzebowa? ip changera.

Ots jest lepszy z dnia na dzie? ju? si? doczeka? nie mog?:D
Ale mogli?cie by troszk? map? przerobi?:)

Lord Makin, z ka?dym dniem aktualizujemy map? i og?lnie ca?y serwer.
Je?li chodzi o map?, dodajemy nowe miejsca do zdobywania do?wiadczenia i pracujemy nad edycj? obecnych ju? expowisk na mapie.

smolarek2, Tw?j post nie jest na temat, wi?c nie skomentuj? Twojego posta.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry