Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zacznijmy od tego, ?e nie dasz rady wytrzyma? 42 dni, wiem po sobie dotrwa?em tylko do 25, ale powiem, ?e po tym okresie wida? ju? efekty. Tylko trzeba uwa?a?, bo z?e wykonywanie A6W mo?e ?le wp?yn?? na nasz kr?gos?up.i co? po tych 42 dniach b?d? ju? widoczne efekty? i co mam robi? dalej je?eli sko?cz? ju? po tych 42 dniach? dalej jakie? ?wiczenia czy tylko punkt na 42 dniu robi? ca?y czas?
Po co Ci sze?ciopak skoro mo?esz mie? ca?? beczk? ; D
Mo?e na nast?pne lato zrobisz ?adny sze?ciopak. W 2 miesi?ce to zapomnij. 6 weidera nie r?b. Zwyk?e brzuszki z obci??eniem (4-6 serii po 20-30 powt) wykonywane co 2-3 dzie? dadz? lepsze efekty. Mi?sie? ?eby rosn?? potrzebuje regeneracji.
] to mo?esz to wykonywa? na np. ???ku, tylko pami?taj ?eby podczas ?wiczenia nie odrywa? po?ladk?w od ?awki, bo widzia?em takich, co i tak prostego ?wiczenia nie wykonuj? poprawnie.

Dlatego jesli wygladasz jak p?czek w masle, to zacznij wykonywac cwiczenia, ktore najbardziej mecza aka pala kalorie tj bieganie, czy skakanie na skakance...
To jest chyba najbardziej podstawowy b??d pope?niany przez odchudzaj?cych si?. Z tego zdania mo?na ?atwo wydedukowa?, ?e skoro b?d? mniej je?? to szybciej schudn?, czyli najlepiej nie je?? wcale. Po takiej kuracji jedyne czego mo?emy si? nabawi? to anoreksji (i nie chodzi o nisk? mas? cia?a). Musisz je?? regularnie co kilkana?cie godzin, najlepiej 5 razy dziennie, dobowa dawka kalorii podobno dla ka?dego jest inna(je?eli si? myl? prosz? o poprawienie mnie), lecz jedzenie poni?ej tej dawki bez uzgodnienia tego z dietetykiem jest wysoce ryzykowne. Musisz stara? si? by uzyskiwa? korzystny bilans kalorii, czyli stara? si? spala? wi?cej kalorii ni? przyjmujesz, ale nie mo?esz samodzielnie zmniejsza? swojej racji. Je?eli zaczniesz odmawia? sobie jedzenia, to organizm ka?dy posi?ek b?dzie odk?ada? w t?uszcze s?dz?c, ?e jest mu to potrzebne, bo nie wie kiedy b?dzie kolejny, wi?c w taki spos?b bardziej cofniesz si? ni? zrobisz krok do przodu ku odpowiedniej sylwetce.no i oczywiscie jedz mniej kalorii niz organizm potrzebuje.
Jesli jestes chudy, to zacznij wpierdalac duzo bialka, bo to podstawowy budulec miesni. Brzuch niestety trzeba bardzo duzo katowac zeby byly dobre efekty.