Szukasz filmu?

Xanosta

Kum kumowi kumem.
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
44
Witam,
Ka?da osoba kt?ra nie mo?e znale?? danego filmu w internecie powinna napisa? post w tym temacie opisuj?c sw?j problem. Ka?dy nowo za?o?ony w?tek b?dzie zamykany a autor tematu otrzyma ostrze?enie.
Linki o kt?re prosisz/zamieszczasz nie mog? by? w kat. "download".
(Zamieszczasz/prosisz tylko o te, kt?re znajduj? si? w internecie tzw. "online".

A wi?c...
Potrzebuj? link do filmu "Byli?my ?o?nierzami". Wszystkie filmy a przynajmniej te kt?re przejrza?em s? w internecie z polskim lektorem, niestety jest on ?le pod?o?ony. Prosz? was o link do tego filmu z napisami lub dobrym lektorem (odwdzi?cz? si?).

Odp: Szukasz filmu?

Poszukuj? nazwy filmu w kt?rym g??wn? rol? gra Nicolas Cage. Akcja dzieje si? w czasie hm, II wojny ?wiatowej. On w wojnie straci? s?uch w jednym uchu i chce powr?ci? do wojska czy na wojn? ale nie mo?e przez s?uch. Przy sprawdzaniu jego s?uchu jaka? kobieta mu pomaga si? dostaje, wi?cej szczeg???w nie pami?tam. Mam nadziej?, ?e jasno si? wyrazi?em. Wiem, ?e wszystkie filmy s? w linku opisane ale tam jest mn?stwo film?w. Je?li kto? zna nazw? prosz? poda?.

Ostatnia edycja:

A wi?c...
Potrzebuj? link do filmu "Byli?my ?o?nierzami". Wszystkie filmy a przynajmniej te kt?re przejrza?em s? w internecie z polskim lektorem, niestety jest on ?le pod?o?ony. Prosz? was o link do tego filmu z napisami lub dobrym lektorem (odwdzi?cz? si?).
Nie wiem co masz na my?li m?wi?c ?le pod?o?ony, ale ten tutaj wydaje si? zgrabny. http://www.youtube.com/watch?v=hlInJAJqq6I

Poszukuj? nazwy filmu w kt?rym g??wn? rol? gra Nicolas Cage. Akcja dzieje si? w czasie hm, II wojny ?wiatowej. On w wojnie straci? s?uch w jednym uchu i chce powr?ci? do wojska czy na wojn? ale nie mo?e przez s?uch. Przy sprawdzaniu jego s?uchu jaka? kobieta mu pomaga si? dostaje, wi?cej szczeg???w nie pami?tam. Mam nadziej?, ?e jasno si? wyrazi?em. Wiem, ?e wszystkie filmy s? w linku opisane ale tam jest mn?stwo film?w. Je?li kto? zna nazw? prosz? poda?.

Szyfry wojny :)

Ostatnia edycja:

Kiedy? ogl?da?em, bardzo ?wietny(wszystkim polecam) i nasz?a mnie ch?? obejrzenia go ponownie. Jest jeden problem, nie wiem sk?d go pobra?. Mo?e kto? zna jak?? stronk?, ew online? Odwdzi?cz? si?.

Ostatnia edycja:

Do ?cig?nia film?w polecam stronk?:

darmowefilmy.eu

A je?li tam nie b?dzie to aresik (ares) ;)

Szukam DOBRYCH film?w wojennych, niekoniecznie musz? to by? filmy akcji, mog? by? o obozach.

Podam przyk?ady film?w, kt?re ogl?da?em (podobnych w?a?nie tutaj szukam):
  • Pianista / The Pianist
  • Lista Schindlera
  • Ucieczka z Sobiboru
  • Ch?opiec w pasiastej pi?amie
  • Wielka Ucieczka / The Great Escape
  • Tylko dla or??w
  • Z?oto dla zuchwa?ych
  • I tak dalej i tak dalej...

Za pomoc, kt?ra mnie usatysfakcjonuje reput + podzi?kowanie.

Regards!

Ogl?da?e? film pt. "Jeniec: Tak daleko jak nogi ponios?"? Je?li nie to wyjebany film, tyle mog? powiedzie?.

Poszukuje 2 film?w do pobrania z Lektorem !

1. 9 Kompania
2. Wr?g u Bram

Chcia?bym je pobra? ;) musz? by? z Lektorem POLSKIM :D

Poszukuj? 8 Mili z Eminemem w roli g??wnej z Dubbingiem. Jest udost?pniany tylko lektor, ja szukam duba :<

Poszukuj? filmu online lub do sci?gni?cia pt " Za szbycy , za w?ciekli "
Szuka?em po r??nych stronkach z filmami oraz w google lecz nic nie znalaz?em.
Mo?e wy macie jaki? link do niego.

Z g?ry dzi?ki.

Uda?o mi si? jednak znale?c film.
Jak by kto? szuka? to mo?na go obejrzec na tej stronie :
http://szybcyiwsciekli.com/news.php?readmore=12

Niestety z napisami :DD

Ostatnia edycja:

poszukuje filmu..
hmm co? ala 'Kosmiczny Mecz' z postaciami z 'Szalonych Melodii'
w filmie ktory poszukuje wystepowaly tez te animowane postaci lecz klimat byl w stylu jakiego? krymina?u.
Halp plixks !

Poszukuje filmu , w kt?rym m??czyzna ma i?? do wi?zienia . Przed p?j?ciem chce si? nauczy? bi? i tak poznaje kolesia kt?ry go uczy , jara kilka paczek fajek na dzie? , zamieszkuje u niego w domu . P??niej g??wny bohater idzie do wi?zienia , tam wymiata , zmienia wi?zienie ( zabrania gwa?cenia itp . ) , i pami?tam , ?e jak wychodzi? z wi?zienia to inny mu ta?czyli .
PS. Ma zajebist? lask? .
PS2. W tytule chyba by?o co? ze Stachem .

Szukam odcinka Full Metal Alchemist 14 pt. "Prawa r?ka zniszczona". (Chodzi mi o obejrzenie go w trybie "Online". Szuka?em na wielu ?r?d?ach.. i na wielu on nie dzia?a.

Nie chodzi mi o Full Metal Alchemist : Brotherhood =d

Wynagrodz?!

Jaki film moglibyscie mi polecic z zombiakami? :)
Cos w stylu Kroniki Zombie, Rec

Szukam filmu o facecie kt?ry za oszustwa zwi?zane z wycieczkami ma i?c do wi?zienia.
Z tego co si? dowiedzia? to ,?e zostanie tam zgwa?cony wi?c pr?buje si? nauczyc walczyc, pierw pr?buje karate lecz nic mu to nie daje a potem na ulicy spotyka go?cia kt?ry go trenuje no i potem staje si? super kozakiem kt?ry daje rade ka?demu w wi?zieniu :D

Znalaz?em go nie wiem jakim cudem ale si? uda?o jak kto? by chcia? obejrze? to macie tu link :
http://www.tvfilmy.pl/index.php?p=ogladaj&id=1564

Ostatnia edycja:

ostatnio przyszed? mi do g?owy film, kt?ry ogl?da?em kiedy? tam i to we fragmentach

jedyne co pami?tam, to dw?ch bohater?w, obaj czarni, jeden by? dzieckiem, drugi nastolatkiem lub m?odym doros?ym. ch?opiec by? narratorem, bo w og?le nie m?wi? (brak umiej?tno?ci spo?ecznych? :D). powiedzia? te?, ?e jedyne rozmowy prowadzi u siebie w g?owie.

ciekaw jestem czy kto? to wykmini :D

Back
Do góry