SanninStory
https://www.twitch.tv/sdrn
- Liczba reakcji
- 116
Odp: Szukasz logo?!
@UP,
To masz to samo, tylko z inn? czcionk?...
@UP,
To masz to samo, tylko z inn? czcionk?...

Wiadomo ze na darmowk? nie po?wiece wielu godzin pracy
Ja si? tylko zastanawiam, kt?ry z was m?g?by si? pochwali? tak zajebistym logo by z czystym sumieniem powiedzie?, ?e ten typek to amator (b?d? jak kto? inny wcze?niej powiedzia? - poni?ej poziomu amatora). Nie no, wed?ug mnie je?eli ci?niecie go za brak profesjonalizmu a nawet za amatorstwo to poka?cie swoje prace, wtedy mo?ecie tak m?wi?. Czekam.
Czytam wasze komentarze i nie moge uwierzyc, ze wy wierzycie w jakas bzdure tak bardzo, ze prawie sta?a sie ona dla was prawd?. Do zrobienia napisu kt?ry zamiesci? kolega wy?ej rzeczywiscie potrzeba wy??cznie layer style i jednej textury. Ja takich nie robi?. Na m?j napis sk?ada si? kilkadziesi?t warstw i operacji. Nie bede jednak wchodzi? z laikami w dyskusj? i kontynuuj? temat. Pozdrawiam
Nie chodzi o pojedynki, chce zobaczy? wasze prace. Niekoniecznie musicie tutaj wstawia? obrazki, wystarczy link do galerii. Do tej pory sprawdzi?em 'God Keno', ?aden z 2 serwer?w, kt?re poda? pod nickiem (nie wiem jak to tutaj si? nazywa) nie dzia?a. Sprawdza?em te? zapowied? serwera "Bloodykills.pl" jego autorstwa i je?eli logo "TORGOT" jest zrobione przez niego to chyba p?kn? ze ?miechu.Jaki sens maj? pojedynki na kilka klikni???
Co Ci to da? Amator vS Amator2? Co tutaj udowodnisz? Zajrzyj na fora typu graffika.pl - zjedz? Ci? tam ?ywcem (haa!) nawet nie spojrz? na twoje prac? (w chu daleko do "przeci?tnych")Nie no wporzo, pojedynek?
Nie chodzi o pojedynki, chce zobaczy? wasze prace. Niekoniecznie musicie tutaj wstawia? obrazki, wystarczy link do galerii. Do tej pory sprawdzi?em 'God Keno', ?aden z 2 serwer?w, kt?re poda? pod nickiem (nie wiem jak to tutaj si? nazywa) nie dzia?a. Sprawdza?em te? zapowied? serwera "Bloodykills.pl" jego autorstwa i je?eli logo "TORGOT" jest zrobione przez niego to chyba p?kn? ze ?miechu.
Odst?puj?c od 'God Keno' i jego profesjonalizmu chce zwr?ci? uwag? na prace SanninStory - faktycznie, praca (mowa o tej drugiej, wi?kszej) nie jest z?a ale nie pr?buj nawet por?wnywa? jej z pracami fragaraka. Tutaj u?y?e? zaledwie domy?lnych kszta?t?w czcionki, pare rozja?nie?, cieni i wypuklenia. Po pracach fragaraka od razu wida? (i jak sam napisa?), kszta?ty glyph?w s? inne ni? te domy?lne, przerobione wg. wizji autora. A prac? "XevoX" potraktowa?bym za demo cho? uwa?am ?e i tak jest bardziej profesjonalne ni? napis SanninStory-ego. Wci?? czekam na linki.
Opanuj si? cz?owieku bo ja niemi?y te? potrafi? by?. Pisz?c w ten spos?b dajesz nam do zrozumienia ?e nie wyszed?e? (przynajmniej mentalnie) z gimnazjum a twoje teksty s? tak ?a?osne, ?e p?aka? si? chce.Piszesz ty, oraz tw?j jaki? tam dupoliz
Jedynym b??dem by?o ustawienie nazwy tematu na powy?sz?.oferuj? stworzenie w pe?ni oryginalnego, dopasowanego w ka?dym calu do Twojego ?wiata LOGOTYPU!
a daj?c w temacie przyk?ad napis?w ( czcionek + layer style ) to wed?ug niego chyba tak wygl?da LOGOTYP.*"Szukasz logo?" - Zajrzyj pierw w google co to znaczy logo.
Nie znasz mnie, wi?c mnie nie oceniaj - napisa?em to co uwa?am o tym ca?ym "temacie" i jego autorze ( kt?ry, chyba ma spory problem z swoim ego )Pisz?c w ten spos?b dajesz nam do zrozumienia ?e nie wyszed?e? (przynajmniej mentalnie) z gimnazjum a twoje teksty s? tak ?a?osne, ?e p?aka? si? chce.
?ycz? Ci powodzenia, kontroluj ego bo chyba kawa?ek kabla za bardzo z ciebie cwaniaczka zrobi? =)I jeszcze raz Ci powtarzam, lepiej mnie nie wyzywaj bo mog? Cie zniszczy? mentalnie.
Ka?dy kto chc? mo?e tam zajrze? lub na jak?? inn? stronk? i obstawiam, ?e bez problemu znale?liby .psd z tymi jego napisami. Nie b?d? szuka? bo mam to gdzie? tak jak autora tego tematu.mo?na znale?? free psd na stronkach typu freepik i tak dalej.
Do tej pory nie zosta?em obdarowany linkiem do galerii, ?adnego z powy?szych. Bior?c pod uwag? wasze wypowiedzi (nie m?wie o Tobie SanninStory bo wida?, ?e posiadasz troche kultury) widz? tylko hejty. Hejty hejter?w, kt?rzy boj? si? wstawi? linki do w?asnych galerii
#Ka?dy ma chyba oczy i wie co jest amatork? a co profesjonalizmem nie?aby to inni przedstawili swoje prace, twierdz?c, ?e "oni" nie s? amatorami, stary to nie o to tutaj chodzi... Ka?dy zna si? w miar? na grafikach, wie co gdzie i jak kto robi, widzieli ju? wiele ( w tym ja ), sam troch? siedzia?em w programach typu PhotoShop (oraz ostatecznie w nim zosta?em)
?eby "g?upi" mia? zagadk?, a hejter do czego si? przyjeba?Mam jedno pytanie - czemu pogrubi?e? nawias
Zniszczy? moralnie mo?esz... w sumie nie mo?esz zniszczy? moralnie. Zniszczy? mentalnie mo?na. Dziecko jeszcze b?dzie mia?o koszmary w nocy wi?c nawet nie b?d? pr?bowa?.Po co te gro?by, nikt nigdy nikogo nie zniszczy moralnie przez internet, chyba, ?e kto? jest na prawd? w ogromnym do?ku Emocjonalnym...
Przed napisaniem ka?dego posta czyta?em temat od g?ry do do?u ka?d? stron?. Nie znam Ci? i si? z tego ciesze. My?l, ?e m?j kr?g znajomych poszerzy? si? o nast?pnego idiot? nie dawa?aby mi spokoju.Nie mog?, mia?em ju? tutaj wi?cej nie pisa?, ale zawsze jaki? "inteligent" si? trafi co przeczyta par? post?w i si? m?druje![]()
To jest kluczowa cz??? tego zdania. Gdyby? wykazywa? cho? troch? kultury to te zdanie by nie pad?o.(przynajmniej mentalnie)