• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Szukasz logo?!

Status
Zamknięty.
Odp: Szukasz logo?!

Raz m?g?by? si? po?wi?ci? i zrobi? konkret bo to tobie ma zale?e? na sprzeda?y.

A tam, ja i tak s?dz?, ?e to Layer Style, i prosz? ci?, nie k??? si? ze mn?, bo na PS si? znam.
Layer Style to Blending Options w razie czego.
Mo?na to zrobi? na 2 warstwach, pierwsza to napis imituj?cy krew a 2 to ?uski.
I przej?cie I przez te obr?cz jest strasznie nie ogarni?te.
Jak by co?, to nie mam czasu na pojedynki.

Pozdrawiam.

Stary jak ju? tak zaczynasz pisa? ile tu rzeczy "zrobi?e?" to zacznijmy od tego, ?? po pierwsze to s? tzw. bannery? nawet i to chyba nie?
Zajrzyj w google co to znaczy logo ( chyba, ?e w dzisiejszych czasach to znaczy sam napis i background )
Co do tego "logo", kt?rym si? tak jarasz i taki profesjonalista jeste?, to czemu przej?cie przez por?cz jest takie nie ogarni?te? Zreszt?, nie nazywaj si? profesjonalist? w tym temacie tworz?c same napisy =)

Ja si? tylko zastanawiam, kt?ry z was m?g?by si? pochwali? tak zajebistym logo by z czystym sumieniem powiedzie?, ?e ten typek to amator (b?d? jak kto? inny wcze?niej powiedzia? - poni?ej poziomu amatora). Nie no, wed?ug mnie je?eli ci?niecie go za brak profesjonalizmu a nawet za amatorstwo to poka?cie swoje prace, wtedy mo?ecie tak m?wi?. Czekam.

To wrzu? jakie? .psd i b?dzie wiadomo czy to gotowe layer style czy sam si? bawisz texturami itd, dzizas.

@ RazzorFlame,
Gdybym by? na PC to bym co? pokaza?, zreszt? "da Vinci" aka Aali te? by pewnie co? zaprezentowa?, bo grafik? nie sk?pi.

@Topic,
Sam w sobie napis jest ?atwo zrobi?, gorzej z dopasowaniem go do grafiki.

Pozdrawiam.

Potrzebujesz jakiegos napisu za darmo ? pisz priv

testo momento

piszczelrpg.png

Nie no wporzo, pojedynek?

Nie mam czasu na pojedynki, nie wiem czy zauwazyles ale na to forum wchodze raz dziennie czasami dwa zobaczy? jakie nowe otsy startuja i na tym koniec. Fluos juz Ci powiedzia?, ze to layer. Ja osobi?cie uwa?am to samo, cho? nie jestem a? tak doswiadczony aczkolwiek logo, banner, headery i inne duperele potrafi? zrobi?.

Druga sprawa, gdybym mia? p?aci? 40zl za banner logo lub header Tobie, to wolalbym napisa? do kogos bardziej do?wiadczonego co logo zrobi mi w 5 min i mo?e nawet za darmo?

Ostatnia edycja:

Czytam wasze komentarze i nie moge uwierzyc, ze wy wierzycie w jakas bzdure tak bardzo, ze prawie sta?a sie ona dla was prawd?. Do zrobienia napisu kt?ry zamiesci? kolega wy?ej rzeczywiscie potrzeba wy??cznie layer style i jednej textury. Ja takich nie robi?. Na m?j napis sk?ada si? kilkadziesi?t warstw i operacji. Nie bede jednak wchodzi? z laikami w dyskusj? i kontynuuj? temat. Pozdrawiam

Potrzebuje z?ot? liter? "M", jako logo dobrze poz?acan? ale nie dam za to 40 z? :) powodzenia w biznesie : )

Przyk?ad mojej pracy, jest to nieca?e 3 minuty roboty...
650_napis.png

Mo?e i wida?, ale jest to podobny poziom do tych co przedstawi?e?.
Pixelki robi?e? mega, szkoda, ?e wysz?o tak jak wysz?o...

Sanin, mimo wszystko jednak wida?, ?e jego prace wymaga?y wi?cej pracy.

Ja si? nie chce sprzecza? kto jest dobry i takie tam. Kazdy z moich klient?w by? do tej pory zadowolony

To tak mo?e podsumuj? za wszystkich temat:

Prac? kt?re pokaza?e? s? po prostu warte mniej ni? to ile by? chcia? za nie dosta?.

Dobrze wi?c, zaprezentujcie mi prosz? prace kt?a wed?ug Was warta jest 40z?

Status
Zamknięty.
Do góry