Odp: Szukasz logo?!
Dobra ostatni raz si? tutaj udzielam, pewnie i tak nic nie trafi z mojego posta do autora.
*"Szukasz logo?" - Zajrzyj pierw w google co to znaczy logo.
*B?dziesz si? sprzecza?, ?e layer-style to 1% - wklej nam swoje tutaj psd - ka?dy Ci? zostawi w spokoju.
*Dlaczego ka?dy pisz?, ?e jeste? amatorem? Nie do??, ?e przedstawi?e? swoje "przyk?ady" (jako same napisy) to za promocj? "darmow?" odjeba?e? fuszerk?.
Piszesz ty, oraz tw?j jaki? tam dupoliz, aby to inni przedstawili swoje prace, twierdz?c, ?e "oni" nie s? amatorami, stary to nie o to tutaj chodzi... Ka?dy zna si? w miar? na grafikach, wie co gdzie i jak kto robi, widzieli ju? wiele ( w tym ja ), sam troch? siedzia?em w programach typu PhotoShop (oraz ostatecznie w nim zosta?em) i wiem, ?e to co tutaj przedstawi?e? mo?na znale?? free psd na stronkach typu freepik i tak dalej.
Je?eli si? z tym nie zgadzasz, na prawd? daj jakie? argumenty a nie odpowiedzi typu:
Nie no wporzo, pojedynek?
Co Ci to da? Amator vS Amator2? Co tutaj udowodnisz? Zajrzyj na fora typu graffika.pl - zjedz? Ci? tam ?ywcem (haa!) nawet nie spojrz? na twoje prac? (w chu daleko do "przeci?tnych")
Tyle z mojej strony, doszlifuj skille, daj lepsz? swoj? "Galeri?", wtedy mo?esz wo?a? 40pln za jak?? us?ug? ( jak narazie, za to co widz? jak robisz to z?ot?wki bym nie wyda? ) =)
Ode mnie masz ju? spok?j, ciekawe ile z tego skuma?e? i co wywnioskujesz.