Odp: T-Design - Profesjonalna firma dobieraj?ca kolory outfitu dla twoich npc.
Kurcz?, on was podchodzi ironi?, a wy si? rzucacie na jego zarobione 2z? jak stado dzikich g?si na chleb. Jest firma sobie, po jakiego hejtowa?, ma ch?opak wpraw?, niech robi swoje. Widz? ju? tutaj kilka takich samych komentarzy, widz? ?e jest to niekt?rym arena to pisania ma?owarto?ciowych post?w, a tymbardziej ich bezsensownego nabijania.
Nie wiem, tyle moderator?w odpad?o, a tyle dosz?o, i naprawd? nikt si? nie zajmie sytuacj? w tym g?upim jednym temacie? Nikt z was naprawd? nie rozumie ?e to jest czysta ironia, i jakiekolwiek komentarze (poka? KRS, czy twoja firma jest zarejestrowana?) s? zb?dne. Bo was trolluje jak tylko mo?e.
Ka?dy kto si? z jego dzia?alno?ci nie po?mia?, mia? mu co? do zarzucenia, a to jest kompletne idioctwo, bo je?eli go?ciu z nas robi ?arty, my wychodzimy na tym jeszcze g?upiej.
Firm? polecam w 100% <- jaki jest sens pisania czego? takiego d?u?ej od tej chwili? Ja nie widz?, nie chc? robi? przykro?ci autorowi za fajny pomys? i pisa? po kadrze, dlatego ?e ta koncepcja tematu jest jak najbardziej na miejscu, ale jego tre?? ju? niestety nie (czyli co jest w ?rodku), je?eli mnie kto? dobrze zrozumie, nie b?dzie pisa? o rejestracji firmy, czy tam o warunkach prawnych.