What's new

T-Design - Profesjonalna firma dobieraj?ca kolory outfitu dla twoich npc.

Status
Not open for further replies.

XXV

Active User
Reaction score
23
Odp: T-Design - Profesjonalna firma dobieraj?ca kolory outfitu dla twoich npc.

Przed chwil? wykonali?my 99 zam?wienie, postanowili?my, ?e setny klient dostanie 50% zni?ki na nasze us?ugi. Nie czekaj, ta promocja d?ugo mo?e si? nie powt?rzy?!

Kajlu

Advanced User
Reaction score
10

Czy ja dobrze przeczytalem? Zmieniacie liczby w skrypcie (z palety kolorow outffitow) ktora jest nanecie i bierzecie za to gruby hajs?

Ja to moge robic za darmo, a rowniez posiadam talent do ubierania :)

XXV

Active User
Reaction score
23

Nie, my jeste?my odpowiedzialni za design, skrypt mo?e zosta? wykonany za dop?at?.

Arts18

Signed...
Reaction score
227

Jeszcze nie dosta?em danych, lepiej si? spr??ajcie. A wym?wka, ?e stron? serwera przenosicie jest tylko bujd? z Waszej strony.

Mordekaiser Hue

New User
Reaction score
0

Witam.
Jestem zainteresowany Pa?sk? ofert?. Chcia?bym zam?wi? 7 takich zestaw?w dla naszego serwera.
Jaki by?by przedzia? cenowy + ile czasu by zaj??o wykonanie zlecenia?
Pozdrawiam.

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

@up gratuluje fake konta ;x

@top
Nie no dobra czyli wy robicie tak ze mowicie np: stroj wojownika- glowa zolta- cialo czarne -nogi czarne -buty czarne i za takie cos bierzecie 40 zl>? o.?
A i ile istnieje wasza "firma" i gdzie ja jeszcze reklamowaliscie?

Last edited:

XXV

Active User
Reaction score
23

Witam. Dlatego, ?e jest Pan nowym u?ytkownikiem tego forum prace rozpoczniemy po zaksi?gowaniu odpowiedniej kwoty na nasze konto bankowe.
Czas i przedzia? cenowy b?d? zale?e? od dok?adnych wymaga? co do naszej us?ugi.
Po wi?cej informacji zapraszam na PW.

Kajlu

Advanced User
Reaction score
10

Hym, dla mnie to tak samy jakbym sprzedawal mapki za gotowke:
- Temple - 50zl
- depo - 25,
- miasto - 500zl,
- exp - 150zl,
Dobry zarobek by byl :)

Nieruchomy Poruszyciel

Advanced User
Reaction score
14

Kole? was trolluje, ma ostra bek? z was morony, a wy go jeszcze karmicie, kurwa ma?, wy naprawd? wierzycie, ?e on to komu? sprzeda? xD?
Bo?e gdzie ja ?yj? xD

Mag Egzorcysta

Advanced User
Reaction score
39

Zacznijmy od tego, ?e nie jeste?cie firm?, a ju? za samo takie pisanie mo?ecie znale?? si? na drodze s?dowej. Mam nadzieje, ?e zarabiasz na tyle du?o, ?e pokryjesz koszty s?dowe. Po drugie przyw?aszczenie nazwy T-Design bez ich zgody tak?e jest karalne. Je?li do godziny 19 nie zobacz? imienia, nazwiska, nipu oraz regonu zg?osz? to w odpowiednie miejsce.

Imi? ?ukasz
Nazwisko Wo?ek
Numer NIP 6782672968
Numer REGON 122419701
Firma przedsi?biorcy
?UKASZ WO?EK FIRMA HANDLOWO-US?UGOWA T.DESIGN
Dane adresowe
Adres g??wnego miejsca wykonywania dzia?alno?ci ul. Stradomska 10 lok. U2, 31-058 Krak?w, powiat Krak?w, woj. MA?OPOLSKIE

Ci??ko by?o? Masz wszystko na ich stronie.. Polecam.

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

Poinformowa?em ju? Pico o tym temacie. Eturl nie raczy? si? nim zaj?? jak wida?.

Zamiast kontynuowa? t? zb?dna dyskusj? zajmijcie si? czym? innym.

XXV

Active User
Reaction score
23

"Zaj?? si?" - usun??? Nie widz? powodu.

Raa

Senior User
Reaction score
50

W?a?nie te? nie widz? powodu.
Jakkolwiek absurdalna mo?e wam si? wydawa? oferta.. dalej ofert? pozostaje. Pomijaj?c oczywi?cie, ?e nie jest ona absurdalna.

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Kurcze ch?opaki, dobra firma, wida? starannie wszystko, polecam, good design!

Kenor

Senior User
Reaction score
21

Kurcz?, on was podchodzi ironi?, a wy si? rzucacie na jego zarobione 2z? jak stado dzikich g?si na chleb. Jest firma sobie, po jakiego hejtowa?, ma ch?opak wpraw?, niech robi swoje. Widz? ju? tutaj kilka takich samych komentarzy, widz? ?e jest to niekt?rym arena to pisania ma?owarto?ciowych post?w, a tymbardziej ich bezsensownego nabijania.

Nie wiem, tyle moderator?w odpad?o, a tyle dosz?o, i naprawd? nikt si? nie zajmie sytuacj? w tym g?upim jednym temacie? Nikt z was naprawd? nie rozumie ?e to jest czysta ironia, i jakiekolwiek komentarze (poka? KRS, czy twoja firma jest zarejestrowana?) s? zb?dne. Bo was trolluje jak tylko mo?e.

Ka?dy kto si? z jego dzia?alno?ci nie po?mia?, mia? mu co? do zarzucenia, a to jest kompletne idioctwo, bo je?eli go?ciu z nas robi ?arty, my wychodzimy na tym jeszcze g?upiej.

Firm? polecam w 100%
<- jaki jest sens pisania czego? takiego d?u?ej od tej chwili? Ja nie widz?, nie chc? robi? przykro?ci autorowi za fajny pomys? i pisa? po kadrze, dlatego ?e ta koncepcja tematu jest jak najbardziej na miejscu, ale jego tre?? ju? niestety nie (czyli co jest w ?rodku), je?eli mnie kto? dobrze zrozumie, nie b?dzie pisa? o rejestracji firmy, czy tam o warunkach prawnych.

Last edited:

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Kurcz?, on was podchodzi ironi?, a wy si? rzucacie na jego zarobione 2z? jak stado dzikich g?si na chleb. Jest firma sobie, po jakiego hejtowa?, ma ch?opak wpraw?, niech robi swoje. Widz? ju? tutaj kilka takich samych komentarzy, widz? ?e jest to niekt?rym arena to pisania ma?owarto?ciowych post?w, a tymbardziej ich bezsensownego nabijania.

Nie wiem, tyle moderator?w odpad?o, a tyle dosz?o, i naprawd? nikt si? nie zajmie sytuacj? w tym g?upim jednym temacie? Nikt z was naprawd? nie rozumie ?e to jest czysta ironia, i jakiekolwiek komentarze (poka? KRS, czy twoja firma jest zarejestrowana?) s? zb?dne. Bo was trolluje jak tylko mo?e.

Ka?dy kto si? z jego dzia?alno?ci nie po?mia?, mia? mu co? do zarzucenia, a to jest kompletne idioctwo, bo je?eli go?ciu z nas robi ?arty, my wychodzimy na tym jeszcze g?upiej.

Firm? polecam w 100%
<- jaki jest sens pisania czego? takiego d?u?ej od tej chwili? Ja nie widz?, nie chc? robi? przykro?ci autorowi za fajny pomys? i pisa? po kadrze, dlatego ?e ta koncepcja tematu jest jak najbardziej na miejscu, ale jego tre?? ju? niestety nie (czyli co jest w ?rodku), je?eli mnie kto? dobrze zrozumie, nie b?dzie pisa? o rejestracji firmy, czy tam o warunkach prawnych.

Twoj Unreal jest takim samym trollingiem jak ten temat ;x

XXV

Active User
Reaction score
23

50% zni?ka dla setnego klienta wykorzystana.

Kurkot

Active User
Reaction score
2

Nie no, ?wiat zwariowa?...

Zbizu

Luakami
Reaction score
104

Nie ?eby co? ale kolory NPCa mo?na sobie dobra? w , looktype wzi?? z listy i aby numerki przepisa? a je?li kto? serio ma z tym a? taki problem to mog? to za niego zrobi? ochotnicy z forum.

Swoj? drog? to rysujecie jakie? porz?dne concept arty chocia?? Czy za co w?a?ciwie wo?acie te pieni?dze?
Mogliby?cie przyk?adowy nie b?d?cy cz??ci? niczyjego zam?wienia zrobi? i wrzuci? by ludzie zobaczyli za co wo?acie pieni?dze.
Nazwisko do?? znajome ale mniejsza o to.

Status
Not open for further replies.