Odp: T-Design - Profesjonalna firma dobieraj?ca kolory outfitu dla twoich npc.
Twoj Unreal jest takim samym trollingiem jak ten temat ;x
Spox, tylko ?e ja sw?j serwer wypuszcz? nied?ugo i w dupie b?d? mie? to forum i ludzi kt?rzy sobie na wzajem dzi?kuj? za g?upie posty.
Mo?ecie tych podzi?kowa? sobie tysi?ce sk?adac, myslicie ?e przestane to tworzyc? hah, ale jaja... na otlandzie i facebooku i yt mam ju? ko?o 200 sub?w razem, na g?upiej tibii, zagra jak nikt nie zagra to trudno, b?d? ?ci?ga? ludzi, je?eli ktos zagra bed? z cb min. mia? polew? tak? ?e szok.
All: //Troll nie troll, w ka?dym b?d? razie spoko ziom, ma pomys?a jak wyprowadzi? wszystkich z r?wnowagi, a ci si? rzucaj? jak kaczuszki na chlebek, ?e gosciu zarabia na noobach. My?licie ?e co? kto? z was dostanie? Eee szuka? pracy, a nie na forum siedzie?, ja pracuj? na czynsz po kilka godzin sprzedaj?c kompy, a wy co? si? opierdalacie, za grosz szacunku nie macie, jak wam nie wstyd? A pieprzy? takich leszczy.
Nikt tu nie m?wi ?e to z?a firma, jest git, autor dalej tak 3maj, i dawaj do 2000 klienta, b?dzie tu chyba mln komentarzy, dzieci si? posikaj? w gatki z zazdro?ci bo?e, gdybym wiedzia?, jacy niekt?rzy tu ?ydzi bym nie zak?ada? tu konta, b?g chcia?
Addony do outfit?w dodajecie gratis czy trzeba wam zap?aci? extra?
Ja r?wnie? polecam ich us?ugi 1 NPCka ju? mi zrobili to gracze tak si? ekscytowali nim, ?e a? SMSy zaczeli masowo wysy?a?
Obawiam si? ?e powr??? za sms by?o by gorsze, ju? kiedy? skorzysta?em z podobnej us?ugi i mia?em 2000 graczy. Smsy wysy?ali jak na tv trwam.