What's new

T-Design - Profesjonalna firma dobieraj?ca kolory outfitu dla twoich npc.

Status
Not open for further replies.

Luas

Advanced User
Reaction score
7
Odp: T-Design - Profesjonalna firma dobieraj?ca kolory outfitu dla twoich npc.

Na poczatku myslalem ze chujowo mi dobiera te kolory [uzylem ich uslugi tylko 1 raz!] i teraz przy tym jednym npc sa takie korki ze lagi tam sie robia... Dzieki nim zaczelem kase zarabiac na Tibii, dzieki! Polecam!

Thorus24

User
Reaction score
0

Addony do outfit?w dodajecie gratis czy trzeba wam zap?aci? extra?

Ja r?wnie? polecam ich us?ugi 1 NPCka ju? mi zrobili to gracze tak si? ekscytowali nim, ?e a? SMSy zaczeli masowo wysy?a?

XXV

Active User
Reaction score
23

Zbizu said:
Mogliby?cie przyk?adowy nie b?d?cy cz??ci? niczyjego zam?wienia zrobi? i wrzuci? by ludzie zobaczyli za co wo?acie pieni?dze.
Oczywi?cie, ?e wstawimy nied?ugo przyk?adowe prace. Ju? nad tym pracujemy.

@Luas
Dzi?kujemy za pozytywny komentarz.

@Thorus
R?wnie? dzi?kujemy za poztywny komentarz. Tak jak ju? Panu pisali?my addony s? w cenie, jednak do pa?skiego zam?wienia nie pasowa?y i nie zosta?y do??czone.

Kuzer

Advanced User
Reaction score
8

Us?uga warta wszystkich pieni?dzy, ona odmieni?a moje ?ycie. Znalaz?em koleg?w, pozna?em dziewczyn?, dosta?em dobrze p?atn? prac? oraz ludzie na ulicy darz? mnie teraz szacunkiem. POLEECAAM!

Nieruchomy Poruszyciel

Advanced User
Reaction score
14

Us?uga warta wszystkich pieni?dzy, ona odmieni?a moje ?ycie. Znalaz?em koleg?w, pozna?em dziewczyn?, dosta?em dobrze p?atn? prac? oraz ludzie na ulicy darz? mnie teraz szacunkiem. POLEECAAM!

I dalej jeste? moim Murzynem huehuehue btw. won pape wnosi?, a nie si? opierdalasz!

Kenor

Senior User
Reaction score
21

Twoj Unreal jest takim samym trollingiem jak ten temat ;x

Spox, tylko ?e ja sw?j serwer wypuszcz? nied?ugo i w dupie b?d? mie? to forum i ludzi kt?rzy sobie na wzajem dzi?kuj? za g?upie posty.
Mo?ecie tych podzi?kowa? sobie tysi?ce sk?adac, myslicie ?e przestane to tworzyc? hah, ale jaja... na otlandzie i facebooku i yt mam ju? ko?o 200 sub?w razem, na g?upiej tibii, zagra jak nikt nie zagra to trudno, b?d? ?ci?ga? ludzi, je?eli ktos zagra bed? z cb min. mia? polew? tak? ?e szok.

All: //Troll nie troll, w ka?dym b?d? razie spoko ziom, ma pomys?a jak wyprowadzi? wszystkich z r?wnowagi, a ci si? rzucaj? jak kaczuszki na chlebek, ?e gosciu zarabia na noobach. My?licie ?e co? kto? z was dostanie? Eee szuka? pracy, a nie na forum siedzie?, ja pracuj? na czynsz po kilka godzin sprzedaj?c kompy, a wy co? si? opierdalacie, za grosz szacunku nie macie, jak wam nie wstyd? A pieprzy? takich leszczy.

Nikt tu nie m?wi ?e to z?a firma, jest git, autor dalej tak 3maj, i dawaj do 2000 klienta, b?dzie tu chyba mln komentarzy, dzieci si? posikaj? w gatki z zazdro?ci bo?e, gdybym wiedzia?, jacy niekt?rzy tu ?ydzi bym nie zak?ada? tu konta, b?g chcia? :D

Addony do outfit?w dodajecie gratis czy trzeba wam zap?aci? extra?

Ja r?wnie? polecam ich us?ugi 1 NPCka ju? mi zrobili to gracze tak si? ekscytowali nim, ?e a? SMSy zaczeli masowo wysy?a?

Obawiam si? ?e powr??? za sms by?o by gorsze, ju? kiedy? skorzysta?em z podobnej us?ugi i mia?em 2000 graczy. Smsy wysy?ali jak na tv trwam.

Last edited:

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Troll roku 2013, gratulacje.

Kenor

Senior User
Reaction score
21

Na poczatku myslalem ze chujowo mi dobiera te kolory [uzylem ich uslugi tylko 1 raz!] i teraz przy tym jednym npc sa takie korki ze lagi tam sie robia... Dzieki nim zaczelem kase zarabiac na Tibii, dzieki! Polecam!

A ja teraz na moim pentium III 566mhz i 384mb sdram postawi?em evolution, i dzi?ki ich us?udze mam po 500 graczy, komp mi explodowa?, ale smski nazbiera?em oko?o 1000z?, z czego se kupi?em lapka, dzi?ki ziomek, jawny total totto lotto. Seksmisja kurde?, jak to m?wi? ferdek. Jawny korek na otsie.

XXV

Active User
Reaction score
23

ofbmkj.png

Model in game mo?e nieznacznie r??ni? si? od concept artu.

Last edited:

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

O kurwa, jaki profesjonalny skin. Pewnie d?ugo si? m?czy?e? nad dobraniem tych kolor?w, masakra! Ja bym nie wiedzia? jak dobra? kolory, a Ty zrobi?e? to po prostu profesjonalnie.

zoombozo

Active User
Reaction score
4

ale wam ludzie w wakacje te ciep?o m?zgi wysysa ze a? szkoda gada?...

Acetone

Active User
Reaction score
35

Polecam u?ytkownika. Wykona? ponad 20 prac. Zap?aci?em co? ko?o tysi?ca z?otych, da? jeszcze zni?ki.
Tutaj udost?pni? jedn? prace:
assassinek.png

Nie rozumiem jaki tylko trolling. Firma zna si? na rzeczy. W tej chwilii wszyscy na serwerze s? zaszkowowanie sk?d mia?em takie pomys?y na kolory outfit?w, zarobek wzr?s? o ponad 45% i graczy przyby?o.
Naprawde SOLIDNA FIRMA. Polecam, szybki kontakt. Zam?wienie zosta?o zrealizowane bardzo szybko.
Dzi?ki takim firm? jak ta otsty wko?cu b?d? normalne, nie b?dzie zwyk?ych skin?w tylko r??ne!!

POLECAM!

Zielony Pixel

Senior User
Reaction score
38

TDesign_Hagar.png

Model in game mo?e nieznacznie r??ni? si? od concept artu.[/center]

posika?em si? w majtki od tego chyba wam z 40 z? za to zap?aci? bo szczerze sam bym nie wpad? na TAKI OUTFIT!!!!!!!! GZ DLA ADMINA PEWNIE TERAZ SMSY WYSY?AJ? JAK DO WR??BITY MACIEJA!

Alvan

User
Reaction score
1

Cenny Miazga!
Zapyta?em na PW (Tq118 jest strasznie nie ogarni?tym cz?owiekiem)
Ale co do cenny 400z? za ubranie tylko 10 NPC, to chyba jakie? jaja s?.
Tak dla pompy zapyta?em si? czy 150-200z? wystarczy ale dosta?em odpowiedz, ?e nie hahah ja bym bra? 50z? jak chuj!
Elo Pro Firma Yo??!

Raoul

Advanced User
Reaction score
12

Nie rozumiem jakim trzeba by? popierdolonym idiot? ?eby p?aci? takie sumy. Ale w ko?cu zarabianie na bezm?zgach to g??wna domena dzisiejszych czas?w.

mrozek8

Advanced User
Reaction score
9

Nie rozumiem jakim trzeba by? popierdolonym idiot? ?eby p?aci? takie sumy. Ale w ko?cu zarabianie na bezm?zgach to g??wna domena dzisiejszych czas?w.

Nie rozumiem jakim trzeba by? popierdolonym idiot? ?eby
w to uwierzy? i nie skapn?? si?, ?e to trolling

orzeleagle

User
Reaction score
1

Polecam, pracowa?em z Tq118 prawie 2 lata. Profesionalny dob?r kolor?w. 500 os?b zawsze mia?em na serwerze.
Polecam Collocorpusek,
pis yo otsmateria.pl

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

dobieracie suknie slubne? potrzebuje dla mojej fiancee kazi

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

Jestem dumny z tego tematu :mhmm:

Old Qulimax

Active User
Reaction score
4

Przegl?daj?c temat i komentarze zainteresowa?em si? kupnem Waszej us?ugi, by podnie?? % ilo?ci graczy na moim serwerze, interesuje mnie ile zaj??oby Wam dobranie kolor?w dla wszystkich 3000 npc?w i ile wyniesie koszt tej us?ugi. Po kontakt zapraszam na pw.

Last edited:
Status
Not open for further replies.