• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tera - jedno z najlepszych MMORPG

Status
Zamknięty.
Odp: Tera - jedno z najlepszych MMORPG

Czy moglby ktos z was zprint screenowac mapke velkili (miasta) i zaznaczyc gdzie moge kupic to powiekszenie plecaka? Bo mi sie nie widzi biegac co chwile do miasta albo wyrzucac itemek zeby z questa zdobyc xD

Velika.png

obok napisu Freedom Plaza (z lewej strony), jest te k??ko, to tam.

^dla gimbaziarni oczywiscie.

Otwieracz - Mystic

Tera srera, mowie ze to glupia gra bo mam na nia za slabego kompa

tak serio to jak juz bym gral, to gralbym przywolywaczem mysticiem czy jak on ma

Gram w t? gr? ju? 4 dni,gra naprawd? wci?ga ! 19 Poziom i ci?gle robi si? co? innego, nie tylko przynie? i zabij. PVP jest bardzo dobre poniewa? liczy si? zr?czno?? i celno?? jako ?e jest to NON-Target, wi?c kilka lvli r??nicy mi?dzy graczami nie robi r??nicy. Tylko na razie jako? nie mia?em przyjemno?ci spotka?/pogada? w grze z kim? z forum :)

Widzia?em dzisiaj, ?e jeste? online, ale nie napisa?em, bo wbi?em tylko na 5 minut instancj? zrobi?, w oatateczno?ci gra?em jakie? 7-8 minut, bo poszed?em jeszcze questy poddawa?.

Jak kto? gra to pisa?: Cassiedan, Priest

Hmm ostatnimi czasami mniej gram bo duzo roboty. A to stronke zrobic, a to pouczyc sie, a to ogladac kaczuszki 50x z rzedu z dzieciakiem...
Ktos tam gra jeszcze? :P

Ja gram ci?gle, tylko mam tyle czasu co nic :]

Ja dzisiaj gra?em 1szy raz od 5dni, wbi?em 4 lvle i zrobi?em instancj? na 27 poziom, ca?kiem fajne itemki dosta?em :D

Je?li masz na my?li SM, to robi?em 4 razy i wi?cej nie robi?. Zjebany team mi si? trafi?, lata? po wszystkich roomach i nie mog?em healowa?. (heal targetowy od razu ?ci?ga na mnie moby)

Ja w 2 osoby robi?em, tak jak tego pierwszego :) Ca?kiem fajnie sz?o, w?a?ciwie ja tylko loota zbiera?em i uderzy?em co? co jaki? czas, jutro id? tam jeszcze raz, questy poko?czy?, bo dosta?em po zrobieniu insty -,-

---Aktualizacja---

tera2013052816525234.png

Bogactwo :D

Sk?d tego konia ukrad?e? :O

Pewnie zcziterowal gre.
Ja czasu nie mam, dzisiaj z 3h stracilem na pisanie glupiego programu zeby zaliczyc programowanie z calego roku z dzialow na ktorych mnie nie bylo(3h teraz < 30 tygodni po 3 lekcje) xD
Poza tym zaraz spadam. W weekend moze troche czasu bede mial to pogram. A jak nie to rzucam gre oficjalnie. Na razie jeszcze cos tam proboje wejsc w wolnej chwili.

Sk?d tego konia ukrad?e? :O
Albowiem moja gildia (a w?a?ciwie jej lider) ma VANARCHa na terenie Arcadii :)

---Aktualizacja---

Pewnie zcziterowal gre.
Ja czasu nie mam, dzisiaj z 3h stracilem na pisanie glupiego programu zeby zaliczyc programowanie z calego roku z dzialow na ktorych mnie nie bylo(3h teraz < 30 tygodni po 3 lekcje) xD
Poza tym zaraz spadam. W weekend moze troche czasu bede mial to pogram. A jak nie to rzucam gre oficjalnie. Na razie jeszcze cos tam proboje wejsc w wolnej chwili.
Sam nie gra?em od ?rody do poniedzia?ku, wczoraj dopiero zalogowa?em i wbi?em z 4 lvle, dzisiaj chce 30 wbi? wreszcie.

qnjiue.jpg

Taka sytuacja.

ja dopiero 20lvl ale gram ;d

Ktos jeszcze gra? Ostatnio sciagnalem znow clienta i jeden lvlek prawie caly wbilem, ale jakos tak pustawo...

Status
Zamknięty.
Do góry