• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Terania RpG poszukuje PROGRAMISTY oraz Osobe do zarzadzania serverem (Gm)

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4] Terania RpG poszukuje PROGRAMISTY oraz Osobe do zarzadzania serverem (Gm)

Odp: [8.4] Terania RpG poszukuje PROGRAMISTY oraz Osobe do zarzadzania serverem (Gm)

No toz zglaszam sie na 'pomoc'

Dlaczego?

Jezeli sa na servie ludzie potrzebujacy pomocy, nie pochodzacy z polski, to po angielsku moge gadac jak po polsku. Mieszkam w Anglii od 2 lat, i wladam Angielskim bardzo dobrze. Jezeli chodzi o ortografie, to nie popelniam prostych bledow typu "pomuc" albo "majom"

Czas na komputerze spedzam od 4 do 6-7h dziennie, zawsze to ogladam kilka for, udzielam sie itd.

Jezeli chodzi o ots, bym tam mogl byc online caly czas jak jestem na kompie. Ignoruje prosby typu 'fri itanz' i tym podobne. Odpowiadam na raporty, banuje tych co lamia zasady.

Jezeli jestes zainteresowany, moje gg to: 3516181

Pozdrawiam.

Elo elo!!!!

nazywam si? Mariusz i my?l? ze nadam si? na GM mam dosyc wolnego czasu w pilnowaniu porz?dku na ots !!! Lubie to robi? znam komendy itp a jak b?dzie trzeba to mog? pom?c w skryptach itp ;)

A wi?c chcia?bym zg?osi? swoj? kandydatur? na stanowisko osoby pilnuj?cej serwer.

My?l? i? by?bym dobrym kandydatem. Lubi? pomaga? innym. OTS'ami zajmuj? si? od 4 lat. Mia?em kilka swoich projekt?w kt?re nie wypali?y z powodu braku zorganizowania ze strony cz?onk?w ekipy. M?g?bym r?wnie? zosta? webmasterem.

Moje gg: 12437511

Siemka ,chcia?bym si? zg?osi? do waszej za?ogi (?e tak napisze).
Mam 17 lat gram w tibie 2 lata ,mam sporo wolnego czasu.
Jestem do?wiadczonym graczem jak i Adminem Servera.
Dobrze w?adam ojczystym j?zykiem ,wi?c nie ma ze mn? k?opot?w :)
Jestem wyczulony na botter?w itp.
chcia?bym jeszcze doda? ,?e b?d? m?g? pomaga? w r??nych pracach zwi?zanych z ots typu:
-Tworzenie Skrypt?w
-Tworzenie Layout
-Tworzenie Mappy itp.

chcia?bym jeszcze doda? ,?e umiej?tnie pisze po Angielsku.
Je?li jeste?cie ch?tni to prosz? o kontakt na GG Albo po prostu PW :))

GG-1341253

Potrzebujemy jeszcze pomocnika.
Prosimy o podanaia. "JAZZA" zosta? wybrany.

Zalosne wzieliscie go dlatego ze ma 300 postow..

Odp: Terania RpG poszukuje PROGRAMISTY oraz Osobe do zarzadzania serverem (Gm)

Ch?tnie pomog? jako pomocnik , znam si? bardzo dobrze na OTS.Mam bardzo du?o wolnego czasu , wi?c mog? pom?c w razie czego.
Z samym OTS mam spore do?wiadczenie od 7.6 po 8.40 oraz te? mappuj? ?rednio i ucz? si? j?zyka C++.
Mam lat 18 , jestem ogarni?ty jak by?o napisane w temacie.Mam szacunek do graczy oraz im pomagam.Sam by?em GM jako mapper czy pomocnik aby pom?c i ludzie byli zadowoleni z mnie gdzie mam z nimi do dzi? kontakt.
Pozdrawiam,
Arts.
@edit
Moje gg : 8434069.
Je?li si? zdecydujecie to b?dzie mi mi?o pracowa? w takim gronie.

Zapraszam Was Na Mojego otserv
IP : 10.254.44.2
Klient : Tibia 8.1
EXP : x 200

Game Master-owie :
GM Asimi
Rain
Reven

NO NADAL CZEKAMY NA KANDYDATURY !!
SZUKAM OSOBY KTORA MA OBEZNANIE W NPC (PROSTE FUNKCJE) poniewaz nie ma sie kto tym zajac osoba bedzie oczywiscie wynagrodzona.

PROSZE PODAWAC KONTAKT w poscie

- ROWNIEZ POTRZEBUJEMY OSOBY DO C++ abym nie musial wszystkiego od Larvy kupywac ;p

Zalosne wzieliscie go dlatego ze ma 300 postow..
Z przykro?ci? musz? Ci powiedzie?, ?e nie wzi?li?my go dlatego, i? ma 402 posty, lecz wida?,?e ch?opak si? stara, napisa? bardzo ciekawie podanie, wida? jego dojrza?o??....
Szukamy nadal kogo? do pomocy!

Skoro jazza si? zg?osi? ja tak?e :). Nie wiem czy miejsce osoby do pilnowania porz?dku jest jeszcze wolna, ale og?lnego spokoju mog? pilnowa? dwie osoby. Wiadomo ka?dy z nas w innym czasie. Co powiedzie? o sobie? Jestem pewien, ?e nie jestem takim profesjonalist? w angielskim jak m?j kolega. Jednak troch? si? umie. Open tibi? zajmuj? si? ju? jaki? czas. Podobnie jak jazza pr?buj? aby moja ortografia da?a si? czyta?. Na serwerze ch?tnie b?d? pomaga? graczom, udziela? informacji oraz wiele innych. NPC si? nie zajmuj? lecz gdyby zaistnia?a potrzeba np. w skryptach potwor?w mog? pom?c. Mam nadziej?, ?e moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.

Pozdrawiam Rao

Mam na imie Adam. Mam 15 lat. Chcia?bym zosta? GM na ots. Najlepiej na 8.1 ale inne wersja tibii te? mi odpowiadaj?. Na OTS m?g?bym zajmowa? si? porz?dkiem. Sprowadza? bym na serwer wielu nowych graczy. Codziennie jestem na komputerze po kilka godzin. Na OTS logowa? bym si? codziennie. Mam do?wiadczenie z post?powania z graczami. By?em senior tutorem na rl. Prowadzi?em kilka swoich ots's?w na kt?rych gra?o 35+ os?b.
Kontakt:
gg. 1716190
Pozdrawiam.

Mmmm ja m?g?bym pilnowa? porz?dku ;] Mam 13 lat(w tym roku 14) prowadzi?em OTS ponad 50+ playa.Zawsze by? porz?dek i ?ad.Rzadko rozdaje bany,ale je?li kto? naprawd? zawini to potrafie zbanowa? odrazu. Mam du?o wolnego czasu ;] min. 5 godzin w dni powszednie a w weekendy prawie ca?y dzie? ;] Pozdrawiam Adus41

Witam.
Nazywam si? Radek mam 14 lat i OTS'ami zajmuj? si? ju? oko?o 3 lat. Na komputerze sp?dzam oko?o od 6-9 godzin w weekendy oko?o 12-13
Znam j?zyk Angielski poniewa?, gdy by?em ma?y czyli jak mia?em 10 lat wyjecha? do Stan?w Zjednoczonych i by?em tam 1,5 roku, tak?e gdy na serverze b?dzie jaki? obcokrajowiec to pomog?.
Nie jestem rasist?... Ka?demu trzeba nie?? pomoc :)
Mam do?wiadczenie w tej bran?y jak zar?wno w bran?y mapperskiej.
Znam wszystkie komendy. Je?eli by?cie byli zainteresowani prosz? o napisanie pod numerem Gadu Gadu 10139592
Jaki b?d? :
-Bezstronny
- Nie b?d? noobem kt?ry spamuje na red
- Nie b?d? dawaj item?w
- Je?eli sprawa z jakim? playerem b?dzie powa?na, to najpierw napisz? do was i om?wi? spraw?.
Je?eli kogo? nie b?dzie to b?d? dawa? ostrze?enia (tylko 3)
-Lubi? pomaga? gracz?
-Graczy botuj?cych np w skillowaniu b?d? kickowa? :)
Pozdrawiam DarknessX ;)

Ostatnia edycja:

POSZUKUJEMY JESZCZE KOGOS ODPOWIEDZIALNEGO ZA REKLAME W INNYCH SERWISACH
Naturalnie b?dzie w zamian wynagrodzenie.

@Axel_5
Je?li chcesz pomoc , gdzie mog? wam reklamowa? OTS na r??nych serwisach.Odezwij si? na PW.
Pozdrawiam,
Arts

Hmmm... No to mo?e ja? Jako "sprz?taczka-ochroniarz"? Pchii... Nie no ?art, widz? ?e szybko ufacie ludziskom... Odrazu na powitanie GameMaster. No ale c?? to wasz server, i tak w niego nie w?tpie, jestem w 100% pewien, ?e b?dzie on jednym z lepszych.
A co do Topic'ku, to mo?e Eldine zechcia?by? pomocy Mappera? Je?li by?by? zainteresowany, to mo?emy co? wi?cej pogada? na Gadu.

No c??, czekam na odpowied?, oraz ?ycz? powodzenia...

szukamy dalej ODPOWIEDZIALNYCH OSOB, WEBMASTEROW itd itd ;p (OCZYWISCIE mamy juz kazda osobe ktora sie zajmuje swoimi rzeczami ale ,,,, nowi sie przydadza ;)
pozdrawiam

P.s dzisiaj skrypter sie bawil w silniku i ruszyla nam glowna mapka ;] silnik juz ja czyta wiec.... Mmmm ;d bardzo blisko do otwarcia bo to bylo nasza glowna przeszkoda !!

Wasz? g??wn? przeszkod? by?o to, ?e w confingu trzeba by?o zmieni? nazw? odczytywanej mapki? ;/

ja moge zostac gm
mam duzo wolnego czasu m?g?bym prawie codziennie wchodzic na ots'a i pilnowac porzadku
nie bede dawal free items ani pomagal w questach
zawsze bede odpowiadal na pytania

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry