• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Test gimnazjalny

Status
Zamknięty.
Odp: Test gimnazjalny

Anglik rzeczywi?cie prosty. Nawet ja (ciota z anglika :D) jako? napisa?em. Ale u nas by?o najlepsze, jedna dziewczyna si? rozrycza?a bo jej d?ugopis przesta? pisa?. Musieli j? wyprowadzi? i pisze jeszcze raz.

Polak, mata, anglik prosty, te 3 lata si? przyda?y = D!
Nic tylko liczy? punkty.

Co prawda to prawda wszystkie trzy testy by?y proste. Od polaka zdecydowanie lepiej posz?a mi mata..... Na rozprawce si? zestresowa?em bo z rozprawkami jako? za dobrze mi nie idzie i j? zwali?em <beczy>.

Anglik by? prosty jak drut, nie wiem wog?le po co ten egzamin, poniewa? on nic nie sprawdza naszych wiadomo?ci.
Moja 10 letnia siostra by to napisa?a.

@Edit
Za?ama?em si?, na s?uchaniu straci?em 1 pkt :(((
Ale og?lnie mam 49/50 :P

Wyniki z egzaminu z angielskiego mo?na znale?? tutaj:
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1...zjalny_2009___jezyk_angielski_odpowiedzi.html

Ostatnia edycja:

45 z anglika... ?wietnie;p, pomyli?em si? w kilku, ale ciesz? si? z tego wyniku:D Zostaje czeka? na pozosta?e wyniki, ale jestem dobrej my?li:P
Jak si? okaza?o ca?e to straszenie by?o dla picu, wcale tak ci??ko nie by?o:D
Pozdrawiam
Deaven

ja ma nadziej?, ?e przejdziecie do upragnionego liceum :P tyle ode mnie

@warn
post by? na temat. Od tego, czy dobrze napisz? egzamin zale?y, czy dostan? si? do wybranego liceum.

Ostatnia edycja:

Ja tam mam szko?? w dupie ale dobrze ?e w Brukseli jest ?atwo zda? bez nauki xD

?ycz? wam powodzenia! i pozdrawiam :D

50/50
...
?a?osny angielski na poziomie podstaw?wki. My ju? kartk?wki mamy trudniejsze. Wyszed?em z sali po 35~ minutach.. eh.. co z t? polsk?.

#down
Powodzenia &.. sk?d wiesz ile masz punkt?w z polskiego i matmy, je?li by?y w nich zadania otwarte?: x

Ostatnia edycja:

Heh m?wi? Thrak jeste? robotem :D Ja tam mam 39 punkt?w, na szcz??cie nadrabiam matm? i polskim (42 i 46). Mi i tak wisi angielski, ja sobie wybra?em za punkt honoru nauczy? si? innego j?zyka :D Mianowicie japo?skiego :p

!0 czerwca ka?dy na pewno pozna? ju? swoje wyniki,wi?c pochwalcie si? ;d

#down
Kurwa,sorka ;d
Zamiast tu napisa?,to stworzyli nowy temat...

Ostatnia edycja:

Artin, jest od tego temat Wynik testu gimnazjalnego.
Tam wi?kszo?? ludzi napisa?a.

?eby nie by?o, to mi poszed? lepiej ni? oczekiwa?em, jednak po wynikach uzna?em, ?e mog?em si? ciut bardziej postara?.

Pozdrawiam.

Jako ,?e jestem juz troche starszy od was ( 2 rok studi?w filologii angielskiej) my?le ?e nie powinni?cie si? przejmowa? wynikami tych test?w poniewa? od niczego one nie zale?a.Niewa?ne do jakiego lieum , technikum si? dostaniesz , ?eby osi?gna? zamierzony cel( zdanie matury w waszym przypadku prawdopodobnie) wystarczy chocia? minimum zaanga?owania a wszystko p?jdzie dobrze.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry