What's new

Thrak - Fabryka Miko?aja

Status
Not open for further replies.

Rybol

Senior User
Reaction score
92
Odp: Thrak - Fabryka Miko?aja

Hello x]
Zastanawia?e? si? kiedy? czy tworzenie map jest sztuk?? Je?li tak to by? mo?e doszed?e? do b??dnych wniosk?w. Mapping ni? nie jest. Mapowanie to nic innego jak zdolno?? do tworzenia map wedle potrzeb spo?eczno?ci, kt?ra b?dzie z niej korzysta?. Czy ktokolwiek b?dzie korzysta? z Twojej fabryki, kt?ra tak naprawd? jest zlepkiem pikselk?w nie maj?ca nic wsp?lnego z klimatem, sztuk? czy nawet kawa?kiem porz?dnej mapy OT? Skoro jeste? taki produktywny i potrzebujesz wyra?a? swoje niespe?nione ambicje poprzez mapping to mo?e postaraj si? do??czy? do jakiego? projektu? Na razie tracisz czas, tworzysz chujowe mapy i my?lisz, ?e jeste? elo mapperem, a tak nie jest. My?lisz, ?e s?ysz?c "9/10" od global moderatora forum (kt?ry de facto sam jest przeci?tnym mapperem) mo?esz by? przekonany o swoich zdolno?ciach w tej dziedzinie?
Je?li o sam? map? chodzi to pod wzgl?dem technicznym nie jest niczym wyj?tkowym. Brak skomplikowanych element?w, brak zmys?u estetycznego. Czy grafika tibijska jest przystosowana do tego typu pomys??w? Odpowiedzi? jest wielko?? sa? w por?wnaniu do grafiki mob?w takich jak deer (z niewiadomych dla mnie powod?w jelenie s? u Ciebie reniferami). Sanie! Drewniane sanie z kamienn?, pop?kan? posadzk?. Z ko?ami! Wiadomo, post?p dotyka ka?dego ale nie wiedzia?em, ?e miko?aj przeszed? ju? z p??z na 4 k??ka. Ja wiem, ?e skrzaty miko?aja to bardzo weso?e stworzenia ale nie wiem czy maj? czas lepi? ba?wany gdy mn?stwo dzieci czeka na prezenty.
Reasumuj?c,
  • mapa pod wzgl?dem technicznym nie jest niczym szczeg?lnym
  • brak jej klimatu, kt?ry powinien by? jej podstawowym atutem
  • b??dy logiczne s? a? nadto widoczne
Jak wida? kreatywno?? nie jest Twoj? najmocniejsz? stron?, mo?e spr?buj wykorzysta? swoje ch?ci do mappowania w inny spos?b. Na razie uwa?asz si? za elo mappera, a w rzeczywisto?ci nie uczestniczysz w ?adnym projekcie, raz na jaki? czas stworzysz chujow? map?, kt?ra spodoba si? dzieciom.
Peace.
Powiedzia? g?os do?wiadczenia, cz?owieku jeste? dobry jak to przeczyta?em to ?mia?em si? z Ciebie bite 10min. na pod?odze // koko

Siema Uncross ; dd

"...?e? jebn?? jak ?ysy kucykiem o kant kuli.."

Peace _/

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236

No mapka bardzo ?adna, ale najebane w niej tyle ?e a? oczy bol?. Pomys? r?wnie? fajny. Robisz dobre mapki i tak trzymaj. Do CipSoftu si? zg?o? o_O og??em nie lubi? burdelu na mapie, ale c?? daje to w tym wypadku jaki? sw?j klimat.

[evil]9/10[/evil] za burdel

Thrak

Advanced User
Reaction score
54

Hello x]
Zastanawia?e? si? kiedy? czy tworzenie map jest sztuk?? Je?li tak to by? mo?e doszed?e? do b??dnych wniosk?w. Mapping ni? nie jest. Mapowanie to nic innego jak zdolno?? do tworzenia map wedle potrzeb spo?eczno?ci, kt?ra b?dzie z niej korzysta?. Czy ktokolwiek b?dzie korzysta? z Twojej fabryki, kt?ra tak naprawd? jest zlepkiem pikselk?w nie maj?ca nic wsp?lnego z klimatem, sztuk? czy nawet kawa?kiem porz?dnej mapy OT? Skoro jeste? taki produktywny i potrzebujesz wyra?a? swoje niespe?nione ambicje poprzez mapping to mo?e postaraj si? do??czy? do jakiego? projektu? Na razie tracisz czas, tworzysz chujowe mapy i my?lisz, ?e jeste? elo mapperem, a tak nie jest. My?lisz, ?e s?ysz?c "9/10" od global moderatora forum (kt?ry de facto sam jest przeci?tnym mapperem) mo?esz by? przekonany o swoich zdolno?ciach w tej dziedzinie?
Je?li o sam? map? chodzi to pod wzgl?dem technicznym nie jest niczym wyj?tkowym. Brak skomplikowanych element?w, brak zmys?u estetycznego. Czy grafika tibijska jest przystosowana do tego typu pomys??w? Odpowiedzi? jest wielko?? sa? w por?wnaniu do grafiki mob?w takich jak deer (z niewiadomych dla mnie powod?w jelenie s? u Ciebie reniferami). Sanie! Drewniane sanie z kamienn?, pop?kan? posadzk?. Z ko?ami! Wiadomo, post?p dotyka ka?dego ale nie wiedzia?em, ?e miko?aj przeszed? ju? z p??z na 4 k??ka. Ja wiem, ?e skrzaty miko?aja to bardzo weso?e stworzenia ale nie wiem czy maj? czas lepi? ba?wany gdy mn?stwo dzieci czeka na prezenty.
Reasumuj?c,
  • mapa pod wzgl?dem technicznym nie jest niczym szczeg?lnym
  • brak jej klimatu, kt?ry powinien by? jej podstawowym atutem
  • b??dy logiczne s? a? nadto widoczne
Jak wida? kreatywno?? nie jest Twoj? najmocniejsz? stron?, mo?e spr?buj wykorzysta? swoje ch?ci do mappowania w inny spos?b. Na razie uwa?asz si? za elo mappera, a w rzeczywisto?ci nie uczestniczysz w ?adnym projekcie, raz na jaki? czas stworzysz chujow? map?, kt?ra spodoba si? dzieciom.
Peace.
Powiedzia? g?os do?wiadczenia, cz?owieku jeste? dobry jak to przeczyta?em to ?mia?em si? z Ciebie bite 10min. na pod?odze // koko
U?aaa, stary, kupi? ci kwiaty za to? =D A mo?e medal chcesz? A mo?e po prostu zapisz swoje z?ote my?li w pami?tniku zamiast w moim po?cie : >

Zacznijmy od tego, ?e nie wiem po kiego chuja lecisz w kulki, robisz nowe konta, moda wanna be? ; > Ale nic, postaram si? odpowiedzie? na twoje 'pytania'.

Skoro jeste? taki produktywny i potrzebujesz wyra?a? swoje niespe?nione ambicje poprzez mapping to mo?e postaraj si? do??czy? do jakiego? projektu?
Vitae? Nie dzi?kuj?. Tak serio, projekty niepotrzebnie ponaglaj?, nie da si? pobawi? 'w mappowanie' tylko zapieprza? z planem i ?ci?le si? go trzyma?. Ja z mapping czerpi? przyjemno??, nie robi? tego z przymusu.

Czy grafika tibijska jest przystosowana do tego typu pomys??w? Odpowiedzi? jest wielko?? sa? w por?wnaniu do grafiki mob?w takich jak deer (z niewiadomych dla mnie powod?w jelenie s? u Ciebie reniferami).
Prawdopodobnie sam dobrze wiesz, ?e renifery w ?wiecie Tibijskim nie istniej?. U?y?em jeleni, poniewa? ka?dy kretyn, z gar?ci? szarych kom?rek wpadnie na to, ?e w?a?nie to s? renifery ; )

Sanie! Drewniane sanie z kamienn?, pop?kan? posadzk?. Z ko?ami! Wiadomo, post?p dotyka ka?dego ale nie wiedzia?em, ?e miko?aj przeszed? ju? z p??z na 4 k??ka.
A wi?c b?d? hardcorem i zr?b p?ozy. ; >

Na razie uwa?asz si? za elo mappera, a w rzeczywisto?ci nie uczestniczysz w ?adnym projekcie, raz na jaki? czas stworzysz chujow? map?, kt?ra spodoba si? dzieciom.
Nie uwa?am si? za elo mappera, nie uczestnicz? bo nie potrzebuj?, c??. = ]

Peace.

Gm Vardox

Active User
Reaction score
4

ale g?wno 1/10 1 za wykonanie burdelu ;]

Sir_Rafallek

Advanced User
Reaction score
45

Wi?c tak.. ten pojazd wida? dawno nie je?dzi?, ko?a ma zamarzni?te. I tak by nie ruszy?, bo jakie? ozdoby ?wi?teczne wida? wpad?y w szprychy ^^. (tylnie ko?o). I jak ju? wi?kszo?? pwiedzia?a, pe?no ?mieci, my?la?em, ?e ?w. Miko?aj potrafi utrzyma? porz?dek ^^
8/10.

efzex

User
Reaction score
0

troche zbyt duzo tego wszystkiego :D

Durassek

User
Reaction score
1

duzo detali, ciezko sie polapac lecz praca ladna 8/10

goli94

User
Reaction score
0

Heh bardzo fajna mapa ale najlepiej podoba mi si? ta choineczka na ?rodku fabryki.
Nie zbyt ogarniam o co w niej chodzi.
Wszystkiego tu jest pelno.
6/10
Szkoda ?e to jest mapa showoffowa .

Devilver

Advanced User
Reaction score
24

Od zajebania detali i to mi si? nie podoba,ale moja ocena mi?a bo mi si? to podoba 8/10.Dalej tak !

NeOx13

Advanced User
Reaction score
16

tylko mnie zastanawia po co jemu zestawy do badan i alchemii ???
Nigdy nie wiadomo co Miko?aj tym razem wymy?li ^^.

@top
Mapa extra, ja bym to doda? na ots'a, du?o rzeczy w jednym miejscu, to lubie.

rege stail

Senior User
Reaction score
32

Moja ocena. Fajna mapka tylko moim zdaniem ju? chyba nic by? tam nie do?o?y? bo niema gdzie xD wszystko zawalone drobiarkami i detalami dzi?ki czemu ?adnie wygl?daj? niekt?re rzeczy. Jak widz? stara?e? si? ;] Wiec i ocena b?dzie dobra 9,66% na 10,00% :S

Status
Not open for further replies.