• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- TibiaAuto Tibia Auto 2.7.0

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia Auto 2.7.0

Na windows 7 jak masz, to wejdz tam gdzi emasz zainstlowane TA kliknij prawym na Tibiaauto.exe, wlasciwosci, zgodnosc i zanzacz Uruchom jako Xp SP3 oraz uruchom ten program jako administrator i bedzie smigac;P

?ci?g?em i nic nie mog? w?aczy? oczywi?cie zainstalowa?em i pythona 2.4 i co jest grane prosz? o pomoc ??

Nie polecam tibia auto raz u?y?em i wi?cej nie u?yje. Na dodatek dosta?em przerw? w grze na 30 dni.

Wiem ?e to nie ten temat ale chcia?bym si? dowiedzie? jak zrobi? stronke do mojego ots ten kt?ry wie niech pisze[GRACZ][/GRACZ]

Gdy By By?a Taka Mo?liwo?? to prosze o fote

Notka moderatorska:
Mog?e? napisa? to w PW do adresata. Na razie upomnienie s?owne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Witam, mam problem z TibiaAuto, bot w og?le mi nie odpowiada ( naciskam i nic sie nie dzieje na 2 s mam klepsydre kolo myszki ktora potem znika ) Moze ktos udzielic rady ?

- Windows xp

Na windows 7 jak masz, to wejdz tam gdzi emasz zainstlowane TA kliknij prawym na Tibiaauto.exe, wlasciwosci, zgodnosc i zanzacz Uruchom jako Xp SP3 oraz uruchom ten program jako administrator i bedzie smigac;P
A sam to nie testowalem gdyz nie mam windows'a 7

Nie polecam tibia auto raz u?y?em i wi?cej nie u?yje. Na dodatek dosta?em przerw? w grze na 30 dni.

Ja osobiscie uzywalem bardzo dlugo tibi auto i nie mialem zadnego bana . Wbilem na niej 2x 80 + lvle i jak dla mnie Tibia Auto jest niczego sobie i co najwazniejsze jest darmowa .. A dla programistow jeszcze lepiej bo mozna to i owo edytowac w pythonie..

Ostatnia edycja:

Witam, mam problem z TibiaAuto, bot w og?le mi nie odpowiada ( naciskam i nic sie nie dzieje na 2 s mam klepsydre kolo myszki ktora potem znika ) Moze ktos udzielic rady ?
- Windows xp
Po prostu sci?gn??e? wersji zip z oficjalnej strony. Mi tak?e ona nie dzia?a. Mam Wcze?niejszego upa i all ?miga. Zr?b to samo nie ?ci?gaj najnowszej co jest, tylko pod 8.62 ale starsz? wersje.

no wkoncu znalazlem czystego bota wielkie dzieki jutro zaczynam bocenie ;p

//Zachowaj t? informacj? dla siebie xd//KS

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ej mam problem kaze mi przeinstalowac jak go odpalam ktos wie o co biega

moze dokladniej ? jakis screen shot ?

Sorki. Moglby ktos wrzucic Tibie Auto 2.7.0 na speedyshear lub na cos podobnego? Bo mi link nie chce odpalic na oficjalnej stronie TibiAuto.. :/

Dzieki za link... bot dziala.. nie ma virusow... ale musze troche posiedziec aby go opanowac :D

Co do windowsa 7 - BOT DZIA?A. Wystarczy :
W bocie ustawi? zgodno?? Windows XP Service Pack 3
I tak samo w tibii ustawi?. !

Ps. dzi?ki za bota, przyda si?.

Witam . Mam problem z instalacj? TA , ot?? podczas uruchomienia i wybrania postaci wyskakuje mi b??d : "ERROR! Unabled to read TA instal directory! please reinstal" .
Przeinstalowa?em i dalej to samo . Przypominam ?e python2.4 zainstalowany i ?e posiadam windows Vista . Nie wiem co zrobi? pr?bowa?em ju? r??nych kombinacji i dalej nic . Bardzo Bym By? wdzi?czny jakby kto? napisa? co zrobi? krok po kroku , aby poprawnie dzia?a?o . Z g?ry dzi?kuje .

Mam pytanie, aby waypointy kt?re doda?e? dzia?a?y trzeba sta? w dp danego miasta ? czy jak to dzia?a ?

Witam Ponownie . Poradzi?em sobie z problemem ale jak zwykle s? kolejne . Ot?? po uruchomieniu nie pojawia si? ju? b??d ale TA wog?le nie odpowiada . W??czam gr? , w??czam Bota i nic . Co mam zrobi? dalej ? Czekam na odpowiedz .

Status
Zamknięty.
Do góry