• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Tibia jest wy?miewana

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia jest wy?miewana

moim zdaniem ,gdyby Tibia by?a w 3D to ju? nie by?a by tibia...
by? by to metin -.-'
,a wi?c kto by chcia? gra? w takie g?ffno ? ^.-
Tibia rox koniec kropka fakt ,?e ludzie sie wy?miewaj? z tej gry nie jest winikiem 2D tylko tzn. "Tibijczynk?w"
dzieci co 24/7 nawalaj? w tibie bija sie z innymi krzys?ami i rozwalaja ca?ego kompa jak padn? :)
Pozdrawiam

Our partners and their custom servers:

Tibia w 3D zdecydowanie by?a by gorsza od 2D, na przyk?ad leci sd a kto? odskoczy na bok xDD. Pozatym wymagania co dla niekt?rych mog?y by? zmor? i te lagi. TIBIA jest pro taka jaka jest !!11one!11oneone!!one

no, tibia 2d jest najlepsza, jesli ktos by chcial w tibie 3d zagrac to macie runescape - pixeloza 3d

Prawda taka, ?e Tibia ma grafik? 2D i dzi?ki temu wolniej si? starzeje wi?c tak naprawd? wygl?da "zno?nie" nawet po tak d?ugim czasie Poza tym jednak grafik? 2D ?atwiej jest poprawia?.

I dlatego CipSoft prawdopodobnie nie zmieni szaty graficznej nie zale?nie do tego ilu si? wy?miewa albo nie - a ludzie i tak graj? i generuj? zyski :)

P.S. A poza tym gdyby nie ta archaiczna grafika 2D to u mnie w gimnazjum nie da?by si? swego czasu instalowa? tego na komputerach bibliotecznych. A tak Tibia go?ci?a w ?yciu gimnazjalist?w nawet podczas przerw [ech stare dzieje :D] ;)

Ale Grafika 2d idzie poma?u w zapomnienia i b?dzie szkoda montowa? w kartach graficznych dodatkowego obci??enia akceleratorem 2d dlatego te? pewnie do paru lat ju? nie b?dzie kart graficznych obs?uguj?cych grafik? 2d tylko ju? 3d i w g?r? ;d i cipsoft b?dzie mia? dylemat i b?d? co? musieli zdzia?a? :)

Tibia jest wysmiewana ze wzgledu na grafike kazdy mowi ze "biegasz kwadraten zabityjasz kolka i zbierasz trojka" ale zastanawia mnie fakt ze Diablo II tez jest 2d i nie wysmiewaja tej gry jak tibii. Tibia ma klimat a diablo nie ma wiem bo gralem.

Tu nie ma gadania czy by?a by lepsza czy gorsza... Po prostu tibia jest i b?dzie w wersji 2d, wy?miewaj? j? ze wzgl?du na grafik?, a pewnie nawet nie spr?bowali w to zagra?, a nawet jak pr?bowali to nie wyszli z rooka... Jak kto? po?wi?ci czas na zapoznanie si? z gr? i ogarnie wszystko dopiero zrozumie co to jest tibijski klimacik :) Ja osobi?cie nie gra? bym w wersji 3d gdy? by? by to METIN...

Ale Grafika 2d idzie poma?u w zapomnienia i b?dzie szkoda montowa? w kartach graficznych dodatkowego obci??enia akceleratorem 2d dlatego te? pewnie do paru lat ju? nie b?dzie kart graficznych obs?uguj?cych grafik? 2d tylko ju? 3d i w g?r? ;d i cipsoft b?dzie mia? dylemat i b?d? co? musieli zdzia?a? :)
team7 od worms?w na to nie pozwoli

Nie ma si? co dziwi? poniewa? po?owa ludu graj?cego w Tibie to dzieci neo b?dz brazole co zabij? si? za mpa. S?uszna uwaga, ta gra powinna by? 12+.

heh metin2.... 4story...(i inne).. PROSZ? WAS !! te gry s? nudne niema tam tego klimatu co w Tibi i innych OTS (2d) gdyby tibia byla w 3d.... PORA?KA !! dlaczego ??:

1. d?u?sze kolejki a co za tym idzie lagi ;]
2. potrzebny by?by lepszy sprz?t.
3. odeszli by PRAWDZIWI tibijczycy.

osobi?cie wole tibie od tych smieci....

solo w metinie:

bijesz si? : przeciwnik poci , u?ywa skill hacka , dmg hacka wtr?caj? si? osoby trzecie za pomoc? ustawienia w opcjach pvp Wolnego.

solo w tibi :

je?eli bij? si? uczciwi ludzie to szukaj? miejsca gdzie po walce nikt ich nie pozabija.

metin2 i inne gry w 3d NIE MAJ? TEGO CZEGO? !! +1 pkt do tibi ^^

Nie ma si? co dziwi? poniewa? po?owa ludu graj?cego w Tibie to dzieci neo b?dz brazole co zabij? si? za mpa. S?uszna uwaga, ta gra powinna by? 12+.
Brazole, brazole. O ile wiem ch?opak, kt?ry pobi? matk? za od??czenie sieci internetowej by? z Wroc?awia i by? polakiem. Ka?dy oszust(Czytaj Krzysieq :D), z?odziej czy noob poni?aj?c si? i prosz?c ca?e dnie o przedmioty grzej?c dup? w depo to polacy. Wszyscy przezajebi?cie fajni pseudo "chakerzy" to polacy.
Temat, wydaje mi si?, ?e Tibia3D nie ujrzy ?wiat?a dziennego, poniewa? aryjscy ?o?nierze z talibijskiego obozu nie wyra?? na to zgody. Mimo wszystko wydaje mi si?, ?e gdyby ?w fakt wydarzy?by si? liczba graczy by si? masowo nie zmniejszy?a. Ka?dy p?aka?, ?e po zimowej aktualizacji 8.7 przestanie gra?(w tym ja). G?wno prawda, jest tyle samo graczy co wi?cej, a nawet wi?cej. Na Isara gra?o maksymalnie 250 graczy, obecnie jest minimalnie 300~~.
@D??,
Xentaziz moje pytanie do Ciebie - jakiej ty jeste? narodowo?ci. Bo je?eli jeste? "polakiem" to mo?e rzeczywi?cie tacy jak ty s? z?odziejami, noobami i "chakerami". Ja jestem Polakiem i nie opluwam w?asnej narodowo?ci (to ju? za mnie robi? np. tzw. "Polish jokes", mimo, ?e nie jestem ?lepy na narodowe s?abo?ci.
Wiem, pope?ni?em wielki b??d. Wybacz za m?j b??d, teraz pisz? posty wraz z s?ownikiem. Czy to, ?e jestem Polakiem zobowi?zuje mnie do wychwalania pod niebiosa zachowa? moich rodak?w? Nikt nie ma klapek na oczach, wida? co te? oni wyczyniaj?. Tacy jak ja s? z?odziejami etc.? Nie rozumiem, jednak mniemam i? jest to obelga?

Ostatnia edycja:

Brazole, brazole. O ile wiem ch?opak, kt?ry pobi? matk? za od??czenie sieci internetowej by? z Wroc?awia i by? polakiem. Ka?dy oszust(Czytaj Krzysieq :D), z?odziej czy noob poni?aj?c si? i prosz?c ca?e dnie o przedmioty grzej?c dup? w depo to polacy. Wszyscy przezajebi?cie fajni pseudo "chakerzy" to polacy.
Xentaziz moje pytanie do Ciebie - jakiej ty jeste? narodowo?ci. Bo je?eli jeste? "polakiem" to mo?e rzeczywi?cie tacy jak ty s? z?odziejami, noobami i "chakerami". Ja jestem Polakiem i nie opluwam w?asnej narodowo?ci (to ju? za mnie robi? np. tzw. "Polish jokes", mimo, ?e nie jestem ?lepy na narodowe s?abo?ci.

@topic
wydaje mi si?, ?e Tibia3D nie ujrzy ?wiat?a dziennego, poniewa? aryjscy ?o?nierze z talibijskiego obozu nie wyra?? na to zgody. Mimo wszystko wydaje mi si?, ?e gdyby ?w fakt wydarzy?by si? liczba graczy by si? masowo nie zmniejszy?a. Ka?dy p?aka?, ?e po zimowej aktualizacji 8.7 przestanie gra?(w tym ja). G?wno prawda, jest tyle samo graczy co wi?cej, a nawet wi?cej. Na Isara gra?o maksymalnie 250 graczy, obecnie jest minimalnie 300~~.
Ot?? to, "wydaje ci si?". Je?eli CipSoft uzna, ze Tibia 2D nie generuje ju? takich zysk?w jak kiedy? to przeniesie j? w 3D i "aryjscy ?o?nierze z talibijskiego obozu" nie b?d? mie? nic do powiedzenia.
Dlaczego? Bo ci najbardziej ortodoksyjni fani to jednak jest mniejszo??, a gry tworzy si? ?eby zadowoli? jak najwi?kszy t?um.
Zreszt? sam sobie odpowiedzia?e?: "Ka?dy p?aka?, ?e po zimowej aktualizacji 8.7 przestanie gra?(w tym ja). G?wno prawda, jest tyle samo graczy co wi?cej, a nawet wi?cej."
A wyjdzie Tibia w 3D - wi?kszo?? znowu pokrzyczy, popieni si?, pozgrzyta z?bami i wr?ci do grania :)

Kazdy ma swoje poglady.
Jedni lubia gry z Dobra grafika a innym to jest obojetne.
U mnie mowia w szkole ze tibia to syf bo tibia jest zrobiona niby w paincie i ze jest juz przesztarzala i wyszla z mody.
Duzo obrazliwych slow pada na Piekna gre jaka jest tibia.
Po 1 nie podoba sie im ze jest w 2d
po 2 nie podoba sie im ze nie ma dzwieku jak bylem maly to tez tak myslalem ale zagralem 2-3 razy i sie wciagnelem chodz prawde mowiac w tibie by nikt nie gral gdyby miala 3D grafe i dzwiek po 1 dzwiek to duzo strasznie jest efektow w tibi i by bylo od chuja glosow za przerposzeniem a po 2 3D to badziewo nikt by nie gral znaczy jakies 30%swiata tylko bo nie wszyscy maja kase na takie kompy zeby chodzila u nich grafa 3D.
Jednym slowem nie sluchajcie ludzi ktorzy mowia TIBIA TO GOWNO ZROBIONA W PAINCIE CZY TACY LUDZIE JAK LUNTEK TYLKo GRAJA W TIBIE.
Oni albo nie wiedza co to tibia albo maja od 7 do max 13 lat lub po prostu nie potrafia grac.

PZDR

Ja osobiscie tibi nie lubie za to ze jak sie padnie na wyzszym lewelu to idzie sie powiesic bo traci sie szybko i duzo i wez to teraz odrabiaj.

Hmm co do tego ze jest wysmiewana to wam powiem tak.
Jakies dziecko padlo a ze bylo glupie chcialo szybko odzyskac co stracilo i polecialo w miejsce zdarzenia ale padlo jeszcze raz to w tym momecie zaczelo wypisywac brzydkie rzeczy na temat tibi i w jego slady poszly inne dzieci i teraz caly swiat zarazony jest wirusem nie lubienia tibi, nie ktorzy nie lubia tibi bo pacc za drogi albo po trudnej instalacji clienta laduja sie w kolejke i czekaja czekaja na samej kolejce uzbiera sie okolo pol tysiaca osob ktore szerza nie lubienie tibi kiedy pozostala czesc dzieci wytrfa kolejke pada na pierwszym lepszym snejku i znowu pakuje sie w kolejke i w ten sposob zyskujemy kolejnych anty-fanow tibi, w skrajnych przypadkach nie lubienie tibi objawia sie po nieudanych probach instalacji tego strasznie rozbudowanego clienta .

Pozdrawiam:)

Popieram, gdyby Tibia by?a 3D to by all si? zjeba?o :/ Dlaczego ?

Ja mam lagi w metinie a na 2D to lajcikiem nawet na elfie sie fruwa :)

Pozdrawiam.

#up - Nie prawda. Tibia bardziej laguje od Metina/WoW'a mimo i? jest w 2D.
Dlaczego? Bo ma przesz?o 10 lat i sama w sobie jest niestabilna.
W letnim update na szcz??cie si? to zmieni! Pozdro.

Napisze kr?tko i na temat nie graj? bo nie umiej? ..... Co prawda rook jest nudny ale main zapewniam ?e nie :))

Tibia jest wy?miewana i b?dzie wy?miewana.
Nie zmienicie tego nawet je?liby?cie chcieli.
Ci co j? obra?aj? pewnie nawet w ni? nie grali tylko zgrywaj? kozak?w.
W mojej szkole nie lubi? Tibi , ale ja gram i b?d? gra?.

Wolno?? s?owa obowi?zuje.
Tyle z mojej strony.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom