• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Tibia jest wy?miewana

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia jest wy?miewana

Wed?ug mnie s? dwa g??wne powody dla kt?rych ta gra jest wy?miewana. Pierwszym jest stereotyp przeci?tnego gracza w t? gr? na kt?ra niestety zapracowa?y dla nas nieogarni?te dzieciaki rzucaj?ce na prawo i lewo kurwami. Drugim powodem jest standard grafiki narzucony przez inne gry mmo, kt?rym niestety tibia nie dor?wnuje.

Do tego dochodzi te? mentalno?? dzisiejszego cz?owieka do dopasowywania si? pogl?dami do grupy, w kt?rej przebywa. Na pewno zdarzaj? si? takie sytuacj?, ?e kto? nie zacznie gra? w tibie, poniewa? boi si?, ?e koledzy go wy?miej?.

Co do moich znajomych to nie wy?miewaj? si? z tej gry otwarcie, ale raczej nie mam wi?kszej ochoty chwali? si? przed nimi, ?e "zdoby?em kolejny level".

Our partners and their custom servers:

Ci co wy?miewaj? Tibi? to tylko z dw?ch powod?w.

1. Nie umiej? w ni? gra? i nie radz? sobie.
2. Wy?miewaj? si? z pixeli 2d.

Oto moje zdanie ;]

U mnie w klasie prawie 40% gra/gra?o w tibie.
20% w klasie j? wy?miewa ;p (osoby bez internetu)
W szkole nie wiem czy wy?miewaj?. Nie znam wszystkich.

Wszyscy m?wi? ?e to same piksele, ale wy powied?cie mi, kt?ra gra nie jest z pikseli??
Pierwsza sprawa nawet nie bro? Tibii tym ?e inne gry to te? pikselki lol.
Tibia ma grafik? jak z pegasusa a dzisiaj s? gry kt?re a? bij? po oczach ?wietna grafik? itd. Tibia ma beznadziejn? grafik? na tle innych gier i to trzeba przyzna? ;/
tibia jest taka sama jak inne gry, przygodowa i ciekawa, ale w 2d.
Tibia nie jest taka sama jak inne gry. Udowodni? to ??
Grafika do bani, Questy same z siebie ca?kiem dobre, specyficzny klimat(du?y plus) i wiele innych takich tam rzeczy. W?a?ne to wszystko wyr??nia tibi? i jest w ten magiczny xD spos?b popularna, gdyby by?a taka sama jak wszystkie inne gry to kto by w tibie gra? ?? Tibia si? wyr??nia i to du?y plusik
Mog? si? za?o?y? ?e gdyby tibia by?a w 3D gra?o by w ni? wi?cej ludzi i nie wy?miewali by si? z niej
Kto? kiedy? napisa? ?e gdyby tibia by?a 3D to mo?e by pi?knie ?licznie bla bla bla wygl?da?a... ale nie mia?aby ju? swojego niesamowitego klimatu.
ZGADZAM SI? W 100%
A ludzie zawsze bd si? z czego? wy?miewa? ;) tak?e nie warto zmienia? Tibii w 3D.
Jest jaka jest i trzeba si? bawi? tym czym mo?emy
Czy w waszym mie?cie tibia te? jest tak wy?miewana?
Tak jest wy?miewana ;] Sam si? z niej nabijam ile wlezie ale sobie te? czasem pogrywam i bawi? si? ?wietnie ;)
Pozdrawiam

Ogarnijcie si?
Tibijczycy zak?adaj? tematy takie jak te i pisz? Metin to g?wno. Na forum metina jest tak samo, wi?c ogarnijcie si?.
Ja powiem tak; obie gry s? fajne, i na obie gry zrobienie ich wymaga?o pracy a wyb?r zale?y jedynie od gustu jaki mamy.
Nie gram w metina ale go nie obra?am jak niekt?rzy tibijczycy. ?e ludzie obra?aj? tibie to p?aczecie a wy obra?acie Metina to co?
Pozdrawiam
i mam nadziej? ?e dotar?o..

Tibia ma sw?j urok, mimo ?e jest 2d gra w ni? tylu ludzi na ?wiecie, og?lnie na realnej tibi nie raz dochodzi do 50k. Dodajcie sobie do tego serwery OTS, na samych polskich gra wiele os?b, a wiadomo kraj?w jest wiele, r?wnie? du?o Brazylijczyk?w gra w tibie...
U mnie w mie?cie gra 1/3 m?odzie?y, s? osoby kt?re s? temu przeciwne i wr?cz napieraj? aby w to nie gra?, ale c?? ka?dy robi co mu si? podoba.

Powiem tyle, je?eli wyjdzie tibia 3D, sko?cz? z ni?, lub b?d? gra? na serwerach OTS z tibi ? 2D.

Ka?dy ma swoje zdanie. Ja si? takimi tekstami nie przejmuje. Ja mam swoje zdanie, oni swoje. Mam kilku qumpli, kt?rzy uwa?aj? ?e Tibia to g?wno. Ale to tylko ich zdanie. Ka?da gra ma swoje zalety i wady:/

Pozdrawiam,
Xinum

Jak zrobi? grafik? 3d i do??cz? d?wi?k to razem ze mn? odejdzie jakie? 70% graczy(tak przypuszczam). W pierwszej klasie gim by?em gn?biony razem z kumplem z powodu Tibii. Teraz uros?em i to ja ich gn?bi? za to. Zdanie reszty ludzi mnie nie interesuje i tak b?d? w ni? gra? ile si? w kompie :D. Tibia ma swoj? specyficzn? grafik? i fabu??. W metinie jest 50% noob?w i przeszkadzaj? w grze ( wiem bo du?o w to gra?em. najwi?kszy lvl 56). Gdy kto? mi przeszkadza w Tibii, jedno klikni?cie i go leje i po chwili wolny exp.

Ogarnijcie si?
Tibijczycy zak?adaj? tematy takie jak te i pisz? Metin to g?wno. Na forum metina jest tak samo, wi?c ogarnijcie si?.
Ja powiem tak; obie gry s? fajne, i na obie gry zrobienie ich wymaga?o pracy a wyb?r zale?y jedynie od gustu jaki mamy.
Nie gram w metina ale go nie obra?am jak niekt?rzy tibijczycy. ?e ludzie obra?aj? tibie to p?aczecie a wy obra?acie Metina to co?
Pozdrawiam
i mam nadziej? ?e dotar?o..
Co racja to racja ;)

Jak dla mnie to do?? ju? gn?bienia tego tematu.
Nic specjalnie interesuj?cego si? tu raczej ju? nie pojawi.
Do zamkni?cia ??

Ostatnia edycja:

U mnie rowniez wysmiewaja tibie . ale co do 3D to calkiem jestem przeciw temu . Poniewaz Tibia jest oryginalna . Zobaczcie gry w 3D: Metin,cabal itd. szybko sie nudza ja osobiscie w te gry gralem 2 miesiace max. I sie znudzily w tibie gram juz 2 rok ..

Ja mieszkam w Anglii i u mnie jest w szkole 70 polak?w i wszyscy z 9 - 10 klasy graja w tibie :D i nikt si? nie ?mieje. Najlepsze to ze pacc na 30 dni kosztuje tylko 6.00 £ :D

Pozdro !

Sam gra?em w Tibie i u mnie w mie?cie jako? nikt si? z niej nie nabija? bo wi?kszo?? znajomych gra?a to zale?y jak inni podejd? do spray i je?eli Wy z Tibii nie robicie ca?ego ?ycia to nikt na jej temat nic z?ego nie b?dzie m?wi?.

Cze??!

No kiedy? to tam mnie do Tibi wr?cz ci?gn??o ?eby sobie d?u?ej pogra? i temu podobne.
Gra kiedy? by?a bardzo ciekawa, mo?na by?o sobie pogada?, po expi? z koleg? lub samemu u by?o to bardzo wci?gaj?ce.

Tibia mnie "wci?gn??a" i nie mog?em si? od niej oderwa?.
W ko?cu przesta?em gra? i teraz mo?e w Tibie zagram z 4-5 razy w miesi?cu poniewa? jest
:

* Nauka
* Koledzy
* Dziewczyna :)

No i temu podobne.
Wam te? radz? aby? ci? si? nie uzale?nili jak ja kiedy? poniewa? trudno jest si? od tego odci?gn??!

Pograjcie si? 2-3 godziny w tygodniu albo w ka?dy dzie? to si? nie powinni?cie uzale?ni?... :)

Pozdrawiam,
Yarech

U mnie w szkole wszyscy si? wy?miewali. Teraz ( w szkole ?redniej) gra zemn? wi?kszo?? klasy, wi?c jest looz ;P

U mnie w gimn si? wszyscy ?miali z tibii, tak samo jak wi?kszo?? os?b na dzielnicy.

W og?lniaku okaza?o si? ?e wi?kszo?? ludzi gra w tibi? (w tym jeden kole? twierdzi ?e ma 84 rookstayera :p), i nikt si? nie ?mieje z niej. ?miej? si? za to z no life'?w kt?rzy nic innego nie potrafi? poza graniem i zarywaniem nocek.

Ka?da gra ma swoje plusy i minusy. Tibia jest w 2d ale to nie oznacza ?e jest do bani. Popatrzcie jaka jest grywalno?? i zwr??cie uwag? na to, ?e nie ka?dy ma dobry komputer ?eby np gra? w WOW'a czy inne MMORPG. Ja osobi?cie nie ogarniam ludzi kt?rzy naje?d?aj? na Tibie.​

No taka prawda nie podoba im si? grafika, ale oczywi?cie tylko Tibijska. Nie spotka?em si?, np. z obra?aniem Mario, PacMana, itd..

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom