• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Tibia jest wy?miewana

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: Tibia jest wy?miewana

ludzie nie rozumiej? tej gry, bo w ni? nie grali.
a jak mozna normalnie oceniac gr?, w kt?r? sie nie gralo

poza tym, dodam, ze
najslabsza grafika najlepiej wciaga

mnie miarzdzy ten filmik na 1 stronie ludzie nie lubia tibi bo niewiedza o co w niej chodzi i jak to wciaga a bluzgaja za to ze 2d jest

Tibie wyda?o kilku Niemc?w to si? nie ma co dziwi? ?e wyszed? taki szajs.
Tibia nigdy nie b?dzie posiada?a grafiki 3D. Mo?e co najwy?ej powstanie nowa gra wzorowana na dzisiejszej tibii tyle ?e z grafik? 3D i efektami d?wi?kowymi.

Cipy mog?y by poprawi? obecn? grafik? ze 5 razy. Obecna grafika jest kilka razy gorsza ni? w kresk?wkach dla dzieci wi?c nie ma co si? dziwi? ?e jest wy?miewana.

Tibie wyda?o kilku Niemc?w to si? nie ma co dziwi? ?e wyszed? taki szajs.
Tibia nigdy nie b?dzie posiada?a grafiki 3D. Mo?e co najwy?ej powstanie nowa gra wzorowana na dzisiejszej tibii tyle ?e z grafik? 3D i efektami d?wi?kowymi.
Cipy mog?y by poprawi? obecn? grafik? ze 5 razy. Obecna grafika jest kilka razy gorsza ni? w kresk?wkach dla dzieci wi?c nie ma co si? dziwi? ?e jest wy?miewana.

Gdyby byla kreskowkowa grafika to osobiscie np. ja bym w Tibie nie gral....

Miales pegasusa? Jak tak to pewnie znasz takie hiciory jak.. Mario (Super Mario Bros by Nintendo) albo Contra...... gry z grafika bardzo slaba.... a osobiscie i pewnie nie jestem sam... lubie w nie pograc.... ostatnio przeszedlem Mario na pegasusie. Chociaz w Tibi mogli by troche fabuly dodav ;) bo niestety jej niema.

Ja mam na to chyba osobne zdanie . M?wi? tak o Tibi dlatego , ?e tyle oso?b jest uzale?nionych od tej gry i robi? to co robi? w prawdziwym ?yciu ... Chyba wszyscy wiedz? co tak naprawd? mam na my?li :) ja sam osobi?cie nie gram jako? w Tibie , dlatego ?e kiedy? by?emn od niej uzale?niony :)

jak m?wi?em znajomym ?e gram w tibie to si? ze mnie ?mieli do dzisiaj nie mam ?adnego rl kt?ry gra w tibie no mo?e 1 kt?rego pozna?em w tibi i okaza?o si? ?e mieszka blisko mnie do dzisiaj nie przyznaj? si? ?e gram w tibie mo?e to dlatego ?e obracam si? w ?rodowisku ludzi "ogarni?tych" nie kt?rzy pewnie wiedz? o co chodzi :P

tez gra?em w tibie ale w 3d to ju? by nie posz?o moim zdaniem tibia to dno bo robi z m?zgu jedno wielkie g?wno kurwa uzale?nia w chuj og??em ju? w to nie zagram ale w 3d na bank nie gra?o by tyle os?b pozdrawiam :lol:

Mam takie pytanie do wszystkich. Dlaczego tibia jest wy?miewana? Wszyscy m?wi? ?e to same piksele, ale wy powied?cie mi, kt?ra gra nie jest z pikseli?? :) Poza tym tibia jest taka sama jak inne gry, przygodowa i ciekawa, ale w 2d. Mog? si? za?o?y? ?e gdyby tibia by?a w 3D gra?o by w ni? wi?cej ludzi i nie wy?miewali by si? z niej :(
Czy w waszym mie?cie tibia te? jest tak wy?miewana?

A wi?c Tibia jest wy?miewana dlatego ?e graj? w ni? przewa?nie dzieci kt?re nie znaja jakich kolwiek manier(kultury). A co do tibi 3D Jest odpowiednik Metin2

Gra jest wysmiewana poniewaz w dzisiejszych czasach sa juz ciekawsze gry MMORPG, zwlaszcza te 3D. Lecz Tibia ma swoj klimat, i ma to cos co w niej lubie, dlatego gram a grafika nie jest najwazniejsza :)

w moim otoczeniu rowniez kumple smieja sie z Tibi za przyklad podam kumpla ktory smial sie z tego iz z Rata wypada pieniazek no jak moze ze szczura kasa wylatywac ? ;D smial sie caly dzien ;p

up:
W wi?kszo?ci gier jest jakie? fantasy :)

Jak i moi poprzednicy my?l?,?e Tibia jest wy?miewana z powodu grafiki.

Teraz gry s? robione komercyjnie,"super pro elo" grafika i ludzie w to graj?,a tak naprawde to jest wi?kszy "szit" od Tibii.Co do Tibii to odrzuca ich jedynie grafika,jak napisa?em na pocz?tku,ale ?aden si? nie odwa?y i nie spr?buje cho? chwile zagra?.

Przyznam,?e te? na pocz?tku grafa mi nie imponowa?a,ale kolega w to gra? na TI,przygl?da?em si? i sama gra mnie zaciekawi?a,wi?c i ja zacz??em :)

No to z tym pieni??kiem jest dosy? ciekawe. Ale sp?jrzmy na to inaczej.
Szlifujemy "niby" angielski.
Poprawiamy pr?dko?? pisania na klawiaturze.
Poprawiamy refleks
Czyste korzy?ci :)

Tibia jest wy?miewana przez swoj? grafike i brak d?wi?ku przynajmniej u mnie na osiedlu tak by?o , a przecie? kto by gra? w tibie 3D to ju? nie by?o by to samo

W Bydgoszczy czy ja wiem chyba nie jest wy?miewana a je?li tak to przez m?odych bo pami?tam ?e nawet kumple / huligani / ma?olaci z osiedla w to graj?/gra?i

Wiadomo ka?dy ma inne zdanie ale wi?kszo?? powtarza jedno od drugiego ?e tibia ?mierdzi ... czemu m?wimy ?e tibia ?mierdzi jak padniemy? bo kto? inny skopiowa? ten tekst i zacze?y si? pojawia? w komentarzach na youtube a ludzie s? coraz bardziej walni?ci i nie nadaj? si? do grania w t? gr?.
Wychodzisz z depo i leci tekst eee kurwa gdzie raty? Dasz co?? Kiedy? tak nie by?o....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom