• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Tibia net cup! - FIFA 09 - Terminarz

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia net cup! - FIFA 09 - Terminarz

Aha, Don dopatrzy?em si? te? Twojego b??du, gdy? w kolejce napisa?e?

Don Wakeful 4:2 Vendeto

A by?o odwrotnie, czw?rka dla mnie, dw?jka dla Ciebie. Tylko tak dla formalno?ci, ?eby nie by?o nieporozumie?. ;)

Xinx (Portugalia) 6:1 Xem (Anglia)

Portugalia :
- Ronaldo 4x
- Quaresma 1x
- Deco 1x

Anglia :
- Steven Gerrard 1x.

Dzi?ki,pozdro i powo dalej.

^^

xem 15:33:17
Potwierdzam<lul>

Ostatnia edycja:

Zosta?y 3 mecze, gdy je rozegracie, b?d? rozgrywki pucharowe, powodzenia.

Pr?bowali?my po??czy? si? z budzikiem poprzez hamachi,niestety,nie uda?o si?,oczywi?cie pr?bowali?my pare/na?cie razy..Co do meczu z bar~~ pisze do niego od poniedzia?ku,niestety nie odpisuje.

@down

Jeba? to,termin zawsze mo?na przed?u?y?,gorsze jest to,?e my nie mo?emy si? pod??czy?.

Ostatnia edycja:

Mam ten sam problem co Xinx, tyle, ?e z Indorkiem. Pisa? do mnie, ale wtedy pr?bowa?em zagra? z Xinxem, wi?c napisa?em mu, ?e jutro, jednak od tego czasu na gg go nie widzia?em, mo?e siedzi na niewidoku? Tego nie wiem, ale jak pisa?em to nigdy nie odpisywa?, wi?c chyba by? off, na tnet te? go nie by?o 4 dni, a od mniej wi?cej tego czasu pr?buje si? z nim skontaktowa?.

@down
O jeste? ;p

Ostatnia edycja:

#Budzik
Termin jest do 15 wiec rozegramy mecz wtedy kiedy bede mial czas . Wiec musisz troszke poczekac :*

Don, kiedy w ko?cu ruszy nowa runda, znudzi?o si? ju? to czekanie. ;/

Don ja mam do ciebie pytanie tak jak kolega wy?ej a wi?c kiedy b?dzie next runda? czy?by ju? koniec? ;o a zapowiada?o si? fajnie ale niestety jak inne eventy FAIL.

Don - rozmawia?em z bar~~~, niestety nie ma teraz internetu na komputerze, a na laptopie nie ma fify.Tak?e w/o dla mnie.Jak ju? r?wnie? wspomina?em nie mog? co? po??czy? si? z Budzkiem..

Don, we? ogarnij ten turniej, bo si? bajzel zrobi?... Barthezor nie ma neta, wi?c raczej nie b?dzie mia? mo?liwo?ci gry, przyznaj walkowery, b?d? zdyskwalifikuj osoby, kt?re nie rozegra?y swoich spotka?... :X

Informuje, i? w tej chwili b?d? wszystkie wyniki itp pisa? z tego, pierwotnego konta. NO I M?G?BY? TO W KO?CU DONIE OGARN??...

Witam, przepraszam za d?u?sz? przerw?, ale niestety nie mog?em si? zebra?, ?eby cokolwiek zrobi? z tym turniejem, pisa?em z Vendeto, kt?ry nada? mi pomys?, przekaza? komu? rang? organizatora, przejmuj? j? Vendeto, gdy? zgodzi? si? na to, my?l? ?e znajd? czas ?eby zagra? mecz, wi?c prosi?bym ?eby? mnie nie wypisywa?, my?l? ?e b?dzie si? to toczy? o wiele szybciej, gdy przejmie 'stery' Vendeto.

Pozdrawiam,
Don Wakeful.

Potwierdzam, jako, ?e teraz ja tutaj przej??em ''stery'' to w ?wier?fina?ach zmierz? si?:

Don Wakeful - Barthezor
Xinx - Stelmach
Budzik - Vendeto

Inni gracze s? niestety nie aktywni. Jako, ?e do nast?pnej rundy przejd? trzy osoby mecze b?d? rozgrywane systemem jakby w grupie. Tzn, ka?dy z ka?dym, kt?ry przeszed? b?dzie gra?, zwyci?stwo - 3pkt, remis - nie ma, gramy na dogrywki i karne. 2 pierwsze osoby z tej p??fina?owej grupy b?d? gra?y fina?, a 3 osoba, ta kt?ra odpadnie zajmuje automatycznie trzecie miejsce. Troszk? skomplikowane, ale nie da?o si? inaczej.

A no, termin rozegrania spotka? to 26.09.2009, po up?ywie tego terminu osoba, kt?ra pr?bowa?a si? skontaktowa? z osob?, kt?ra nie zd??y?a w terminie przechodzi dalej.

Ostatnia edycja:

Zwyci??y?em z Budzikiem rezultatem 4:2, a co za tym idzie jestem pierwszym ''p??finalist?''.

Tutaj screen:
2wf4cur.jpg

Aktualizacja top3 strzelc?w:
1. Robinho - 9
2. Ronaldinho - 7
3. Henry/Torres - 5

Pozdrawiam i przypominam, i? termin mija 26.09. :)

od?wie?am!!! JUTRO D0 GODZINY 20:00 MUSICIE ROZEGRA? SWOJE MECZE!!

Pr?bowa?em skontaktowa? si?, 2 razy, ze stelmachem, niestety nie odpowiedzia?.

Pr?bowa?em skontaktowa? si?, 2 razy, ze stelmachem, niestety nie odpowiedzia?.

cz?owieku co ty gadasz wog?le... napisa?em ci wczoraj b?dz o 21:00 i co? nie by?o cie mog? nawet wys?a? archiwum z gg... vandeto na pw mog? ci wys?ac..

W takim razie dogadajcie si? na dzisiaj, lub jutro... Dogadajcie si? i um?wcie na mecz o 20:30 np, to 12 minut w sumie, no i zagracie. A je?li si? nie dogadacie to b?dziecie mieli pecha :|.

Xinx zachowa? si? jak lamus i jak przegrywa? 2:0 to si? roz??czy? ...

oto screen jak by?o 2:0 [ zrobi?em go bo ju? mia?em tak kiedy? ?e kole? si? roz??czy? ale dowodu nie mia?em ] wyszed? z gry jak by?a 83 minuta

beztytuuyx.png

Status
Zamknięty.
Do góry