What's new

Tibia net cup! - FIFA 09 - Terminarz

Status
Not open for further replies.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
Odp: Tibia net cup! - FIFA 09 - Terminarz

W takim razie, do nast?pnej rundy przechodzi Stelmach, chyba, ?e Xinx... ma co? na swoj? obron?? :|

Xinx

Senior User
Reaction score
126

Co? nie podoba?o mi si? to, ?e stelmach ustawil czas polowy na 2 min (a powinno byc na 6 min) oraz straszne lagi, nie wytrzyma?em.Proponuje zagra? jeszcze jeden meczk, oczywiscie masz przewage 2 bramek, tylko, ze tym razem czas polowy na 6 min oraz bez lagow..

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Naturalnie uwzgl?dniam t? decyzj?, jako, ?e w turnieju czas po?owy to obowi?zkowo 6 minut, nie wi?cej, nie mniej. ;) No a skoro s? u Stelmacha lagi, to mo?e Xinx shostujesz? Nie wiem, to si? tam dogadajcie, nie mniej jednak Stelmach prowadzi 2:0, a Xinx zobowi?zany jest strzeli? sobie na pocz?tku dwie bramki samob?jcze.

Pzdr,
Ven.

Stelmach

Senior User
Reaction score
99

Xinx ogarnij... czas by? ustawiony na 6min i nie wymyslaj mi teraz ?e na 2min... nie b?d? gra? 2 raz, poprostu je?li nie umiesz gra? to po jakiego kija grasz? vandeto ja odrazu m?wie nie gram 2 meczu. 2:0 wygra?em i pzdr.

#down b?dziesz mia? piaskownice jak cie dojebe ;) poczekaj jeszcze pare dni.

Last edited:

Xinx

Senior User
Reaction score
126

Nie pierdol bzdur, by?o 2 min, chyba potrafie to pozn?.Lagi, jak chuj, z tym, ?e ja nie moge hostowa?, nie wiem czemu, mam cos zjebane, nie da sie do mnie polaczyc.Niechcesz, nie graj i wypierdalaj do piasownicy.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Ludzie, nie umiecie si? normalnie dogada? tylko ry? po sobie ile si? da? Ta gra to ma by? rozrywka, ja nie zamierzam rozstrzyga? Waszych spor?w, gracie mecz od nowa, wyj?tkowo na cztery minuty (?eby by?o sprawiedliwie dla obu), nie wiem kto k?amie, a kto nie. 2:0 wygrywa Stelmach i gracie mecz na 4 minuty, ostateczna decyzja, no i czas macie do dzisiaj, godziny 20stej .

Don Wakeful

Senior User
Reaction score
234

Ja czekam, a? Barthezor b?dzie mia? internet, wtedy rozegram z nim normalnie mecz.

Stelmach

Senior User
Reaction score
99

xinx nie odpowiada ju? od 18... pisa?em do niego przez 15:00 to powiedzia? ?e jest nie wstanie gra? ... vandeto napisz do niego czy gra czy nie...

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Ja czekam, a? Barthezor b?dzie mia? internet, wtedy rozegram z nim normalnie mecz.

Tak, to uwzgl?dniam i przed?u?am Wam termin, jako, ?e wiem, i? Barthezor nie ma internetu aktualnie, ale jutro powinien mie?.

@Stel
Tak, napisz? mu.

Pozdrawiam,
Ven.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Jako, ?e Stelmach ma bana - Xinx przechodzi do ''p??fina?u'' automatycznie, gratuluj?. Aktualnie rozgrywany jest mecz Don Wakeful vs. Barthezor, po tym spotkaniu zobaczymy, jaka tr?jka spotka si? w p??fina?ach. ;-)

Pozdrawiam,
Vendeto.

Barthezor

User
Reaction score
1

5:1 z Don Wakefulem.
Strzelcy:
1x Henry
4x Benzema

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

A zatem mamy ca?? tr?jk? 'p??finalist?w', ka?dy musi rozegra? mecz ze sob?, zasady s? jak w grupie, na pocz?tku, dwie pierwsze osoby wchodz? do fina?u, natomiast, trzecia zostaje od razu br?zowym medalist?. No i jeszcze klasyfikacja strzelc?w:

Swoje mecze musicie rozegra? do 12.10.2009, to moim zdaniem wystarczaj?co du?o czasu, gramy systemem 'ka?dy na ka?dego' (wiem, to g?upie, ale nie mog?em inaczej tego u?o?y?), no wi?c tr?jka p??finalist?w :
- Xinx
- Barthezor
- Vendeto

Code:
1. Robinho - 9
2. Ronaldinho - 7
3. Benzema - 7

W razie jakich? pyta?, pisa? na notkach, b?d? w temacie, bo wiem, ?e ten system jest dziwaczny i mo?e by? niezrozumia?y. ;-)

Powodzenia i pozdrawiam,
Vendeto

Last edited:

Xinx

Senior User
Reaction score
126

Tak wiec, najpierw gralem z bar~~, 45 min, rzut ro?ny (by?o 1:0) dla mnie, pilka w siatce, nagle bar~~ sie rozlacza, dogadalismy sie na gg i umowilismy, ze dogrywamy 45 min i bar ~~strzela samoboja, wynik :

Status
Not open for further replies.