Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

• Oczywi?cie.

Votes: 0 0,0%
  • Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• a:3:{i:1586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1586;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:3:{i:2231;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2231;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:5849;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5849;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11456:"a:1:{i:3

• a:1:{i:7974;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7974;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:15113:"a:1:{i:5

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:15474;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15474;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:22429:"a:1:{i

• Total voters
    412
Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]

Rekrutacja beta test?w jest w odpowiednim temacie wystarczy u?y? wyszukiwarki.

@iSanto
Mapa jest w 100%, a jak ze skryptami?

No i mo?e frytki do tego? Nie przesadzaj. ?adnych takich bonus?w.
a co bieda w portfelu? :D
JAk dla mnie placenie za gre to sprawieldiwy ssystem, ots zarobi sam na siebie i chlopakom do kieszieni cos wpadnie, nie ma co paru groszy zalowac ;)

a co bieda w portfelu? :D
JAk dla mnie placenie za gre to sprawieldiwy ssystem, ots zarobi sam na siebie i chlopakom do kieszieni cos wpadnie, nie ma co paru groszy zalowac ;)

No jasne, bo kto? zap?aci sobie dajmy 10z? przelewem ?eby kupi? pacca i wbije 100 lvl w tydzie?, a drugi b?dzie si? trudzi? przez dwa miesi?ce. Nie widz? sensu. Nie i chuj.

Bez przesady z jakimi? "Pro elo mega bonusami"

Tak jak ISanto napisa? jest dobrze nic wi?cej :) nie zapomnijmy ?e serwer te? musi si? jako? utrzyma? ale nie ?eby gracz bez PACC'a nie mia? szans dogoni? tego z PACC"EM.

No jasne, bo kto? zap?aci sobie dajmy 10z? przelewem ?eby kupi? pacca i wbije 100 lvl w tydzie?, a drugi b?dzie si? trudzi? przez dwa miesi?ce. Nie widz? sensu. Nie i chuj.

Nie rozumiem ludzi, kt?rzy potrafi? gra? godzinami na danym serwerze, co dostarcza im ca?ej masy rozrywki, a umys? rozrywa im zap?acenie 10 z? miesi?cznie. Skoro kto? tygodniami tworzy? ?wiat, w kt?rym ty sp?dzisz przyjemnie czas to powiniene? cho? troch? doceni? trud. Ja kto? gra 2 miesi?ce bez przerwy i ma b?l dupy o zap?acenie kilku z?otych to co? tu si? komu? chyba po***. #polactwo #cebuladeals (wybaczcie, to nie wykop)

Z drugiej strony p?acenie za 90000lvl 50z? by?oby przegi?ciem.

Ostatnia edycja:

Rekrutacja beta test?w jest w odpowiednim temacie wystarczy u?y? wyszukiwarki.

@iSanto
Mapa jest w 100%, a jak ze skryptami?

Faktycznie, m?j b??d :(
Ju? si? rehabilituj? ;)

Niekt?rzy chc? z servera zrobi? evo, by?o by to przegi?ciem. Chcecie by si? wam server znudzi? po paru dniach ? I co z tego ?e kto? b?dzie bi? xxx lvl w xxx miech?w, lepiej by gra toczy?a si? przez wiele miesi?cy ni? po tygodniu gracze zacz?li narzeka? na nud?. Osobi?cie wola?bym mniej bi? lvla na rpg i wi?cej zwiedza?, wi?cej robi? quest?w i hunt?w ni? zwyczajnie expi?. Naprawd? nie mog? si? doczeka? servera, jak nigdy, lecz jak kto? powiedzia? wy?ej jest jaka? szansa by server nei wystartowa? i nie spinajcie si? ?e wystartuje lub nie bo nie o to tu chodzi, nie mog? sie doczeka? gry. Mam nadziej? ?e scrypty i fabu?a dor?wnaj? mapie.
Pozdrawiam Fluos

Niekt?rzy chc? z servera zrobi? evo, by?o by to przegi?ciem. Chcecie by si? wam server znudzi? po paru dniach ? I co z tego ?e kto? b?dzie bi? xxx lvl w xxx miech?w, lepiej by gra toczy?a si? przez wiele miesi?cy ni? po tygodniu gracze zacz?li narzeka? na nud?. Osobi?cie wola?bym mniej bi? lvla na rpg i wi?cej zwiedza?, wi?cej robi? quest?w i hunt?w ni? zwyczajnie expi?. Naprawd? nie mog? si? doczeka? servera, jak nigdy, lecz jak kto? powiedzia? wy?ej jest jaka? szansa by server nei wystartowa? i nie spinajcie si? ?e wystartuje lub nie bo nie o to tu chodzi, nie mog? sie doczeka? gry. Mam nadziej? ?e scrypty i fabu?a dor?wnaj? mapie.
Pozdrawiam Fluos
Stary, takie evo (moim zdaniem) ma o 80% szans wi?cej na wybicie si? ni? serwery z fabu?om kt?rych zwyczajni gracze tibijscy po prostu nie lubi?, to znaczy lubi?, przez chwile dop?ki oceniaj? tylko prezentacje - w praktyce gra jest ci??sza. Dla niekt?rych a? za ci??ka, serio. A co do spinania si? bro? bo?e, nie spinam si? w og?le. Najzwyczajniej w ?wiecie napisa?em swoj? opini? dotycz?c? wi?kszo?ci takich ots?w.

btw. Zak?adanie, ?e serwer evo nudzi si? po paru dniach opierasz na takiej samej zasadzie jak moje "przes?dy", ?e ten projekt nie wypali. Tylko, ja mam argumenty kt?re wskazuj?, ?e racji nie masz bo na otservliscie top1 serwerem jest w?a?nie evo. A ty jaki masz argument, ?e takie serwery s? popularne? ?aden. Ronots? Na kt?rym od d?uuuuzszego czasu gra po 10~ os?b.

Je?li szukasz evo zapraszam na Ves***.pl, nie musi tu gra? miliony os?b bo to nie o to tu chodzi jak bedzie gra?o 400 500 b?dzie git nawet jak b?dzie ich mniej. Nie ma sensu robi? z RPG Evo.. to jest ?enada moim zdaniem.
What the fuck? Nie rozumiem postu. Nie szukam ?adnego serwera bo ju? jaki? czas temu po prostu mi si? to znudzi?o, a jak pisa?em o top1 evo mia?em w?a?nie na my?li vestorie. :P Poza tym to nigdzie nie napisa?em ?eby zrobi? z rpg evo, nie wiem gdzie to przeczyta?e?. Jak gra? na otsach to real mapa, team 40~ typa sta?ych powarowa? si? i wyj?? - na tym zazwyczaj polega?a moja gra (NIE WYBACZAMY, pozdrawiam). A no i przede wszystkim otsy 8.6 gdzie elf ?miga, haaa.

Ostatnia edycja:

Je?li szukasz evo zapraszam na Ves***.pl, nie musi tu gra? miliony os?b bo to nie o to tu chodzi jak bedzie gra?o 400 500 b?dzie git nawet jak b?dzie ich mniej. Nie ma sensu robi? z RPG Evo.. to jest ?enada moim zdaniem.

kt?rych zwyczajni gracze tibijscy po prostu nie lubi?, to znaczy lubi?, przez chwile dop?ki oceniaj? tylko prezentacje - w praktyce gra jest ci??sza.

Czyli serwer wymaga czego? czego wi?kszo?? dzisiejszych graczy nie znosi(niekt?rzy nawet nie potrafi?), mianowicie trzeba my?le? nad gr?, a nie tylko bezmy?lnie klepa? lvl i wykonywa? misje typu zabij i odbierz nagrod?.

Co tu du?o m?wi? jedyny jak dla mnie "server" warty uwagi brakuje w?a?nie takich rpg ;<
Czekam z niecierpliwo?ci? na start :)
?ycz? powodzenia !

Czyli serwer wymaga czego? czego wi?kszo?? dzisiejszych graczy nie znosi(niekt?rzy nawet nie potrafi?), mianowicie trzeba my?le? nad gr?, a nie tylko bezmy?lnie klepa? lvl i wykonywa? misje typu zabij i odbierz nagrod?.
No dok?adnie o tym m?wi?. ?ycz? jak najlepiej ale tak jak napisa?e? serwery gdzie postawisz bota we?miesz taska, oddasz taska p?jdziesz popekowa? s? bardziej popularne i oblegane przez graczy ni? takie rpg. Trafi?e? w samo sedno tematu, t?umacz?c to w bardzo prosty spos?b. Jednak nie ma co ukrywa?, ?e ci??ko op?aci? serwer kiedy gra na nim 100 os?b a dedyk kosztuje, prawda?

btw. Doskona?ym przyk?adem jest real tibia. Nawpierdalali tam niepotrzebnie "nowo?ci" i teraz tylko czeka? a? sam cipsoft odpu?ci sobie otwieranie nowych serwer?w i b?dzie 10 ?wiat?w, ew. coraz mniej. Takie moje skromne zdanie, kiedy? kiedy tibia by?a banalnie prost? gr? - jednak wymaga?a czego? wi?cej bo samemu trzeba by?o targeta ucelowa? nie napieprza? na battle albo lepiej, u?ywa? bota by?a po prostu bardziej popularna i lubiana przez graczy... Samo to jak kto? mi krad? lootbaga by?o wkurwiaj?ce ale zarazem by?o jednym z aspekt?w tej gry, teraz czego? takiego nie ma na expowiskach (w obr?bie expowisk) wysy?asz parcela i masz wbite bo wszystko leci do dp, nie ma mo?liwo?ci robienia trap?w tak jak kiedy? to si? robi?o (na statkach, itp) to by? urok tej gry. A teraz tego uroku nie ma, ot co. Ale sko?czmy t? dyskusje bo powoli to si? przemienia w rozwa?anie nad ca?? tibia, a nie o to w tym chodzi. Powodzenia, jak wypali projekt to wejd? chocia? po to ?eby zobaczy? jak wszystko prezentuje si? w praktyce.

Co tu du?o m?wi? jedyny jak dla mnie "server" warty uwagi brakuje w?a?nie takich rpg ;<
Czekam z niecierpliwo?ci? na start :)
?ycz? powodzenia !
Brakuje takich rpg bo nie ma na nie popytu, kurwa. Masz ronotsa ale chyba nie warto gra? z sze?ciomia, ewentualnie dziesi?cioma graczami. :) A je?li chcesz prawdziwego rpg otsa bez zb?dnych urozmaice? jednym s?owem klasyczny serwer gdzie pokazujesz skille nie to ile pieni?dzy w gr? w?o?y?e? to wszystkim polecam TIBIANIC.ORG. Oldschoolowy serwer z real mapa, klient 7.4. Nawet jak za dawnych czas?w mo?na si? ponawala? z brazolami i pokra?? sobie lootbagi. Graczy ko?o 300~ ?rednio on-line (kolejny dow?d na to, ?e mam racj?). Wszystko zachowane, nawet musisz robi? druida i ihy na nim bo szkoda pieni?dzor?w wydawa? u npc, celowanie w targety te? jest niczego sobie. To jest to! :hah:

#down
Ale ta grafika wcale nie mia?a na celu zachwyca? bo wbrew pozorom ta kt?ra jest teraz te? wcale nie jest wspania?a. W tibii chyba nigdy nie chodzi?o o grafike, tak mi si? zdaje. :)

Ostatnia edycja:

@Necro mnie stara tibijska grafika nie zachwyca, z niecierpliwoscia czekam na start tego ots (o ktorym mowa w temacie) - po cichu mam nadzieje,ze administracja bedzie skutecznie walczcy z boterami, i jego pochodnymi.

I tak jak mowilem, licze,ze pacc bd platny, i nie chodzi mi tu o 9999% wiecej exp'a, bonus nie koniecznie musi sprowadzac sie do 'doswiadczenia' zdobytego w grze, moze byc on inny, np nowe lokalizacje :) Jak ots bedzie dopiety na ostatni guzik, to i z dobrego serca zarzuce pare groszy dla chlopakow.

(Nie zapomnijcie o super grafice itemow dla low lvl)

Witajcie!
Ci??ko pracujemy aby dopi?? serwer do ko?ca. Brakuje nam jednak przynajmniej 2 os?b do pomocy, a mianowicie t?umacza (z j. polskiego na j. angielski) oraz grafika. Osoby zainteresowane prosz? o napisanie do mnie na PW w celu uzgodnienia szczeg???w.

Oraz ma?a porcja screen?w z pustyni:
1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

Kurcz?, no! Nie mog? si? ju? doczeka?. <3

^^ Nie tylko ty ; D. Mam nadzieje , ?e nie b?dzie za du?o boter?w tzn ?eby nie latali godzinami na expach ehh : / to najgorsze co mo?e by? na rpg : <.

Coraz ?adniej ta Tibia wygl?da. Kt?ra to ju? b?dzie wersja, z 10.0? ;3

Niestety serwerowi wr??? upadek. Projekt ambitny = brak targetu. Dla przeci?tnego gracza Tibii rozgrywka musi by? idiot-friendly.
Swoj? drog? to bardzo chcia?bym mie? czasu ?eby znowu odpali? ME i pobawi? si?. Strasznie podobaj? mi si? te nowe grafiki.

Coraz ?adniej ta Tibia wygl?da. Kt?ra to ju? b?dzie wersja, z 10.0? ;3

Niestety serwerowi wr??? upadek. Projekt ambitny = brak targetu. Dla przeci?tnego gracza Tibii rozgrywka musi by? idiot-friendly.
Swoj? drog? to bardzo chcia?bym mie? czasu ?eby znowu odpali? ME i pobawi? si?. Strasznie podobaj? mi si? te nowe grafiki.

Po cz??ci taka w?a?nie rozgrywka jest za spraw? min. cipsoftu. Dla przyk?adu, nie b?dzie trzeba chodzi? i pyta? ka?dego npc o misje, przecie? cipsoft wprowadzi?:
latest
latest
latest

kt?re pokazuj?, co NPC mo?e od nas chcie?. Mapa jest zrobiona specjalnie tak, aby wsz?dzie by?o do?? blisko i mo?na by?o spokojnie sobie statkiem, smokiem polecie? do najwa?niejszych miejsc (nie tylko miast, ale te? wiosek). Dodali?my nowe umiej?tno?ci devilry, kt?re u?atwi? expienie graczom. Do tego w planach jest zaawansowana minimapa na stronie serwera, aby ka?dy wiedzia? gdzie co jest (je?li chodzi o respawn mob?w). Oczywi?cie, nie jest to FUN serwer, wi?c tp na expowiska, 100 level w p?? godzinki czy te? 100cc w plecaku po godzinie od startu nie b?dzie mia?o miejsca, jednak s? u?atwienia, dzi?ki kt?rym rozgrywka nie powinna si? nudzi?, chyba ?e kto? jest totalnym no-rpg, only evo, wtedy to nie dla niego target.

Osobi?cie uwa?am, ?e reklama + dobra rozgrywka pozwoli nam si? wybi? poniewa? mam w g?owie plany jak to rozegra?, aby po miesi?cu nie zosta? z garstk? graczy.

Screeny in-game wi?c wygl?da to dobrze. Rozreklamujcie serwer tak ?eby na samym pocz?tku by?a ju? du?a ilo?? graczy. Potem wystarczy ?eby?cie regularnie updejtowali serwer i my?l?, ?e je?li nikomu nie odjebie i nie wrzuci po?owy zawarto?ci folderu DATA do neta, to mo?e co? tam uciuacie i to wypali. Raz jeszcze, powodzenia. :)

Kiedy to startuje?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry