Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]
Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]
Czyli serwer wymaga czego? czego wi?kszo?? dzisiejszych graczy nie znosi(niekt?rzy nawet nie potrafi?), mianowicie trzeba my?le? nad gr?, a nie tylko bezmy?lnie klepa? lvl i wykonywa? misje typu zabij i odbierz nagrod?.
No dok?adnie o tym m?wi?. ?ycz? jak najlepiej ale tak jak napisa?e? serwery gdzie postawisz bota we?miesz taska, oddasz taska p?jdziesz popekowa? s? bardziej popularne i oblegane przez graczy ni? takie rpg. Trafi?e? w samo sedno tematu, t?umacz?c to w bardzo prosty spos?b. Jednak nie ma co ukrywa?, ?e ci??ko op?aci? serwer kiedy gra na nim 100 os?b a dedyk kosztuje, prawda?
btw. Doskona?ym przyk?adem jest real tibia. Nawpierdalali tam niepotrzebnie "nowo?ci" i teraz tylko czeka? a? sam cipsoft odpu?ci sobie otwieranie nowych serwer?w i b?dzie 10 ?wiat?w, ew. coraz mniej. Takie moje skromne zdanie, kiedy? kiedy tibia by?a banalnie prost? gr? - jednak wymaga?a czego? wi?cej bo samemu trzeba by?o targeta ucelowa? nie napieprza? na battle albo lepiej, u?ywa? bota by?a po prostu bardziej popularna i lubiana przez graczy... Samo to jak kto? mi krad? lootbaga by?o wkurwiaj?ce ale zarazem by?o jednym z aspekt?w tej gry, teraz czego? takiego nie ma na expowiskach (w obr?bie expowisk) wysy?asz parcela i masz wbite bo wszystko leci do dp, nie ma mo?liwo?ci robienia trap?w tak jak kiedy? to si? robi?o (na statkach, itp) to by? urok tej gry. A teraz tego uroku nie ma, ot co. Ale sko?czmy t? dyskusje bo powoli to si? przemienia w rozwa?anie nad ca?? tibia, a nie o to w tym chodzi. Powodzenia, jak wypali projekt to wejd? chocia? po to ?eby zobaczy? jak wszystko prezentuje si? w praktyce.
Co tu du?o m?wi? jedyny jak dla mnie "server" warty uwagi brakuje w?a?nie takich rpg ;<
Czekam z niecierpliwo?ci? na start

?ycz? powodzenia !
Brakuje takich rpg bo nie ma na nie popytu, kurwa. Masz ronotsa ale chyba nie warto gra? z sze?ciomia, ewentualnie dziesi?cioma graczami.

A je?li chcesz prawdziwego rpg otsa bez zb?dnych urozmaice? jednym s?owem klasyczny serwer gdzie pokazujesz skille nie to ile pieni?dzy w gr? w?o?y?e? to wszystkim polecam TIBIANIC.ORG. Oldschoolowy serwer z real mapa, klient 7.4. Nawet jak za dawnych czas?w mo?na si? ponawala? z brazolami i pokra?? sobie lootbagi. Graczy ko?o 300~ ?rednio on-line (kolejny dow?d na to, ?e mam racj?). Wszystko zachowane, nawet musisz robi? druida i ihy na nim bo szkoda pieni?dzor?w wydawa? u npc, celowanie w targety te? jest niczego sobie. To jest to! :hah:
#down
Ale ta grafika wcale nie mia?a na celu zachwyca? bo wbrew pozorom ta kt?ra jest teraz te? wcale nie jest wspania?a. W tibii chyba nigdy nie chodzi?o o grafike, tak mi si? zdaje.