Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

• Oczywi?cie.

Votes: 0 0,0%
  • Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• a:3:{i:1586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1586;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:3:{i:2231;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2231;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:5849;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5849;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11456:"a:1:{i:3

• a:1:{i:7974;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7974;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:15113:"a:1:{i:5

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:15474;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15474;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:22429:"a:1:{i

• Total voters
    412
Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]

Pod jak? tibie b?dzie ots i kiedy przewidywany start?

Wystarczy przeczyta? nazw? tematu.
Klient: w?asny
Mapa: w?asna

Planowana data startu: Pierwsza po?owa roku 2015 (og?lnie, bo mo?emy si? wyrobi? w styczniu, ale mo?e nam te? zej?? do lutego b?d? marca)

Mo?e nie doczyta?em, ale jak wygl?da sytuacja z botami? Mo?na, nie mo?na? Jaki? anty-bot system etc?

#Up
W?asny klient w du?ej mierze wyklucza u?ywanie bot?w. A tym, kt?rym uda si? jednak odpali? co?, no c??, wiadomo jak wygl?da ?apanie boter?w. Dop?ki nie odpal? cave bota b?dzie ci??ko ich wykry?, ale na pewno nikt na cave bocie nie b?dzie siedzia? x godzin na expowisku.

Sporo was ju? si? wypowiedzia?o w temacie, dzi?kujemy za mi?e s?owa. Po nowym roku prace ruszy?y pe?n? par?. Kilka screen?w z ostatnich 3 tygodni naszej pracy.

Pustynia i D?ungla:
1.
ss1.png

2.
ss8.png

3.
ss9.png

4.
ss10.png

5.
ss2.png

6.
ss3.png

New Oxenfurt:

7.
ss4.png

8.
ss5.png

9.
ss6.png

10.
ss7.png

Mam nadziej? tylko ?e serwer jak stanie nie crashnie jak pokemon-online 100 par? graczy crash i p?? dnia cisza w eterze :) powodzenia.

Polskie znaki beda poprawiane?
bo brzydko to wyglada na ssie nr 2. gdzie "?" ma o 1-2 pixele wi?ksza obramowke od reszty.

Znaki to chyba najmniejsze zmartwienie ;) Generalnie jak przewidywania co do startu? :)

Ostatnia edycja:

Wiadomo ju? kiedy start? Pytam o dok?adn? dat? a nie o cytat z pierwszego postu ?e w 1 po?owie 2015.

Given the beginning of February, or early march.

Wiadomo ju? kiedy start? Pytam o dok?adn? dat? a nie o cytat z pierwszego postu ?e w 1 po?owie 2015.
A czyta?e? to co by?o umieszczone w nawiasie? Bo mi si? nie wydaje.
iSanto napisał:
Planowana data startu: Pierwsza po?owa roku 2015 (og?lnie, bo mo?emy si? wyrobi? w styczniu, ale mo?e nam te? zej?? do lutego b?d? marca)

Tak?e dok?adnej daty jeszcze nie poznasz.

Fajnie, ale mo?e co do startu niech wypowie si? sam iSanto ;)

Nadal czekam z niecierpliwo?ci? na serwer. Mam nadzieje, ?e przebije Altarona.

Fajnie, ale mo?e co do startu niech wypowie si? sam iSanto ;)

Nie znam jeszcze daty startu. Dodali?my pustyni? i tereny zimowe co lekko wyd?u?y?o nam prace, jednak nie a? tak bardzo jak my?la?em. Jednak teraz serwer mo?na powiedzie?, ?e jest kompletny po wzgl?dem mapy, co bardzo mnie cieszy. Mam do dodania kilka npck?w i quest?w na pustyni oraz jeszcze kilka quest?w na pozosta?ych terenach. Trzeba przetestowa? to wszystko i mo?na rusza?.
Za tydzie? mam ferie. Przez ten okres postaram si? wszystko ogarn??, aby serwer by? ju? gotowy do testowania, a po tym, ju? tylko wielki start. Cierpliwo?ci, pozw?lcie nam doko?czy? wszystko tak, aby serwer by? wolny od tych powa?nych b??d?w, bo takie jak brakuj?cy boarder czy liter?wka w tek?cie ci??ko jest wykry?, a same w sobie nie maj? du?ego wp?ywu na komfort gry.

Gdy b?d? zna? dok?adn? dat? startu mo?ecie by? pewni, ?e nie przeoczycie tego. :)

Ostatnia edycja:

O kurwa czekam na to :D!

Na 100% Wbije i co? popykam :)

Wbijam na 100% tylko dok?adnie wszystko przetestuj

Ostatnia edycja:

i koniecznie dajcie PACC i jaies bonusy z tytulu posiadania go. Np +25% expa... wiele osob nie ma czasu na gre (pracuje) taki bajer fajnnie by wornal szanse z no liferami.

i koniecznie dajcie PACC i jaies bonusy z tytulu posiadania go. Np +25% expa... wiele osob nie ma czasu na gre (pracuje) taki bajer fajnnie by wornal szanse z no liferami.

Przecie? cipsoft ju? to wprowadzi?, pierwsze 2 godziny staminy, 150% expa.

No i mo?e frytki do tego? Nie przesadzaj. ?adnych takich bonus?w.

Questy zapowiadaj? si? ciekawie , podobnie jak sam server. Jedyna OTS na tnecie , ktory na ten moment trafia w moje oczekiwania. Na pewno sie pobawie. Prace trwaj? pelna para , czy macie przerwe swiateczna :D?
To by?y jeszcze jakie? inne otsy wydawane pod "szyldem" tnetu? xd

Serwer zapowiada si? dobrze, ale moim skromnym zdaniem tibia to ju? prze?ytek, powa?nie. Tyle ile projekt?w by?o, zajebistych projekt?w (eternal kingdom's, itp) a nic z tego nie wysz?o. Dlatego cho? ?ycz? powodzenia, to i tak wiem jak to si? sko?czy.

#edit
I prosz? nie piszcie post?w, ?e p?ki serwer nie wystartowa? nie ma co zak?ada? z g?ry, ?e nie wypali, ble, ble, ble... Bo tak jak pisa?em wy?ej by?o du?o projekt?w kt?re nawet ju? odpali?y beta-testy, wszystko ok lada moment mia? hula?, a tu wielka chujnia bo i tak nie wystartowa?. :hah:

Ostatnia edycja:

Nie znam jeszcze daty startu. Dodali?my pustyni? i tereny zimowe co lekko wyd?u?y?o nam prace, jednak nie a? tak bardzo jak my?la?em. Jednak teraz serwer mo?na powiedzie?, ?e jest kompletny po wzgl?dem mapy, co bardzo mnie cieszy. Mam do dodania kilka npck?w i quest?w na pustyni oraz jeszcze kilka quest?w na pozosta?ych terenach. Trzeba przetestowa? to wszystko i mo?na rusza?.
Za tydzie? mam ferie. Przez ten okres postaram si? wszystko ogarn??, aby serwer by? ju? gotowy do testowania, a po tym, ju? tylko wielki start. Cierpliwo?ci, pozw?lcie nam doko?czy? wszystko tak, aby serwer by? wolny od tych powa?nych b??d?w, bo takie jak brakuj?cy boarder czy liter?wka w tek?cie ci??ko jest wykry?, a same w sobie nie maj? du?ego wp?ywu na komfort gry.

Gdy b?d? zna? dok?adn? dat? startu mo?ecie by? pewni, ?e nie przeoczycie tego. :)

Superowo, pierwsza sprawa: brakuj?ce bordery w mapie i liter?wki to piku?, gracze b?d? zg?asza? i na bierz?co sie to zrobi, nie mo?liwym jest zrobi? 100% idealnie wszystko :)

Druga sprawa: jakie? beta testy? :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry