Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Klient: w?asny
Mapa: w?asna
Planowana data startu: Pierwsza po?owa roku 2015 (og?lnie, bo mo?emy si? wyrobi? w styczniu, ale mo?e nam te? zej?? do lutego b?d? marca)
powodzenia.
Generalnie jak przewidywania co do startu? 
A czyta?e? to co by?o umieszczone w nawiasie? Bo mi si? nie wydaje.Wiadomo ju? kiedy start? Pytam o dok?adn? dat? a nie o cytat z pierwszego postu ?e w 1 po?owie 2015.
iSanto napisał:Planowana data startu: Pierwsza po?owa roku 2015 (og?lnie, bo mo?emy si? wyrobi? w styczniu, ale mo?e nam te? zej?? do lutego b?d? marca)
Fajnie, ale mo?e co do startu niech wypowie si? sam iSanto![]()

i koniecznie dajcie PACC i jaies bonusy z tytulu posiadania go. Np +25% expa... wiele osob nie ma czasu na gre (pracuje) taki bajer fajnnie by wornal szanse z no liferami.
i koniecznie dajcie PACC i jaies bonusy z tytulu posiadania go. Np +25% expa... wiele osob nie ma czasu na gre (pracuje) taki bajer fajnnie by wornal szanse z no liferami.
To by?y jeszcze jakie? inne otsy wydawane pod "szyldem" tnetu? xdQuesty zapowiadaj? si? ciekawie , podobnie jak sam server. Jedyna OTS na tnecie , ktory na ten moment trafia w moje oczekiwania. Na pewno sie pobawie. Prace trwaj? pelna para , czy macie przerwe swiateczna?
Nie znam jeszcze daty startu. Dodali?my pustyni? i tereny zimowe co lekko wyd?u?y?o nam prace, jednak nie a? tak bardzo jak my?la?em. Jednak teraz serwer mo?na powiedzie?, ?e jest kompletny po wzgl?dem mapy, co bardzo mnie cieszy. Mam do dodania kilka npck?w i quest?w na pustyni oraz jeszcze kilka quest?w na pozosta?ych terenach. Trzeba przetestowa? to wszystko i mo?na rusza?.
Za tydzie? mam ferie. Przez ten okres postaram si? wszystko ogarn??, aby serwer by? ju? gotowy do testowania, a po tym, ju? tylko wielki start. Cierpliwo?ci, pozw?lcie nam doko?czy? wszystko tak, aby serwer by? wolny od tych powa?nych b??d?w, bo takie jak brakuj?cy boarder czy liter?wka w tek?cie ci??ko jest wykry?, a same w sobie nie maj? du?ego wp?ywu na komfort gry.
Gdy b?d? zna? dok?adn? dat? startu mo?ecie by? pewni, ?e nie przeoczycie tego.![]()