Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

• Oczywi?cie.

Votes: 0 0,0%
  • Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• a:3:{i:1586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1586;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:3:{i:2231;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2231;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:5849;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5849;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11456:"a:1:{i:3

• a:1:{i:7974;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7974;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:15113:"a:1:{i:5

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:15474;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15474;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:22429:"a:1:{i

• Total voters
    412
Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]

Oki to ja ju? zg?aszam dwa braki XD

(Czy tutaj nie powinno by? ''gracze"?? Tak pytam XD)
547f64c27eeab.png

(Tutaj obstawiam ?e przy robieniu screena mia?e? ustawiony polski j?zyk o czym ?wiadczy komunikat o bazyliszku. Wi?c co oznacza to co zaznaczy?em na screenie?)
547f64ba57f9d.png

#Poza tym czekam na testy XD i wgl na start bo zapowiada si? ciekawie.​

Oki to ja ju? zg?aszam dwa braki XD

(Czy tutaj nie powinno by? ''gracze"?? Tak pytam XD)
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

(Tutaj obstawiam ?e przy robieniu screena mia?e? ustawiony polski j?zyk o czym ?wiadczy komunikat o bazyliszku. Wi?c co oznacza to co zaznaczy?em na screenie?)
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

#Poza tym czekam na testy XD i wgl na start bo zapowiada si? ciekawie.​

Jasne, liter?wki to normalna sprawa i pewnie jest ich wiele. Ci??ko czasami jest je zauwa?y?, a same w sobie nie rzucaj? si? w oczy. Co do komunikat?w od serwera, to po prostu nie by?y jeszcze t?umaczone teksty w ?r?d?ach silnika. Do startu, a raczej w najbli?szym tygodniu zostan? te teksty przet?umaczone.

#Edit
T?umaczenie ca?ej rozgrywki to d?uga i ?mudna praca. Czasami przeoczy si? co?, czasami b?d? niedoci?gni?cia w t?umaczeniach. Przy tysi?cach r??nych tekst?w, nie maj?c zatrudnionej osoby, kt?ra zna?aby wszystkie konteksty u r??nych NPC, w r??nych zadaniach, mog? one by? czasami nie dok?adne. Mam nadziej?, ?e ewentualne b??dy w t?umaczeniach wyjd? podczas test?w i zostan? poprawione przed startem serwera. To tak jeszcze w nawi?zaniu dopowiedzia?em do poprzedniego postu, w kt?rym kto? si? pyta? o dok?adno?? t?umacze?.

Ostatnia edycja:

A na kiedy przewidujesz testy? Tak pytam bo by?bym ch?tny =]

Props za dwuj?zyczn? rozgrywk?, poma?u powinno to si? stawa? standardem w ?wiecie OTS. Ciekaw jestem tylko rozwi?za? technicznych, i czy komunikaty w C++ te? b?dziecie mie? t?umaczone (z obrazka wida?, ?e loot message nie jest przet?umaczone).

Ch?tnie bym stron? zobaczy? przy okazji, skoro dw?ch ludzi od PHP macie to mo?ecie mie? ju? na wyko?czeniu w?asny ACC MAKER (albo na bazie jakiego? frameworku).

Og?lnie jestem przelotem na forum, odpowiedzi pewnie nie odczytam, tak czy siak waszemu projektowi ?le nie ?ycz?.
Powodzonka.

Props za dwuj?zyczn? rozgrywk?, poma?u powinno to si? stawa? standardem w ?wiecie OTS. Ciekaw jestem tylko rozwi?za? technicznych, i czy komunikaty w C++ te? b?dziecie mie? t?umaczone (z obrazka wida?, ?e loot message nie jest przet?umaczone).

Ch?tnie bym stron? zobaczy? przy okazji, skoro dw?ch ludzi od PHP macie to mo?ecie mie? ju? na wyko?czeniu w?asny ACC MAKER (albo na bazie jakiego? frameworku).

Og?lnie jestem przelotem na forum, odpowiedzi pewnie nie odczytam, tak czy siak waszemu projektowi ?le nie ?ycz?.
Powodzonka.
Przecie? napisa? ?e w tym tygodniu b?d? t?umaczy?.
iSanto. Testy b?d? otwarte?

Ostatnia edycja:

Przecie? napisa? ?e w tym tygodniu b?d? t?umaczy?.
iSanto. Testy b?d? otwarte?

Testy b?d? zamkni?te dla grupy sk?adaj?cej si? z 15-20 tester?w. My?l? jednak, ?e testerzy b?d? castowa? swoj? rozgrywk?, zatem b?dzie mo?na przynajmniej popatrze? jak wygl?da progres w testowaniu.

Tysi?ce zapowiedzi, miliony stron, temat?w, post?w, a przegl?daj?c listy ots ani jednego custom projektu kt?ry by sie utrzymywa? i mia? wi?cej ni? 150 graczy a je?li ju? jaki? server zdob?dzie tak? ilo?? to tylko w jednej chwili. Server nie wypali i tak to nie macie si? co napala?, RA, Grim-ots < 2 najwi?ksze servery rpg z tego forum i co ? gdzie s? ? sko?czy?o si? na zapowiedzi kt?ra le?y gdzie? w koszu albo pomi?dzy 9999 tematami z zapowiedziami evo. Zamiast si? bawi? w ?mieszne servery tibi by?cie si? zabrali za co? powa?nego. Co do ludzi tu komentuj?cych i przebywaj?cych na forum > nie liczy? bym na graczy online z tego forum, bo te najwi?ksze krzykacze i spamerzy zazwyczaj wychodz? po 2-3 dniach ze swoich wymarzonych rpg low rate server?w. Najbardziej mnie roz?mieszy?o, ?e robicie ten projekt pod custom klienta, co tymbardziej przek?ada si? na ilo?? graczy online. Z custom projekt?w jest zezenia i altaron i jak wida? ciesz? si? ogromn? ilo?ci? graczy heheh // 20-30online w godzinach szczytu zapewne.

@Xavson
Napisa?e? co wiedzia?e?, a wiedzia?e? g?wno. Altaron w godzinach szczytu ma oko?o 200-300 graczy...

A skad to wiesz? Na ich stronie nie jest napisane ile graczy jest zalogowanych. W grze tez nie masz komendy !online czy cos.

Bo przy 20 graczach ju? dawno by go zamkn?li :P

Serwer przypomina mi Wypasa, na pewno si? pojawi? na starcie.

A skad to wiesz? Na ich stronie nie jest napisane ile graczy jest zalogowanych. W grze tez nie masz komendy !online czy cos.

Pewnie st?d, ?e gram na Altaronie i wiem jaka jest sytuacja serwera.

Serwer ideal mapa epicka ots najnowszej generacji

Napisa?bym co s?dz? o serwerze, ale dosta?em pisemny zakaz od troll media s.a.

@up
Ja wiem jedno. Outfity npckow beda slabe i przydal by sie ktos kto by to na serwerze ogarnal.
No ale niestety nikogo nie ma :(

@Xavson
Napisa?e? co wiedzia?e?, a wiedzia?e? g?wno. Altaron w godzinach szczytu ma oko?o 200-300 graczy...

Dziwne otservlista chyba nie k?amie, a ostatnio jak jeszcze na niej by? to by?o po 20 graczy online, ale ok wiesz lepiej.

Co do samego servera, no ?adnie si? prezentuj? wszystko, ale jak ju? m?wi?em to nie ma sensu, to nie wypali i tu nikt nie zagra, no chyba ?e b?dzie was satysfakcjonowa? ilo?? graczy w wysoko?ci 20-70. Ten drugi wynik zapewne w dniu startu. Jak dla mnie to marnotrawienie czasu, no chyba ?e to wasze hobby, bo je?li z my?l? o zarobku to robicie to jestem pewien ?e grubo sie przeliczycie.

20-70 os?b i gra mo?e by? du?o przyjemniejsza ni? na g?wnianych rl mapach lub evo kt?re s? ci?gle dr??one, jestem starym graczem i nawet patrze? ju? na ten syf nie mog?, a jak co? konkretnego powstaje to ka?dy krytykuje, daj im szanse wszystko si? oka?e jak serwer wystartuje, po co ich zniech?ca??

Dziwne otservlista chyba nie k?amie, a ostatnio jak jeszcze na niej by? to by?o po 20 graczy online, ale ok wiesz lepiej.

Co do samego servera, no ?adnie si? prezentuj? wszystko, ale jak ju? m?wi?em to nie ma sensu, to nie wypali i tu nikt nie zagra, no chyba ?e b?dzie was satysfakcjonowa? ilo?? graczy w wysoko?ci 20-70. Ten drugi wynik zapewne w dniu startu. Jak dla mnie to marnotrawienie czasu, no chyba ?e to wasze hobby, bo je?li z my?l? o zarobku to robicie to jestem pewien ?e grubo sie przeliczycie.

a w?a?nie w tym wypadku otservlista k?amie administracja sama napisa?a ?e oni tego tam nie wstawili i ?e to pokazuje b??dnie :)

@Up
na altaronie gra 30-50 (80 w weekend) osob.
@topic
Czekam na start ;)

20-70 os?b i gra mo?e by? du?o przyjemniejsza ni? na g?wnianych rl mapach lub evo kt?re s? ci?gle dr??one, jestem starym graczem i nawet patrze? ju? na ten syf nie mog?, a jak co? konkretnego powstaje to ka?dy krytykuje, daj im szanse wszystko si? oka?e jak serwer wystartuje, po co ich zniech?ca??

Zniech?ca? si? nie zniech?camy. Na samym ko?cu? Ci??ko by by?o :smile:

Pracujemy aktualnie nad layoutem strony, oraz acc makerem, kt?rego wykona Stelma od 0. Sam accmaker b?dzie zawiera? prost? biblioteczk?, ze spisem wszystkich przedmiot?w, potwor?w, czar?w, stroj?w itp. prosto z serwera, co oznacza, ?e baza wszystkich nowych rzeczy na serwerze b?dzie automatycznie si? aktualizowa?a przy updatach oraz b?dzie og?lnodost?pna dla graczy do przeczytania, zobaczenia na naszej stronie. Co wi?cej, pracujemy r?wnie? nad bardziej zintegrowan? minimap? demetri z gr?, na stronie. Nie jestem pewny, ile zajmie nam ca?kowite zakodowanie accmakera, jednak programista zapewnia mnie, ?e jest to okres mniej wi?cej miesi?ca. Zatem my?l?, ?e nie dalej ni? za 30 dni, b?dziemy mogli zaprezentowa? ca?kowicie ju? gotow? i przygotowan? stron?.

Co do samego servera, aktualnie pracuj? nadal na questami oraz testuj? obecnie wykonane skrypty/map? (takie pre-beta testy dla administracji).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry