Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

• Oczywi?cie.

Votes: 0 0,0%
  • Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• a:3:{i:1586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1586;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:3:{i:2231;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2231;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:5849;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5849;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11456:"a:1:{i:3

• a:1:{i:7974;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7974;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:15113:"a:1:{i:5

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:15474;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15474;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:22429:"a:1:{i

• Total voters
    412
Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]

Serwer bardzo s?aby, po tygodniu online, max 2 zostanie 30 os?b online kt?re lubi? klimaty "ERPEGJE".
Mapa taka sobie, robiona na szybko w wi?kszo?ci, jedyny plus kt?ry widz? w tej zapowiedzi to ciekawe systemy i nic wi?cej.

Jeszcze jedna sprawa, dlaczego "TIBIA.NET.PL OTS" ??? Jeste? iSanto w?a?cicielem tego portalu ?e sobie tak? nazw? przypisujesz?
Radz? to zmieni?, bo jeste? jedyn? aktywn? osob? z ekipy ots'a kt?ra udziela si? na tnecie ;)

Serwer bardzo s?aby, po tygodniu online, max 2 zostanie 30 os?b online kt?re lubi? klimaty "ERPEGJE".
Mapa taka sobie, robiona na szybko w wi?kszo?ci, jedyny plus kt?ry widz? w tej zapowiedzi to ciekawe systemy i nic wi?cej.

Jeszcze jedna sprawa, dlaczego "TIBIA.NET.PL OTS" ??? Jeste? iSanto w?a?cicielem tego portalu ?e sobie tak? nazw? przypisujesz?
Radz? to zmieni?, bo jeste? jedyn? aktywn? osob? z ekipy ots'a kt?ra udziela si? na tnecie ;)

ile dales za czapke z north face ta co masz na avatarze?

@topic
Eventy jakies beda>>?

Dzi?ki za opini?, przekona?e? mnie tylko, ?e nie ogl?da?e? ?adnego casta, a map? oceniasz po screenach z zapowiedzi, kt?re wed?ug mnie prezentuj? ?rednio zaawansowany/zaawansowany poziom mapy, a nie mierny, jak to okre?li?e?, a na pewno nie robiona na szybko. Widocznie nie robi?e? nigdy mapy skoro my?lisz, ?e to zrobione jest na szybko... Tibia.net.pl OTS poniewa? serwer b?dzie pod patronatem tego forum, dzi?ki czemu obie strony zyskaj?. Nie powinno ci? jednak interesowa? na jakich warunkach oraz z kim uzgadniali?my to.

Dzi?ki za opini?, przekona?e? mnie tylko, ?e nie ogl?da?e? ?adnego casta, a map? oceniasz po screenach z zapowiedzi, kt?re wed?ug mnie prezentuj? ?rednio zaawansowany/zaawansowany poziom mapy, a nie mierny, jak to okre?li?e?, a na pewno nie robiona na szybko. Widocznie nie robi?e? nigdy mapy skoro my?lisz, ?e to zrobione jest na szybko... Tibia.net.pl OTS poniewa? serwer b?dzie pod patronatem tego forum, dzi?ki czemu obie strony zyskaj?. Nie powinno ci? jednak interesowa? na jakich warunkach oraz z kim uzgadniali?my to.

Ogl?da?em kilka razy Casta, tak wi?c nie m?w o czym? o czym masz ma?e poj?cie.
Co do kwestii mapy, jest zrobiona na ?rednio zaawansowanym poziomie, oczywi?cie nie wsz?dzie, bo w wielu miejscach wieje amatorem, robi?em nie raz wielkie powierzchnie map z profesjonalistami i wiem bardzo dobrze jak to wygl?da gdy robi si? co? strasznie wielkiego, wydajno?? i dok?adno?? mappera spada tym wi?kszy teren do zrobienia ma.

Tak jak wspomina?em stron? wcze?niej, niestety ale 2 tygodnie to jest max, gdyby? mia? takie zaparcie jak 3-4 lata temu z poprzednimi projektami to mo?e by? pewien sukces osi?gna? ale nie w 2015 roku gdzie w ?wiecie OTS dominuje elfbot kt?ry funkcjonuj? w pe?ni pod klientem 8.6.

Co do sprawy przed nazwy waszego serwera, nie obchodzi mnie to co ustalali?cie i szczerze m?wi?c w?tpi? ?eby TRO zainteresowa?o si? jakimkolwiek projektem tego typu, wi?c nie wciskaj mi prosz? kitu o jaki? porozumieniach, bo bardzo dobrze wiesz ?e takie nie mia?y miejsca.

...szczerze m?wi?c w?tpi? ?eby TRO zainteresowa?o si? jakimkolwiek projektem tego typu, wi?c nie wciskaj mi prosz? kitu o jaki? porozumieniach, bo bardzo dobrze wiesz ?e takie nie mia?y miejsca.

Musz? Ci? zmartwi? ale tym projektem si? zainteresowali?my i dosy? ?adnie wsp??pracujemy, aby efekt ko?cowy by? jak najlepszy. No ale przecie? obce osoby s? bardziej w temacie ni? firma, wi?c co ja tam wiem.

Pozdrawiam. ;)

Musz? Ci? zmartwi? ale tym projektem si? zainteresowali?my i dosy? ?adnie wsp??pracujemy, aby efekt ko?cowy by? jak najlepszy. No ale przecie? obce osoby s? bardziej w temacie ni? firma, wi?c co ja tam wiem.

Pozdrawiam. ;)

Radzi?bym bardziej zainteresowa? si? tym forum ni? serwerem kt?ry jak sami si? przekonacie zdechnie zanim dobrze si? rozkr?ci, ale co ja przecie? wiem, jestem tylko szarym Przybyszem tego zacnego portalu o tibii :)

Bardzo ch?tnie zagram, mimo, ?e preferuj? od d?u?szego czasu 7.1-7.6 to zobaczymy, czy OTS warty b?dzie d?u?szej uwagi, bardzo chcia?bym, aby exp rate, oraz loot by?y jak najbardziej utrudnione, w taki spos?b, aby nie by?o ?atwe wbijanie expa (tak jak to na rl tibi) 100 os?b na serwerze - 300 expowisk w grze, dla ka?dego po 3.

Pozdrawiam .

Wlasnie wrocilem do domu, niedlugo zjem i zaczynam testowac, jak ktos chetny do ogladania to bedzie cast.

Cast odpalony, zapraszam!
~Noyko

Cast on zapraszam wszystkich ch?tnych :)

Moge wbic na testy?

@EDIT
Z tego co widz? to nawet na tych testach lvl idzie bardzo wolno (ogl?dam casta). Nie lepiej zwi?kszy? expa chocia? dla testowania, no bo zanim ludzie wbij? odpowiednie levele ?eby eksplorowa? "trudniejsze" tereny to minie sporo czasu, albo si? zniech?c?. Przed chwil? jedna osoba po deadzie wy??czy?a stream :lol:

zapewne by? to dami ;p

Ostatnia edycja:

Radzi?bym bardziej zainteresowa? si? tym forum ni? serwerem kt?ry jak sami si? przekonacie zdechnie zanim dobrze si? rozkr?ci, ale co ja przecie? wiem, jestem idiot?
poprawi?em*

Kiedy planowany jest start? Da si? jako? jeszcze wbi? na testy? :(

mozna si? jeszcze za?apa? na testy? bardzo zainteresowal mnie ten projekt i ?ledze go juz kilka tygodni. mam nadzieje ?e niebawem wystartuje bo brakuje takich serwer?w jak apo czy xamash :)

ja te? si? za?apie?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry