Tibia.net.pl RL Photos 2013

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl RL Photos 2013

Pragn? nadmieni?, ?e ?w delikwent zosta? wys?any na przymusowy urlop, a kadra wyra?a cich? nadziej?, i? wr?ci z ch?ci? naprawy swojego wizerunku na forum oraz troch? dojrzalszym podej?ciem do tego, co wok?? niego si? dzieje.

Kaziu, Twe zdj?cie b?dzie w RLP? :)

#Zaraz ponownie wy?l? :)

Ej, a co jak wys?a?em zdj?cie 3 dni temu do wildhellsa musz? znowu?

Nie czyta?em, nie mam czasu na takie rzeczy.

Mimo wszystko wiesz o tym, ze trzeba wyslac, wiec cos jednak czytales. Ale nie chcialo ci sie wszystkich postow do konca doczytac, wiec wolisz spamowac?
Jak nie masz czasu na takie rzeczy jak czytanie tematow w ktore ciebie dotycza, oraz ktorymi sam jestes zainteresowany, to nie wiem dlaczego w ogole przesiadujesz na forum :)

W kazdm razie, juz chyba wiesz co masz zrobic, wiec nie ciagnijmy dalej dyskusji, bo zbaczamy z tematu.

Nie, widzia?em po prostu, ?e ma bana, to si? spyta?em czy musz? jeszcze raz wys?a? :<

@ up
Tak wyslij do Frosti'ego. O? maj.
@topic
Czekam na filmik :D

Wys?a?em zdj?cie, czekam na filmik :D.
@do wszystkich u?ytkownik?w
Wysy?ajcie swoje zdj?cia, udowodnijcie, ?e kto? tu jeszcze wchodzi :D.

Filmik ju? jutro zaczynie powstawa?. Zapraszam do nadsy?ania swoich zdj??! Nagrody jak pisa?em b?d? naprawd? ciekawe, czyli za ?mieszne zdj?cie i wiele wi?cej.
Zapraszam! :)

Witam mam pytanie Forseti czy dosta?e? moj? wiadomo?? z fotka bo niby wys?a?em wiadomo?? ale nie dosta?em ?adnego potwierdzenia ze cokolwiek wys?a?em :p

Oczywi?cie, ?e dosta?em.

Aha ok :) to dobrze.
Pozdrawiam;p

W poprzednim filmiku tyle os?b si? zg?osi?o, a w tym roku? 10? Nie fajnie, nie fajnie.

a ja ch?tnie wy?le zdj?cie :)

Zdj?? ze studni?wki si? nie doczeka?em to wys?a?em jakie? starsze, przed czyj?? 18nastk? :)
Na chwile obecn? ile ju? macie materia?u?

Od kogo ju? dostali?cie zdj?cia? :D
I jak prezentacja?

Aktualnie posiadamy 17 zdj??, wi?c jeszcze za ma?o ?eby zrobi? prezentacje. Przynajmniej ?eby by?o z 20-25 zdj?? to b?dzie dobrze.

A termin jakis macie ustalony ze np jak nie uzbieracie 25 zdjec do konca miesiaca to nic nie robicie?

My?l?, ?e tydzie? Wam jeszcze wystarczy albo mniej na nades?anie swojego zdj?cia.

Mnie ju? mo?esz dopisa? do swojej listy, w?a?nie wys?a?em Ci moje zdj?cie :d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry