Odp: Tibia.net.pl - Temat rzeka
Kuzirashi said:
Chuj z tego b?dzie, bo jedyne pomys?y jakie mog? przej?? to kolejne konkursy. Na forum potrzeba zmian konkretnych (Layout etc.). Je?eli to nie zostanie najpierw za?atwione to takie tematy nic wiele nie wnios? i b?d? jedynie miejscem do gdybania. Skoro kadra ma zwi?zane r?ce przez Tro, to ?aden u?ytkownik nie przyczyni si? do g?ebokiego rozwoju forum. Natomiast je?eli chodzi o sytuacj? w dzia?ach, ?e moderatorzy si? opierdalaj? albo co?, to raczej trzeba pisa? bezpo?rednio na GG do kogo? z kadry. Ja jestem raczej na nie, aczkolwiek je?eli uwa?acie, ?e bez tego si? nie obejdziecie prosz? bardzo.
No lito?ci. Nie otwierajmy tematu, bo Kuzirashi uwa?a, ?e nie da si? w nim nic napisa?. Miejsce do gdybania? Lepsze to ni? nic, bo p?ki co nie ma gdzie zrobi? nawet tyle. Nie wiem te? sk?d wzi?? Ci si? pomys? pisania kadrowiczom na
gg na temat spraw zwi?zanych z forum. Nie ma sensu rozdrabnia? si? na kilka komunikator?w, skoro mowa jest o forum, to i przez forum powinna odbywa? si? komunikacja, a temat zbiorczy ma s?u?y? wy??cznie temu, ?eby o sugestii dowiedzia?a si? wi?cej, ni? jedna osoba. S? rzeczy, kt?re powinny by? przedstawione publicznie i publicznie om?wione. Zamykaj?c komunikacj? do PW/gg odbiera si? u?ytkownikom prawo do wyra?enia w?asnego zdania.
Kuzirashi said:
Ja jestem raczej na nie, aczkolwiek je?eli uwa?acie, ?e bez tego si? nie obejdziecie prosz? bardzo.
Dzi?ki Ci za Tw? wspania?omy?lno??
@gospoderka:
Masz racj?, ?e przez jeden temat nie zmieni si? ca?ego ?wiata, ale mo?na pr?bowa? go zmienia? fragmentami. W przesz?o?ci niejeden moderator wylecia? ju? z inicjatywy u?ytkownik?w, kt?rzy opr?cz standardowego pierdolenia byli uprzejmi przedstawi? kilka konkretnych dowod?w. Pisz?c PW jednej osobie jest spora szansa, ?e spraw? nikt si? nie zajmie. Pisz?c co? publicznie wzbudzi si? wi?ksze zainteresowanie i mo?e kto? zechce ruszy? dup? i rzuci? okiem na na?wietlony problem.
@Aramiszon:
P?ki co tylko sypiesz podzi?kowaniami za posty, kt?rych autorzy s? przeciwni otwarciu tematu i chocia? ich argumentacja jest mierna, to Twoja w og?le jeszcze nie istnieje. Skoro ju? czytasz na bie??co ten temat to b?d? uprzejmy
napisa? czemu jeste? na nie, bo zas?anianie si? postami ludzi o mniejszym poj?ciu na temat forum to strza? w stop?, je?eli jest si? globalnym moderatorem ; d