Tibia.net.pl Tv

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl Tv

hahaha xd najbardziej rozwali?o mnie: Mafioz kt?ry ?pi z swoimi przyjaci??mi xD

@topic
Filmik bardzo ?adny ;p przyda?aby si? TNP TV, na pewno wielu ludzi by to przyprowadzi?o ;p
Pozdrawiam Bubin

Bardzo ladny ? Zajebisty! Nie sluchaj czepmiona, ktory ci zazdrosci... Jeszcze gdybyscie tylko mieli bardziej zwawy glos, chodzi mi tu o wybuchowe reakcje ;d ... Ale nic innego jak wieolki PLUS! Jest lekki humor, powaga, i zaciekawienie! Nic tylko czekac, az Moderatorzy to zakceptuja!

Pomys? ze zrobienie telewizji TNET nie jest taki z?y. Jednak powinny wzi?? si? za to osoby, kt?re maj? jakiekolwiek poj?cie o telewizji. Nie podoba mi si? to i szczerze w to w?tpie, aby kadra zacz??a z tob? wsp??prac?. Nic z tego nie wywnioskowa?em, ci??ko by?o si? czego? doczyta?. Jestem hejterem i zazdroszcz? Ci tego co robisz11!

hmm jak jest np. TVR Sarmacja to tam s? dopiero profesionali?ci. nagrywaj? wiadomo?ci z the sims 2 kariera ale oni w tym siedz? po uszy ;]. Ja b?de si? stara? by wychodzi?o to jak najlepiej. co do g?os?w to by?em ja tylko. Piotr kra?ko to ja ale zmniejszony g?os. reporter to ja normalny g?os

Gagagagagagagagg, o kurwa jebn? zaraz. Ten shit to maj? by? te wiadomo?ci? Lito?ci =\. Ca?ego tego g?wna nie obejrza?em, bo doszed?em do po?owy i ju? dosta?em ataku ?miechu i wyl?dowa?em na pod?odze zwijaj?c si? ze ?miechu ;s. Ale mam dla Ciebie jedn? rad? mistrzu ogarze w robieniu filmik?w, kt?re s? tak zajebiste, ?e mo?na si? przy nich lepiej u?mia? ni? przy kabarecie Ani Mru Mru, id? z tym czym? do jakiej? telewizji gdzie s? takie wiesz, g?wna co rozmieszaj?, na pewno si? dostaniesz. O kurwa, albo wiem! Lepiej zg?o? to co? do ?apu Capu, b?dziesz na pierwszym miejscu ; o!
Btw. zr?b ankiet?, ?eby ?atwo podlicza?o si? ile setek ludzi nie chce tego g?wna, k?

Zanim mnie poci?niesz ch?opcze, typ swoim ogrowskim skillem, to daj mi pierw ?yletki, ?ebym m?g? si? poci?? =\.

haha xD

haha xD

Dobree :lol:
"Mafioz ?pi ze swoimi przyjaci??mi"

Szkoda, ?e takie kr?tkie ale w ko?cu to tylko demo..

Wybra?e? tematy hehe :) ..

Mi si? podoba, aby by?o d?u?sze..

Pozdrawiam,
Owca155.

Za dobry jeste? na tnet, id? lepiej do Teleexpressu ;x

Gagagagagagagagg, o kurwa jebn? zaraz. Ten shit to maj? by? te wiadomo?ci? Lito?ci =\. Ca?ego tego g?wna nie obejrza?em, bo doszed?em do po?owy i ju? dosta?em ataku ?miechu i wyl?dowa?em na pod?odze zwijaj?c si? ze ?miechu ;s. Ale mam dla Ciebie jedn? rad? mistrzu ogarze w robieniu filmik?w, kt?re s? tak zajebiste, ?e mo?na si? przy nich lepiej u?mia? ni? przy kabarecie Ani Mru Mru, id? z tym czym? do jakiej? telewizji gdzie s? takie wiesz, g?wna co rozmieszaj?, na pewno si? dostaniesz. O kurwa, albo wiem! Lepiej zg?o? to co? do ?apu Capu, b?dziesz na pierwszym miejscu ; o!
Btw. zr?b ankiet?, ?eby ?atwo podlicza?o si? ile setek ludzi nie chce tego g?wna, k?
Zanim mnie poci?niesz ch?opcze, typ swoim ogrowskim skillem, to daj mi pierw ?yletki, ?ebym m?g? si? poci?? =\.

Widz? ?e nie umiesz czyta?... albo masz k?opoty z my?leniem lub jaki? inne dolegliwo?ci. Jest to wersja demonstracyjna bez dodanych przej?? itd. tematy s? dodane na odwal si?, ?eby pokaza? jak to mniej wi?cej w drobnym przybli?eniu ma wygl?da?. Mam w Dupie akurat twoje komentarze poniewa? s? bez sensu i ukazuj? twoj? niedojrza?o??. mog? ci si? filmiki nie podoba? ale to co ty piszesz to ju? jest dno. Moim zdaniem to strata czasu pisanie tego posta o tobie bo to jest dno

G?os kijowy jak ka?dy wie :D
Wykonanie dosy? s?abe. Zwyk?y wz?r wiadomo?ci znaleziony z netu i wstawiony kole? z tvp... Lepiej ?eby kto? inny przej?? ten pomys? i to stworzy?. Odwal lepsze demo i zobaczymy.

Ostatnia edycja:

no niby ciekawe jak kto? inny to zrobi. da go?cia z teleexpresu da iwon? i finito. ;] powodzenia

no niby ciekawe jak kto? inny to zrobi. da go?cia z teleexpresu da iwon? i finito. ;] powodzenia

Uwa?asz si? za mistrza? My?lisz, ?e jak dasz wycinek z wiadomo?ci, czo??wk? wiadomo?ci z poradnika na necie, napis w rogu, kt?ry zrobi? z vegasie w p?? minuty to jeste? pro? Troch? si? przeliczasz kolego. Je?eli przez 2 lata pracy nad filmami nauczy?e? si? tylko rzeczy, kt?re s? w poradnikach to gratuluj?.

down
Skoro dobierasz kolorystyk? i czcionk? w 10 sekund to widz?, ?e si? starasz.
po 2 piotr kra?ko to tylko jego na kompie mia?em.
Innych prezenter?w telewizyjnych te? sobie nie ?yczymy xd
Co do filmu, kt?ry nades?a?e? to tak powinno to by? robione. Mia?em nawet pisa?, ?e posta? czytaj?ca mia?aby by? zrobiona w ten spos?b.
Teraz czekam na to jak zrobisz w tamtym stylu( skopiujesz to i dasz sw?j tekst? :D).?ycz? powodzenia.

Ostatnia edycja:

"W dziale Pomoc z Tibi? wybuch?y protesty u?ytkownik?w, na miejscu jest nasz reporter"
niee

Status
Zamknięty.
Back
Do góry