• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia obroniona..ja w wi?zieniu

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia obroniona..ja w wi?zieniu

Opowiadanie bardzo dobre... Z czego czyta?em komenty to ma 2lat i jest z torga ale no c?? nie mam konta tam wi?c go jeszcze nie czyta?em.
Ja takich kompleks?w nie mam wi?c bym nie zabi? i odstawi? gdzie? posta? na chwile i kuzynowi zaproponowa? jaki? fajny film a je?li ju? by wy??czy? komputer to bym go zrzuci? z krzes?a i nic wi?cej jak dla mnie to max:P... Mi to nie grozi kuzyn tibijczyk :P. :D:o;):)

Niez?a opowiesc ale maj?c tylko 54lvl to bym sie napewno opamieta? poniewaz lvl idzie szybko odrobic.Albo kaza? bym expic temu kuzynowi chodziaz na larvach xD ale zeby odrobil ten lvl ;p

Dosta?em to od kolegi (opowiadanie jest oparte na faktach autentycznych)

Ludzie.. Nie popadajcie w paranoje.. Czujecie sie jacy? "przykozaczeni" tym ?e w Waszych g?owach tibia jest wa?niejsza od chocia?by kuzyna, brata, matki ?

Owszem, mo?na sie wqurwi? jak padasz przez kogo?.. Ja przez moj? matke sypne?em sie jakie? 4-6x.. No i? Jako? do tej pory matula chodzi po tym ?wiecie..

Szczerze to mi Was ?al.. Co wyniesiecie z okresu m?odo?ci ? Nied?ugo maturka, studia, praca.. Waszymi wspomnieniami b?d? przygody w wirtualnym ?wiecie ?

B?l, ?al i zgrzytanie z?bami..

Ja bym poprostu jak ka?dy si? wkurzy? zdrowo , ale nie tkn??bym go. To raczej lekka przesada zabi? cz?owieka za "zwyk??" gr?. Oczyw?cie , nie dla wszystkich zwyk??. Dla niekt?rych Tibia to ca?e ?ycie.

Pozdrawiam , Koybi !

Po siedmiodniowej ?a?obie narodowej ustalono uchwa??, na mocy kt?rej gra komputerowa "Tibia" ma zosta? usuni?ta z komputer?w wszystkich u?ytkownik?w w ci?gu 12 miesi?cy, poniewa? powoduje uzale?nienie oraz nienaturalne reakcje u m?odych ludzi. Kto zostanie przy?apany na jakiejkolwiek formie u?ywania gry "Tibia" mo?e zap?aci? grzywn?, lub zosta? pozbawionym wolno?ci do lat 3

Kiedy by?a ta ?a?oba z powodu tego ch?opaka? I kiedy by?a mowa, ?e w Polsce gra w tibie jest zabroniona? Jako? gram w tibie od d?u?szego czasu (jak wi?kszo?? z was) i jeszcze nie jestem w wi?zieniu... :O

?adnie si? czyta i w og?le lubi? czyta? takie dobre nie napisane
na opirdzieli tak jak nie,kt?rzy to robi?.Najbardziej zaciekawi? mnie cytat
gdy Maciek zresetowa?,drugiemu bohaterowi komputer i zabi? go krzes?em.
A co do ostatnich chwil opowiadania o tym,?e kto ma tibi? na komputerze grozi 3 letnim wi?zieniem to si? pomyli?e?,gram w tibi? i jako? mi policja do haty nie wesz?a.Po pierwsze ojciec ma schiz? i mi nic nie zrobi? xd

Taa a wy jeste?cie tacy cwani.
Sk?d wiesz jaki to by? ?wiat, pvp, non?
To? taka posta? wraz z full eq, dobrym mlvl chodzi po oko?o 100 st?w?.
A na dodatek to by? char kumpla, dla kt?rego to by?o pewnie ca?e jego ?ycie.
Ja bym takiego dzieciaka co mi kompa zgasi? [cho?bym nie wiem w co gra?] to bym chyba zapier**oli? za przeproszeniem, ofc nie tak ?eby zabi? ale ?eby zabola?o. Lecz wcze?niej da?bym mu co? do zaj?cia, ?eby nie nudzi? si? jak w opowiadaniu.

Wej? wyjdz ...
Szkoda ?e ci si? Ban sko?czy? bo bez ciebie by?o nam dobrze .
Zn?w b?dziesz noobi? swoimi wypowiedziami ...

Co do tematu to nie bi? bym go bo to g?upie .
Powiedzia? bym mu ?e jak nie da mi wzamian za to kasy na rl to za?atwie to przez jego rodzic?w i ujawnie jego tajemnice .
Napewno mia? du?o na samieniu skoro by? taki wscibski .
To by za?atwi?o sprawe albo bym na?ciemnia? jego rodzicom ?e wykasowa? mi jaki? drogi orginalny program za ktory zaplacilem spora sume .

Rozmowy w toku obejrza? i na pisa? sobie na faktach----->?e to na faktach nie wie?e bankowo te g?upie media ju? by wyw?cha?y ca?? spraw? dowiedzieliby?my si? tego je?li by to by?a prawda wcze?niej.

Wej? wyjdz ...

Co do tematu to nie bi? bym go bo to g?upie .
Powiedzia? bym mu ?e jak nie da mi wzamian za to kasy na rl to za?atwie to przez jego rodzic?w i ujawnie jego tajemnice .
Napewno mia? du?o na samieniu skoro by? taki wscibski .
To by za?atwi?o sprawe albo bym na?ciemnia? jego rodzicom ?e wykasowa? mi jaki? drogi orginalny program za ktory zaplacilem spora sume .

Po prostu wyszed? by? na tzn. frajera i poszed? do mamusi naskar?y?, ?e Ci wy??czy? kompa- przesta?, wida? ?e kto? Ci? zbije, albo co? i idziesz do mamy na skarg?. Takie jest ?ycie, nie ?yjemy w kapowaniu i w og?le, trzeba sobie jako? radzi?...

#top
Co to za r??nica, jaki ?wiat, pvp/non liczy si? historia tego ch?opaka..

Opowiadanie mi si? podoba?o 9/10. Dok?adnie co to za r??nica czy serv pvp czy non-pvp.Ale naprawd? to opowiadanie opowiada o uzale?nionych od tibi i takich to naprawd? trzeba leczy?.Ja bym si? Postara? opanowa? ale przy?o?y? to bym przy?o?y?.

@up

Zgadzam si? z tob? na 100 % nie poszed?bym do mamusi naskar?yc ,,bo on mi wy?aczy? kompa :/

Po prostu wyszed? by? na tzn. frajera i poszed? do mamusi naskar?y?, ?e Ci wy??czy? kompa- przesta?, wida? ?e kto? Ci? zbije, albo co? i idziesz do mamy na skarg?. Takie jest ?ycie, nie ?yjemy w kapowaniu i w og?le, trzeba sobie jako? radzi?...
#top
Co to za r??nica, jaki ?wiat, pvp/non liczy si? historia tego ch?opaka..

Oj ...
Jestes jeszcze dziecinny ...
Czy ja napisalem ze pojde kapowac do moich rodzicow ?
Nie wyszedl bym na Frajera ;)
Choc wolal bym byc Frajerem niz zabujcom .
Akurat umiem sobie poradzic z ludzmi :] Mam troche sily ;)
Ale po co mam to wykorzystywac na bezbronnych ludziach ?

No c??.. jako? trudno uwierzy? ?e go zabi?e? (na prawde)

Opowiadanie bardzo dobre, ale bez przesady ziomek ?e by odrazu zabija? ? M?g?o si? sko?czy? na pobiciu kuzyna i karze na tibie.

wyrok z dupy, takiej kary bys nigdy nie dostal, poza tym na faktach to na pewno nie jest + strasznie naciagane, nic ciekawego
reasumujac:
3/10

(opowiadanie jest oparte na faktach autentycznych)
Jako? wierzy? mi si? nie chce...Nawet je?li takie przypadki si? zdarzaj? to chyba bym si? dowiedzia? o tym ?e jest zakaz gry w Tibie?
Podoba mi si?, ale powiem tak trzeba by? psycholem by waln?? tzn zabi? jak z tego opowiadania wynika za g?upi? posta? gdy by kumpel zresetowa? mi kompa gdy bym gra? (na swoim ek 105lvl) waln?? bym mu raz i porz?dnie i wymusi? oddania kasy w grze lub rl bym odkupi? to co straci?em :D Ale opowiadanko super podoba mi si?.
I musia?e? sie pochwali? jaki masz lvl??a?osne...
#topic
Opowiadanie troch? bez sensu ale daj? 6+/10 ;)

Niewiarygodne i psychiczne, musisz mie? nie?le pojechane w garze ?eby wymy?le? takie co? ;p opanuj sie bo to stanie sie naprawde :D
za opowiadania 5/10 bo jednak troche ciekawe :D:p

Hantlem w g?owe tz. ?eb shoot . Troch? mi si? wierzyc nie chce ,?e kto? m?g?by je**** kuzyna (chyba dobrze zapami?ta?em) w g?owe z hantla . Co innego dac lacza ale ... nie ,dobra ju? nic nie pisze ,bo warna dostane .

(opowiadanie jest oparte na faktach autentycznych)
-.-

Nice Fake
ja bym poprostu "skopa?"
owego go?cia albo wyrzuci? go z chaty
nikt nie b?dzie przeszkadza?

HaHaHa... Fajna opowie?? :]

Lepszej nie widzia?em.
Chocia? czytam ich du?o :p

Huehuehue zar?biste ;d
Ale troszk? kr?tkie i kilku rzeczy mo?na si? przyczepi? ?e nienaturalne ;p
U nas w szkole jest zakaz nawet m?wienia o Tibi :P ( to tak do tematu, heh )

Status
Zamknięty.
Do góry