• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia obroniona..ja w wi?zieniu

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia obroniona..ja w wi?zieniu

Na torgu pisali ze to jest wymyslone w 100% a ty piszesz ze na faktach autentycznych? Zedytuj posta.

Czytalem 2x, podobalo mi sie, w miare wciagajace :D

Moim zdaniem opowiadanie naci?gni?te.Dlaczego tak s?dz???
Ten Marek to psychol to TYLKO gra.
I ten zakaz nie obowi?zuje bo ja mam tibie i jako? nic si? nie dzieje.

Opowiadanie bardzo ciekawe i wci?gaj?ce bo przeczyta?em ca?e o dziwo :p ale i tak musze stwierdzic ze za bardzo niechce mi sie w takie cos wie?yc xd.

W?adze wyci?gn??y z tego wniosek. Po siedmiodniowej ?a?obie narodowej ustalono uchwa??, na mocy kt?rej gra komputerowa "Tibia" ma zosta? usuni?ta z komputer?w wszystkich u?ytkownik?w w ci?gu 12 miesi?cy, poniewa? powoduje uzale?nienie oraz nienaturalne reakcje u m?odych ludzi. Kto zostanie przy?apany na jakiejkolwiek formie u?ywania gry "Tibia" mo?e zap?aci? grzywn?, lub zosta? pozbawionym wolno?ci do lat 3

To nie mo?e by? fakt autentyczny, bo je?li by tak by?o to CipSoft by ju? nie produkowa? Tibi ^^. A i z jak? brutalno?ci? to zrobi?... a na dodatek to nie jego char by? wi?c ja bym si? te? a? tak bardzo nie wkurzy? xd. Fajne opowiadanko, lecz ten kole? rzeczywi?cie by? uzale?niony...

Ja ogl?dam wiadomo?ci i jako? tego nie by?o w TV. Media by tr?bi?y ,?e ka?dy by o tym wiedzia? . Tibia by?a by zakazana oO. Historyjka fajna i nie realna.
POOZDRO

To jest mocne ;DD Bardzo mi sie podoba, ale juz gdzies to czytalem ;)

Nawet wci?gaj?ce, ale tylko dlatego, ?e wymy?lone. C?? mog? powiedzie? - mimo, ?e opowiadanie w miar? to nic wi?cej jak pic na wod? fotomonta?.

Ca?a tragedia nie znalaz?a swojego ko?ca. Po pogrzebie zacz?? si? proces, kt?ry przebieg? wyj?tkowo szybko. S?d orzek?, ?e jako osoba ?wiadoma swego czynu oraz za pope?nienie morderstwa z wyj?tkow? brutalno?ci? zostaj? skazany na 2 lata poprawczaka, a nast?pnie 8 lat kary w wi?zieniu z mo?liwo?ci? wyj?cia po 6 latach za dobre sprawowanie.

W?adze wyci?gn??y z tego wniosek. Po siedmiodniowej ?a?obie narodowej ustalono uchwa??, na mocy kt?rej gra komputerowa "Tibia" ma zosta? usuni?ta z komputer?w wszystkich u?ytkownik?w w ci?gu 12 miesi?cy, poniewa? powoduje uzale?nienie oraz nienaturalne reakcje u m?odych ludzi. Kto zostanie przy?apany na jakiejkolwiek formie u?ywania gry "Tibia" mo?e zap?aci? grzywn?, lub zosta? pozbawionym wolno?ci do lat 3

Pisz?c to, siedz? w pojedynczej celi wi?ziennej, ca?y czas my?l?c o tym, co si? dzieje na zewn?trz. Wierz?, ?e pewnego dnia rodzice Ma?ka mi wybacz?. Wierz?.

KONIEC

To to ju? w og?le... M?wicie, ?e Cipsoft by nie istnia?, ?e tak to by TORG zamkn?li, a nie szukacie prostego rozwi?zania - to bujda, niemo?liwe jest, by w?adze mog?y zakaza? u?ywania gry... Co najwy?ej PEGI mog? podwy?szy? wymagania wiekowe :).

Mia?o Byc opare na faktach, a si? okazuj? ?e co?
1.
-Zadzwo?cie po policj? i karetk?, SZYBKO!
Nie s?dz? aby twa rodzina dzwoni?a po policj?.
2.
Po siedmiodniowej ?a?obie narodowej ustalono uchwa??, na mocy kt?rej gra komputerowa "Tibia" ma zosta? usuni?ta z komputer?w wszystkich u?ytkownik?w w ci?gu 12 miesi?cy, poniewa? powoduje uzale?nienie oraz nienaturalne reakcje u m?odych ludzi. Kto zostanie przy?apany na jakiejkolwiek formie u?ywania gry "Tibia" mo?e zap?aci? grzywn?, lub zosta? pozbawionym wolno?ci do lat 3
BullShit!

Pozatym pro elo pisanko ;) Podoba mi si?.

hahaha swietne opowiadanie!!!
Super jednak cos nie chce mi sie wierzyc zeby to bylo na prawde inaczej bylo by na 100%w telewizji a jakos rok temu nic nie iwdzialem :confused:
Ale i tak super i my ocena 10/10

Status
Zamknięty.
Do góry