Time To Work! - Zmiany na forum!

Status
Zamknięty.
Odp: Time To Work! - Zmiany na forum!

To nie wojna, tylko rozumiem dlaczego nazywa mnie oszustem, je?eli sam oszukuje na swoim serwerze, do czego sam si? przyzna?, na dodatek daje mi ostrze?enie.

To nie by? post przeciwko tobie, tylko odpisa?em na post wy?ej, ?e raczej si? nie dogadasz z xinnem, chyba mog? tu wyrazi? swoje zdanie.

Czemu ka?dy tw?j post odnosi si? do krytyki jakiego? serwera? Czy czujesz potrzeb? wywy?szania si? oraz swojego dennego serwera?

To z jakich przyczyn widzia?em t? rang? pod rang? "U?ytkownik"? Bodaj?e u Ciebie nawet... :)

Skopiowa?em adres obrazka i wklei?em go w rang?? o_o Zako?cz t? dyskusj?, bo Aali wszystko wyja?ni?.

Skopiowa?em adres obrazka i wklei?em go w rang?? o_o Zako?cz t? dyskusj?, bo Aali wszystko wyja?ni?.

hahahahahahah, Bo?e. Nie mam si?y na swoj? g?upot? :D
Przepraszam za offtop.

Zamknijcie temat, bo teraz jest tu jedno wielkie skupisko spamu. Je?li kadra b?dzie mia?a co? wa?nego do przekazania otworzy i napisze.

Czo?em!

To nie koniec zmian oraz aktualizacji jakie zapowiadamy! Mamy do Was, u?ytkownik?w kilka pyta?:

• Co my?licie nad forumowymi serwerami Minecrafta oraz Counter Strike? B?d? organizowane "Cupy 5on5" na kt?rych b?d? do zgarni?cia nagrody!
  • Rozw?j TeamSpeaka, obecnie przenoszony jest na inn? maszyn?, dlatego jest wy??czony. Bardziej chodzi tu o konkursy typu idol, mam talent, wsp?lna zabawa z Administracj??
  • Styl domy?lny: Elven's Wisdom czy Orc Power?

To na razie koniec pyta?, teraz informacja.
W prawym rogu wy?wietla si? banner firmy sponsoruj?cych nagrody (aktualnie jeden), w najbli?szym czasie pojawi? si? informacje o konkursach:)

Regards,
Administracja​

Jestem za CS'em, ale csgo, nie 1.6
Co do stylu, sam korzystam z Elven's Wisdom, wi?c jestem za zmian? na domy?lny.

Minecraft? Nie dla mnie.
Cs w czasach kiedy sie cieszyl wieksza popularnoscia juz byl i tez nie wychodzilo to zbyt dobrze. No ale moze mimo wszystko warto sprobowac?
Jak beda konkursy itp to moze cos bedzie sie dzialo wiecej...

Jesli chodzi o konkursy na ts to tu mysle bedzie jeszcze ciezej, bo nie latwo bedzie znalezc pewnie chetnych na takie cos... I na czym miala by polegac wspola zabawa z administracjan a ts? Bo jakos nie mam pomyslu :P

Co do stylu, teraz uzywam elfowego. Ale ogolnie do oby dwoch sie przyzwyczailem i mi to bez roznicy. W sumei chyba jednak lepiej orokwy na domyslny, bo na elfowym sa jeszcze bledy male... No chyba, ze beda poprawione.

Teraz pytanie. Bedzie ogarniety bardziej dzial wpt do ibota? Na razie jest tam wszystko, ale nie da sie tego w zaden sposob przeszukac czy posortowac... Albo dodac to co jest w [] jako tagi, albo stworzyc jakis spis dla facc i dla pacc ulozony zgodnie z lvlem dla kazdej profesji osobno...

Teraz pytanie. Bedzie ogarniety bardziej dzial wpt do ibota? Na razie jest tam wszystko, ale nie da sie tego w zaden sposob przeszukac czy posortowac... Albo dodac to co jest w [] jako tagi, albo stworzyc jakis spis dla facc i dla pacc ulozony zgodnie z lvlem dla kazdej profesji osobno...

Postaramy si? to jak najszybciej ogarn??;)

Ale ogolnie do oby dwoch sie przyzwyczailem i mi to bez roznicy. W sumei chyba jednak lepiej orokwy na domyslny, bo na elfowym sa jeszcze bledy male... No chyba, ze beda poprawione.
Jak widzisz jakie? b??dy to pisz na PW, GG, a nawet na maila. Najlepiej do??cz screeny by by?o wida? co jest nie tak ;p

Albo dodac to co jest w [] jako tagi, albo stworzyc jakis spis dla facc i dla pacc ulozony zgodnie z lvlem dla kazdej profesji osobno...

Zdecydowanie prefiksy b?d? najlepszym rozwi?zaniem, gdy? wtedy mo?na u?ywa? filtrowania temat?w.

[*]Rozw?j TeamSpeaka, obecnie przenoszony jest na inn? maszyn?, dlatego jest wy??czony. Bardziej chodzi tu o konkursy typu idol, mam talent, wsp?lna zabawa z Administracj??

Bardzo fajny pomys?, m?j kolega ma w?asnego ts'a i organizuje cz?sto idola, wiele ludzi bierze w nim udzia? : ).

Jestem za Orkiem, a je?li serwer w Counter Strike to 1.6 ; )

Je?eli chodzi o Counter-Strike: jestem za 1.6. Zawsze mo?na zrobi? tak, ?e pierw postawi si? 1.6, potem je?eli serwer si? rozkr?ci, b?d? stali gracze to postawi? serwer CS:GO.

CS, Minecraft, LoL - troch? zmieniacie tematyk? tego forum. Zamiast forum o tibii, nied?ugo b?dzie forum o grach online. (aczkolwiek jestem na tak = d)

TS i inne duperele - jak najbardziej, kontakt administracji z userami b?dzie dobrym dodatkiem w ?yciu forum.

Styl domy?lny - do wyboru. Ja pozostaj? przy Orcs~, aczkolwiek kilka os?b woli Elvens~. Dajcie jak?? wzmiank? w nag??wku o mo?liwo?ci zmiany stylu po rejestracji.

Ja osobi?cie u?ywam tego zielonego stylu, elvens chyba.

CS, Minecraft, LoL - troch? zmieniacie tematyk? tego forum. Zamiast forum o tibii, nied?ugo b?dzie forum o grach online. (aczkolwiek jestem na tak =

Nie zmieniamy, bo to b?dzie tylko serwer, nic wi?cej:) Czyli sp?dzenie wsp?lnie czasu, rozrywk?;)

Co my?licie nad forumowymi serwerami Minecrafta oraz Counter Strike? B?d? organizowane "Cupy 5on5" na kt?rych b?d? do zgarni?cia nagrody!

CS - nie. Ostatnia pr?ba stworzenia takiego serwera okaza?a si? kompletn? klap?. Nie powtarzajmy tego samego b??du kiedy tylko opadn? emocje po wcze?niejszej kl?sce.
Minecraft - sam pomys? jest dobry, ale utworzenie czego? oryginalnego (sama mapa to w ch*j roboty, je?li nie chcecie mie? spawnu 5x5 i tyle, wiem co m?wi?, sam robi? od dawna map? od zera na sw?j serwer ;P) b?dzie ci??kie, szczeg?lnie teraz, kiedy serwer?w MC jest naprawd? du?o. Mimo to zagra?bym, a je?li by by?a potrzebna pomoc z map? to ch?tnie bym pom?g?. ;p

Rozw?j TeamSpeaka, obecnie przenoszony jest na inn? maszyn?, dlatego jest wy??czony. Bardziej chodzi tu o konkursy typu idol, mam talent, wsp?lna zabawa z Administracj??

Trolololo, nie mam zdania, nie bra?bym udzia?u, ale nie b?d? si? wypowiada? za wszystkich.

Styl domy?lny: Elven's Wisdom czy Orc Power?

Osobi?cie u?ywam "Orc Power" i wed?ug mnie jest lepszy (by? mo?e to kwestia przyzwyczajenia) ;p

Ja tam bym ch?tnie zagra? w CS na jakim? serwerze typu DeadMatch. Du?o ludzi gra ostatnio na takich serwerach i chocia?by z nudy mo?na wej?? i chwil? postrzela?.

Counter-Strike ? Nie, bo tak jak wy?ej. Je?li chodzi o Minecraft to jestem na tak. Domy?lny szablon - Orki.

Serwer CS 1.6 by?by dobrym pomys?em, mo?e do tego zrobi? grup? steam, klan (only steam).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry