Tnet RL photos 2012!

Status
Zamknięty.
Odp: Tnet RL photos 2012!

No w koncu jest filmik skonczony, ale i tak mi sie nie podoba ;<

Ostatnia edycja:

I na ko?cu m?j ryyj :D Omg :D hahha, nie?le

dodany

@down
je?li Cie nie ma to pewnie ?le otagowa?e? i Cie pominalem jak pocz?tkowo beosk?

Ostatnia edycja:

@up
Zjad?am.

Haha, jest i Oser! : DDDD Mi?e zaskoczenie zdj?ciem KQ.

Ostatnia edycja:

Oh, nie ogarn??em fotki, kt?ra de facto le?a?a sobie u mnie na pulpicie, ale to wszystko przez Ognistego! A co do filmiku, to c??, ca?kiem nie?le. ; )

@down
Widocznie masz chujowy ryj, drogi Elfie. : D

@edit
No c??, to nie mo?e by? wyznacznikiem, przecie? wstawili zdj?cie Marcinka. M?j b??d.

Ostatnia edycja:

Nie wierz?, ?e nie wstawi?e? mojego zdj?cia. Nie b?d? ju? bra? udzia?u w takich eventach, siemka.

Moje wstawi? ; o. Ha ha. Marcin to cygan xD.

O prosz? , nawet moja japa jest ;DD
Og?lnie dobrze wykonane ! :D

?adne intro.

Tak sobie pomy?la?em...
"O kurna pewnie maj? mnie za jakiego? PRO bo jestem trzeci w kolejno?ci!"

Dopiero potem ogarn??em ?e to alfabetycznie ;/ Tak w sumie jest sprawiedliwie.

Dzi?kuj? wszystkim za dodanie swoich fejs?w,i przede wszystkim Dublerowi kt?ry to zorganizowa?.

btw: nie wiedzia?em ?e mamy tu tyle ?adnych dziewczyn ;]

kikimory sony vegas nie lubi - 4x renderowa?em i za ka?dym razem przy kikimorze sie jebie wi?c musi tak zosta?

Je?li kogo? nie ma to znaczy ?e ?le otagowa? pw i nie zauwa?y?em

A m?wi?em ?e wygl?dam jak debil -.-
A tak wgl. ale fail - Ritter da? zdj?cie z YT u?ytkownika DavidMeShow...

Ostatnia edycja:

Ciekawie, ciekawie :) nawet fajnie zmontowane ale szkoda, ?e tak ma?o fotek. Ja pocz?tkowo nie chcia?em ale ciesze si?, ?e m?j paskudny pysk zawita? w tej jak?e ciekawej zabawie xD

O, m?j ryjfejs te? si? tam znalaz?. :D

Og?lnie niez?y filmik, ?adne przej?cia, efekty tekstowe, ale jako nazw? filmiku m?g?by? da? 'Tibia.net.pl RL Photos 2012', ?eby nazwa dok?adniej odzwierciedla?a tre??. ; D

OMG! Beoska, w moich oczach z roku na rok piekniejesz. :-D Ale do mojej wymarzonej sexy mamuski brakuje Ci 15 lat. :-(
Co nie znaczy, ze nie bede czekal...

Filmik spoko, ludzie jakby juz byli nieco starsi niz na poprzednich projektach. Muza tez mi odpowiada. Szkoda, ze malo tych mordek - szczegolnie kobiecych. Gdybym wiedzial, to tez bym cos sweetasnego wyslal...

Ostatnia edycja:

W 2009 jeszcze wszyscy byli tacy mali, a tu wida? r??nic? w chuj. Tylko Beoska taka sama.

Filmik od strony technicznej nie podoba mi si?, nie wiem dlaczego nie szed?e? starym zwyczajem kolorowania nick?w w kolorze ich rang i u?o?enia od najwy?szej. Tak wygl?da?oby to ?adniej.

Btw.
Nie piszcie post?w typu "oo nawet moja morda jest".. Skoro wys?a?e? poprawnie zdj?cie to dziwne, ?eby nie by?o.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry