• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Troch? screen?w z mojej mapy

Status
Zamknięty.

fridai

Forum friend
Liczba reakcji
9
Witam, tworz? serwer hlvl kompletnie sam, dlatego w razie problem?w o autoborder odpowiadam, ?e gdy mappuj? staram si? dba? o szczeg??y by zatuszowa? autoborder ale mimo wszystko nie mam tyle czasu na to by si? bawi? w stawianie borderu trawki kratka po kratce. Poza tym na hlvl nie jest to A? TAK bardzo potrzebne w mojej opinii oczywi?cie ;)

1.tylni balkon zamku ;d
11PNG_eqwxrex.PNG

2.dom do wynaj?cia przez gracza dlatego jest pusty
33PNG_eqwxrew.PNG

3.< na trawie mo?na tam da? teleport i wstawi? jako miejsce widokowe, co? w ten dese?.
grgPNG_eqwxrax.PNG

4. Ko?c?wka jednego z bardziej wymagaj?cych quest?w, na ss znajdujemy si? 2 pi?tra wy?ej na niewidzialnej pod?odze, ze znak?w wynika, ?e mamy si? odrodzi?, ale to takie tylko skromne fabularne pierdo?y ^^
1PNG_wpxswxn.PNG

5.Wiem, ?e nie ma szczeg???w i nie jest uko?czone ale wstawiam jako pomys? w?dr?wki na platformie przez las takie tam pierdo?y, mo?e kto? zobaczy i mu da pomys? na swoj? wersj? <nie podlega ocenie mappowania bo tu praktycznie nic nie ma szczeg???w>
Przechwyt_wpxsanx.PNG

Odp: Troch? screen?w z mojej mapy

Na 2 te brzegi takie proste. Na 3 najebales tych wodospad?w hehe tam jaki? odst?p miedzy nimi czy cos no ale fajnie jest pomys? tez tak?e dzialaj

Odp: Troch? screen?w z mojej mapy

@up nawet si? nie zorientowa?em z tym brzegiem dzi?ki :) Oto boisko do koszyk?wki dosy? proste bo wi?cej szczeg???w/trybun nie potrzebowa?em, oczywi?cie dostosowane do u?ytku:
1.
wqefPNG_wpnrewr.PNG

2.
523_33.png

3.nudy. serio. xD mam nadziej?, ?e nie bd. mi przeznaczone siedzie? samemu z npcami ;D
834_12.png

4.Tutaj inny screen z mapy
124_ffff.png

Status
Zamknięty.
Do góry