fridai
Forum friend
- Liczba reakcji
- 9
Witam, tworz? serwer hlvl kompletnie sam, dlatego w razie problem?w o autoborder odpowiadam, ?e gdy mappuj? staram si? dba? o szczeg??y by zatuszowa? autoborder ale mimo wszystko nie mam tyle czasu na to by si? bawi? w stawianie borderu trawki kratka po kratce. Poza tym na hlvl nie jest to A? TAK bardzo potrzebne w mojej opinii oczywi?cie
1.tylni balkon zamku ;d
2.dom do wynaj?cia przez gracza dlatego jest pusty
3.< na trawie mo?na tam da? teleport i wstawi? jako miejsce widokowe, co? w ten dese?.
4. Ko?c?wka jednego z bardziej wymagaj?cych quest?w, na ss znajdujemy si? 2 pi?tra wy?ej na niewidzialnej pod?odze, ze znak?w wynika, ?e mamy si? odrodzi?, ale to takie tylko skromne fabularne pierdo?y ^^
5.Wiem, ?e nie ma szczeg???w i nie jest uko?czone ale wstawiam jako pomys? w?dr?wki na platformie przez las takie tam pierdo?y, mo?e kto? zobaczy i mu da pomys? na swoj? wersj? <nie podlega ocenie mappowania bo tu praktycznie nic nie ma szczeg???w>

1.tylni balkon zamku ;d
2.dom do wynaj?cia przez gracza dlatego jest pusty
3.< na trawie mo?na tam da? teleport i wstawi? jako miejsce widokowe, co? w ten dese?.
4. Ko?c?wka jednego z bardziej wymagaj?cych quest?w, na ss znajdujemy si? 2 pi?tra wy?ej na niewidzialnej pod?odze, ze znak?w wynika, ?e mamy si? odrodzi?, ale to takie tylko skromne fabularne pierdo?y ^^
5.Wiem, ?e nie ma szczeg???w i nie jest uko?czone ale wstawiam jako pomys? w?dr?wki na platformie przez las takie tam pierdo?y, mo?e kto? zobaczy i mu da pomys? na swoj? wersj? <nie podlega ocenie mappowania bo tu praktycznie nic nie ma szczeg???w>