What's new

Tupac Shakur - Live or Dead?

Status
Not open for further replies.

Boshe

Active User
Reaction score
34
Odp: Tupac Shakur - Live or Dead?

Flow ma taki sam jak mia?, jedzie podobnymi tekstami jak za starych czas?w.
Ostatnio na youtube ogl?da?em filmik gdzie by?y przedstawione ostatnie 24 godziny ?ycia Shakura... wszystko jest tak pogmatwane, ?e ma?o co mo?na uargumentowa? jako, ?e Tupac nie ?yje.

Constantine

everybody dies
Reaction score
142

Chocia? jest tu kilka wyssanych z palca "dowod?w", to i tak 2pac zgina? wg. mnie jak jaki? "nowicjusz". Wg. mnie upozorowanie ?mierci (mniemanej) by?o dla niego spe?nieniem marze?, poniewa? pieni?dze mia?, ale za to i sporo wrog?w kt?rzy nie dawali mu spokoju. 2pac nie potrafi? r?wnie? przystosowa? si? do zasad, wi?c to mog?a by by? kolejna przyczyna.

Jak dla mnie ?YWA (!) legenda!

DavisX

Advanced User
Reaction score
20

@UP
Twoja sygnatura m?wi co innego :) Chyba, ?e lubisz sam przeczy?. Sprawa z jego ?mierci? jest bardzo dziwna. Siedz?c od zewn?trz jak kierowca m?g? nie dosta?? Gdyby strzelali z przodu to rozumiem, ale od kierowcy? Mi si? to wydaj? nie logiczne. Jednak ka?dy ma swoje pogl?dy i nikomu nie udowodnisz czego? w co ON NIE CHCE WIERZY?.

Stawik94

Advanced User
Reaction score
18

Bardzo lubi? TuPack'a i interesuj? si? jego ?yciorysem, uwa?am te artyku?y na YouTube za prawdziwe.
Mo?e on naprawd? musia? ucieka? bo wiedzia?, ?e go zabij? i po prostu ich wyprzedzi?.

Drags

Hennessey
Reaction score
121

Stawik czytaj a nie pisz g?upoty. Jak auto z Tupac'iem zatrzyma?o si? par? metr?w dalej. Dlaczego? Bo kierowca te? oberwa? o ile pami?tam (mog? si? myli? wi?c jeszcze to sprawdz?).

Traq

Advanced User
Reaction score
24

Uwa?am ze Kr?l Hip-Hopu Tupac ?yje i dok?adnie w 2012 roku b?dzie na tym ?je?dzie najlepszych raper?w. Sam si? kiedy? tym interesowa?em ale powiedzia?em poczekamy zobaczymy. Jego piosenki s? najlepsz? kto zna angielski to wie o co chodzi. Wczoraj gdzie? preczyta?e za 2pac ma si? pojawi? w 2014 roku. Moim zdaniem 2pac=Black Haze

Last edited:

BBuA

New User
Reaction score
0

Jest jeszcze kilka "dowod?w" jak np. TuPac przed piosenk? "changes" wypowiada s?owa: "Expect me nigga like you, expect jesus to come back, Expect me i'm comming!"

Drugim "dowodem" jest a w?a?ciwie s? s?owa Shakura w piosence "Ghetto Gospel", s?owa po przet?umaczeniu brzmi?: "Pami?tajcie jednak, ?e B?g jeszcze ze mn? nie sko?czy?, czuj? jego d?o? na swojej g?owi?"

Drags

Hennessey
Reaction score
121

Dzisiaj prawie przypadkiem znalaz?em kolejny dow?d.

Przewi?cie do 2:37 i b?dzie kwestia: "Ale planuj? umrze?".

Sona Goll

Active User
Reaction score
3

Je?eli kto? wspomina o ?mierci 2pac'a to mi si? p?aka? chce poniewa? jestem jego wielkim fanem i wie??, ?e on gdzie? tam jest i powr?ci.

deby22

Active User
Reaction score
3

Dla mnie on ?yje.
Jest wiele teori. Mi?dzy innymi teoria "7".
Je?eli serio upozorowa? ?mier?, to jest geniuszem.

Wiele dowod?w na to wskazuje i dla tego uwa?am, ?e on jest, ?yje i powr?ci!

Drags

Hennessey
Reaction score
121

W?tpi? czy tupac'owi zale?a?o statusie geniusza. On chcia? si? po prostu uwolni? od przesz?o?ci. Bo jak wiecie nie da si? odej?? z gangu. A Tupac akurat w kawa?ku podanym wy?ej ostrzega m?odych przed wst?pieniem do niego.

Rapsody

User
Reaction score
3

msyel ze Amaru nie chcialby zeby gadano o nim jakies bajki typu zyje , nie ma czesci tatuazy ma nowe buty na teledeysku i inne pierdoly , Tupac poprostu odszedl ale jego geniusz zawarty w utworach pozostal na wiele pokolen.

Drags

Hennessey
Reaction score
121

Przypominam, ?e dzi? jest 13 rocznica rzekomej ?mierci Tupac'a.

Citizens

Active User
Reaction score
9

Ja jednak od?wieze temat. Dostane warna czy nie - trudno.
S?ucha?em 2Paca d?uugo. Teraz jednak jego piosenki nabieraj? sens. Najbardziej poruszy? mnie kawa?ek o Dominikanie i jego 'West Side'. Jak wszyscy wiedz? (albo i nie), 'west side' znaczy 'zachodnie wybrzeze'. Na zach?d od Dominikany jest znana juz nam... Kuba. Je?li faktycznei chce wr?ci? w 2012 roku, w co w?tpie (nei pasuje do samej teori '7' - 2+0+1+2 = 5). Moze jednak tak jak kto? napisa? w ... 2014.. I dlaczego nie zrobi? tego w 2005 .? (2+0+0+5 = 7)

FasT_User

Active User
Reaction score
4

2014 ;> 2+0+1+4=7 My?l? , ze dlatego nie w 2005 , chocia? nie zabardzo wierz? w t? teori? 7.

immortal

Active User
Reaction score
5

9-3+1=7 Teoria "7" znowu ? :D

Matematyka si? k?ania panie Drakonne.

Jest bardzo du?o dowod?w na to ?e 2Pac ?yj?, prawdopodobnie nie wr?ci, chyba ?e operacja plastyczna i od nowa kariera, ale kt?? to wie.

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Japierdole, chce si? a? tak wam rozkiminia? czy on ?yje czy nie?
Nie macie dowod?w opr?cz ?miesznych oblicze? czy filmik?w z youtuba. Osoby kt?re m?wi? ?e on istnieje nie wiedz? tego - tylko w to wierz? bo naogl?dali si? pokazu slajd?w w internecie.

Szacunek za to co stworzy?, cho? nie s?ucham ameryka?skiego rapu.

Firma Krk

User
Reaction score
2

Ogl?da?em te 2 cz??ci filmiku i dalo mi to du?o do zrozumienia.. my?l? ze upozorowa? on swoj? ?mier?, ale to bardzo malo prawdopodobne.

Status
Not open for further replies.