• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Twoja Ostatnia Praca

Odp: Twoja Ostatnia Praca

Kaioken Goku:
alf3zkv8d7tn.png

G?rny po prawej to stary outfit z wodbo dla por?wnania jaki by?.

Ja prace robie w paincie. xD

@down
nie widac obrazka popraw link.

Ostatnia edycja:

q3iegjp.png

Free2use.

---------- Tre?? dodana o 20:03 ----------

C9OV3O0.png
aNpOQAS.png

Gambit i Ace r?wnie? free2use.

-
#
Buttony, logo, background dla zoltyum.org

buttony i logo bo background to tylko zmiana rozdzielczo?ci.

308v1ib.jpg

-
#
Buttony, logo, background dla zoltyum.org

buttony i logo bo background to tylko zmiana rozdzielczo?ci.

Jak zwykle dobre w twoim wkonaniu, czekam na wiecej ! :D

UQwDtJh.png

Stary i nowy Naruto.

YIZJFdQ.png

@down
moze i tak, ale jak robilem w dobra strone to brzydko wygladalo :p

Ostatnia edycja:

Kozak m?od ale chyba tylna cz??? obuchu pochylona pod z?ym k?tem

C??... grafika albo pixelart tak? No ok ;>

Przedstawiam wam m?j powiadamiacz o nowych mailach oparty na Raspberry Pi B+. Sam zaprojektowa?em GRAFICZNY wygl?d napis?w na wy?wietlaczu.
10968464_903538303000845_2075375812748966979_n.jpg

10974432_903538306334178_5339705416810788910_o.jpg

Generalnie zasada jest prosta. Wy?wietla liczb? nieprzeczytanych wiadomo?ci na gmailu oraz maila z kt?rego przysz?y (szkoda ?e nie kupi?em wy?wietlacza 4x20 bo bym i tytu? doda?). Ilo?? maili pobieram przez php IMAPem do 2 skrypt?w w pythonie kt?re zarz?dzaj? pinami GPIO odpowiadaj?cymi za miganie diody i zasilanie/sterowanie wy?wietlaczem :)

C??... grafika albo pixelart tak? No ok ;>

Przedstawiam wam m?j powiadamiacz o nowych mailach oparty na Raspberry Pi B+. Sam zaprojektowa?em GRAFICZNY wygl?d napis?w na wy?wietlaczu.

Generalnie zasada jest prosta. Wy?wietla liczb? nieprzeczytanych wiadomo?ci na gmailu oraz maila z kt?rego przysz?y (szkoda ?e nie kupi?em wy?wietlacza 4x20 bo bym i tytu? doda?). Ilo?? maili pobieram przez php IMAPem do 2 skrypt?w w pythonie kt?re zarz?dzaj? pinami GPIO odpowiadaj?cymi za miganie diody i zasilanie/sterowanie wy?wietlaczem :)

To jest to ze studi?w :D Fajny bajer

@up
ca?a wiedza ze studi?w jak? u?y?em do tego projektu to prawo Ohma i to ?e pr?d p?ynie od - do + wi?c rezystory trzeba dawa? po stronie masy xD Ca?a reszta to angloj?zyczny yt albo tutoriale na necie. W j?zyku polskim krucho jest z materia?ami na ten temat.

@Gantee. Omg chlopaczku co Ty mozesz wiedziec o studiach skoro piszesz ze masz 18 lat, ustawiasz 20 a wygladasz na 15. Ironicznie odpowiadajac, nie ucza tego w tech informatycznym wiesz ;oooo Biberku. Widzisz, jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz, Dubler juz wyjasnil.
@Dubler, nie wiem co powiedziec, jezeli takie cos potrafisz to naprawde wielkie GZ dla Cb, dla Cb to pewnie juz latwizna, dla innych czarna magia.
@Topic aby nie bylo moja ostatnia praca xD :
thleojN.png

@xD nie no moj blad:)
Podpisalem wszedzie Dantez'a zamiast Dubler'a ;)
Gantee o nie skrzyczy mnie jakis biberek na skype nie da dojsc do slowa drac jape na pol domu. Naprawde ambitny jestes, na skype z kamerka, rozumiem ze ogladacie sie z kolegami itp. Mam sie bac? xD
@Pionek, chetnie ale jak on udaje ze jest z Francji a serio na jakims zadupiu w pl mieszka, chociaz tak jego kolega mowil :)

Ostatnia edycja:
Do góry