Twoje zachowanie jak dostaniesz bana

ryszard2

User
Marzec 24, 2010
Liczba reakcji
0
Witam tak jak w temacie jak si? zachowujesz gdy dostaniesz bana? bardzo sie denerwujesz jak zam?wi?e? pacca na 30dni i 3dni puzniej masz bana co wtedy robisz?:)
Ja gdy dosta?em bana na swoim 40lvl to odrazu poszed?em na ots :/ bardzo si? zdenerwowa?em i nawet jak ban si? sko?czy? to itak przesta?em grac bo zapomnia?em pass?w :D lub nie pami?tam gdzie zapisa?em :)

Odp: Twoje zachowanie jak dostaniesz bana

Za czas?w kiedy gra?em w tibi?, dosta?em bana tylko jeden raz, ale nie specjalnie si? zdenerwowa?em.Gra?em na ots, do czasu znikni?cia bana, na szcz??cie nie mia?em PACC na Realu.
Regards
Teleq

Ja na 35 lvlu pekowa?em i jako? szybko mi nabi? si? rs, a potem BAN. Nie wkurzy?em si? za bardzo, ale trzeba by?o czeka? tydzie?, aby odzyska? CC :D .. Potem jak odbanowali to znowu wbi?em RS i BAN. I delete postaci ... zosta?o pare warto?ciowych rzeczy ale chocia? kase przerzuci?em :D

Mi przez g?ow? przechodzi zawsze ta sama my?l - nigdy niewypowiadana na g?os - "Kurwa, znowu". Kiedy? troch? ci?nienie podskakiwa?o, ale teraz, kiedy prawie wszyscy znajomi maj? warningi nie wnikam w swoje. Warningi mam na kilku acc, ale szczerze m?wi?c ja ju? swoje w ?yciu wybotowa?em. Miesi?c temu usun??em z kompa elfa i mam nadziej?, ?e wi?cej bana nie dostan? - bo to ju? posypa?yby si? dilejty. Jedyne czego ?a?uj? to tych wszystkich bot knight?w, kt?re ju? dla mnie nie zarobi?. Ale co tam :-D

heh... 2 razy dostalem bana- raz przez brata (wyslalem jakis link, on cos skopiowal i na trade weszlo) a raz przez swoja glupote i jakies typka ktory nakapowal ze TP zrobilem
zwykle to zastanawiam sie dlaczego, osadzam czy ban byl sluszny i wyciagam wnioski

Ja dosta?em.. raz przez rosy?anie keyloger?w.. pierw powiedzia? (krzycza?em) Kurwa" xd i zgania?em na kogo popadnie.. ; p ale teraz looz.. boce nigdy bana za bota nie zgarne?em xd

Ja tam swoich emocji nie wyra?am tak mocno jako? :P M?wi? Pis and lov. Hmm ale je?eli tak jak m?wi?e? ?e zam?wi?em pacca i mi bana dali to bym zacz?? od nowa wko?cu od czego jest ng :D

Pewnego razu poszed?em z kumplem na nightmary. Ustawi?em sobie bota na leczenie. Pierwszy night - bohy. Zadowolony szybko je zgarn??em. Zabijaj?c drugiego m?j net z neostrady i nie wytrzyma? i puch. Gdy zn?w mog?em si? zalogowa? do internetu, odrazu wchodz? tibia.com - ban for illegal software. Co zrobi?em? U?miechn??em si? i poszed?em na dw?r :)

#deeboz wali g?ow? w mur, klawiatur? rozwala i wozi mame w taczce.

Ostatnia edycja:

M?j pierwszy ban - wkurzy?em si?, przecie? straci?em sw?j pro 14 lvl! By?em bardzo, bardzo z?y. P??niej kolejne dwa bany - pomy?la?em '?ycie, trudno, id? pogra? w pi?k?'. Ostatni ban (za k??tnie z GM'em i nazwanie go zakompleksionym idiot? bez przysz?o?ci) by? naj?mieszniejszy - kiedy mnie zbanowa?, za?mia?em si? i wyszed?em z domu. To moje reakcje po dostaniu ban?w, cze??. ^.^

Mia?em bana tylko na Faccu, wi?c nie by?o to a? takie straszne prze?ycie. Dopiero gdy dosta?em bana na paccu - to by?em wkurwiony, ale staram si? unika? sytuacji gdzie jedyne wyj?cie to ban.

Ostatnia edycja:

Nie boce nie jestem nie mily dla innych, ogolnie rzecz bior?c przestrzegam tibia rules, bana na charze ktorym przestrzegalem regulaminu i nie byl cashmakerem mialem tylko 2x byl yo ban za zabijanie, poprostu wzilem sie za gra innym charem potrraktowalem go jakby zalapal RS'a zrobilem 2 chara nazbieralem kasy i po uplynieciu bana jazda dalej : D

Ehh.
Ja bana zgarn??em od niejakiego "GM Virsemina of Antica?". Jako? tak by?o. Olewa? mnie gdy potrzebowa?em pomocy. W ko?cu napisa?em co? w stylu "I fucked your mother". Po g?ra 10 sekundach wywali?o mnie z gry ; ) Reakcja by?a prosta. Poci??em si?, wywali?em kompa przez okno, zabi?em rodzic?w i uciek?em do Amazonii.

Oto napis, kt?ry widnieje teraz na moim koncie ; )
08915144518636111065.jpg

Ostatnia edycja:

Hm...
Dosta?em bana na koncie brata, mia?em wtedy 8 lat ( teraz 13 ) braciak dosta? sza?u, dosta?em wpiepsz, i chyba zrozumia?em, ?e nie nale?y pekowa?. By?o to na Vallori z kumplami. Nigdy nie zapomn? pogrubionego napisu "You are Banished".

Teraz na postaci jest 156 ( by? 32 ) DSL, KL,CH,BOH....
Nie znam pas?w i tych pas?w nie chc? pozna?

Gdy dostan? bana zak?adam nowego chara, by zaspokoi? nud?. Lekko denerwuj? si?, gdy? trac? czas pod czas kt?rego m?g?bym expi?. Z drugiej strony nowy char tzw. "cashmaker" pozwoli mi na lepsze eq na main charze. Co do bana z paccem nie wiem jak to jest, gdy? jeszcze nie mia?em pacca. Na pewno bardzo bym by? z?y, ?e wyrzuci?em pieni?dze w b?oto.

Ja jeszcze nigdy nie dosta?em,a gram do?? cz?sto na bocie

Dosta?em w wakacje,mialem pacca. Tydzie? spokoju,wrocilem z dworza,poogladalem - wbijam na tibie,ide trapowa? na darashia dragi - strapowalem typiar?,po 10 sec przyszed? GM - oczywi??ie ban.
Co zrobi?em ? Zaczalem sie smiac :) To tylko gra...
A co do tej typiary - do dzis sadze ze to by? kto? od GM/CM bo w 5 sekund GM raczej nie reaguje ,wiem z doswiadczenia :>

Czuj? lekkie zdenerwowanie, nast?pnie u?miecham si? i wychodz? na dw?r. Tibia to tylko piksele, fakt ?e czasem s? du?o warte, lecz nie warto przejmowa? si? g?upi? gr?. Gorzej, je?li usun?? nam konto. :)

Pozdrawiam.

nic... id? spa? z my?l? od dzisiaj nie boc? ..

Przed tym jak dostalem bana wbilem rs . Po banie si? wkurzylem :ops:ale nawet dbrze ze go doslalem bo zrobilem new hara i teraz na nim gram

Hmm... Ja kiedy? dosta?em bana, w?a?ciwie nawet nie wiem za co. Mia?em na tym koncie wtedy PACCA. By? on aktywny od kilku dni, a tu nagle pewnego dnia przychodzi ban. Wkurzy?em si? strasznie wtedy. My?la?em "Kurwa, co to ma do jasnej cholery by??!". Najciekawsze jest to, ?e na tym koncie nigdy nie u?y?em bota, ani niczego co by?o nielegalne w ?wietle praw Tibii.
W?a?nie dzi?ki temu odszed?em od Tibii na dosy? d?ugi czas.

Gra?em kompletnie bez bot?w i oszukiwania - ban, teraz gram z botami i bana kurwa nie ma ;] Wtedy kiedy powinien by? to go ni ma, a kiedy go by? nie powinno to jest... C??, takie ?ycie... :p

Back
Do góry