u RegiX'a-Service Team

Status
Zamknięty.
Odp: u RegiX'a-Service Team

A takie pytanie mniej wiecej o kt?rej jeste? na gg? ja b?d? dzi? od 15 i b?d? czeka? na wej??ie.

Na kompie jestem od 13:30-22/23:30.. Nie zawsze, bo we wtorki od 15 a w pi?tki nie ma mnie praktycznie od 14 do 19 :P Pozdrawiam. Na gadu jestem cz?sto.

UWAGA UWAGA! Awaria komputera i internetu, uda?o mi si? napisa? z kompa u kolegi. Nie service nie jest jak na razie dost?pny, Ci co s? u mnie 'zaksi?gowani' niech si? nie martwi?, po naprawieniu kompa doko?cze service, a nie do?? ?e komp pad?(zasilacz po tym pro servisie ;P), to jeszcze internetu nie ma bo by?a wczoraj burza. . . Poczekajcie prosz? do poniedzia?ku a zdo?am to ogarn??. Z g?ry przepraszam!

Mam pytanie ;D Ile by kosztowa?o wyskilowanie 19 palla ze skilami 51/33 do skili 80/60?Posta? znajduje si? na ?wiecie pvp Azura.

10-15z?. Mam monkera tam.

Pilnie potrzeba przelew przez platnosci.pl za 10z?!! Czyli by?oby to np.: przej?cie Rook'a + dobicie 25 lvl'a. Pilneee! Przy okazji OD?WIE?AM! Sorki, ze nie 24h ale to by?o w nadzwyczajnej sprawie!

Witam. ile by kosztowalo wyskilowanie potaci serv. Guardia z 71 do 85/90? podaj cena do 85 i do 90 w:
cc,PLN.;)
Pozdrawiam Slyad;)

Je?li to knight to tak:
20z? w pln do 85 a 35 do 90. Jak w cc, to szczerze m?wi?c musia?bym ogarn?? stany jakie posiadam na danych serwach. Ale my?l? ?e co? oko?o 400-500k. Napisz na gadu-gadu(35380177), w czym by? wola? p?aci?, czy sms, czy platnosci.pl..

Pozdro RegiX

REFRESH!! Dawajta dawajta! Sloty wolne~~

Ile kosztuje wyskillowania 56lvl knighta z 65 axe na jakies 80axe ? ile SMSem ile przelewem a ile np. za CC?
pozdro czekam na szybka odpowiedz a i jakie eq bym mial zostawic procz sickle?

Ile kosztuje wyskillowania 56lvl knighta z 65 axe na jakies 80axe ? ile SMSem ile przelewem a ile np. za CC?
pozdro czekam na szybka odpowiedz a i jakie eq bym mial zostawic procz sickle?

SMS 30z? przelew 15 w cc my?l? 220k na Azurze. Eq takie, bym nie pad? na Slimach, czyli standartowo jaki? K-set. Te? zale?y jaki to jest ?wiat-pvp czy non pvp... Bo je?li pvp to monk by?by ;p

ile by kosztowa?o sms wyskilowanie 9 palla ze skilami 33/27 do skili 80/60 ;D ??

35z? oko?o

Jestem ju?! zapraszam!

RegiX, ja wci?? czekam na mojego drugiego rooka. Czy?by? zapomnia??

@topic
U?ytkownik jest godnym uwagi sprzedawc?, zna si? na fachu. Mi?y kontakt i obs?uga, polecam.

RegiX, ja wci?? czekam na mojego drugiego rooka. Czy?by? zapomnia??
@topic
U?ytkownik jest godnym uwagi sprzedawc?, zna si? na fachu. Mi?y kontakt i obs?uga, polecam.

Szczerze m?wi?c-zapomnia?em xD. Napisz na gadu jak co?. Ju? doka?czam. ;P

Niby refresz... Trochu net zamula; ~~

Podbijam! Przyjmuj? CC na Azurze/Xerenie/Securze!!

mam pytanie ile by kosztowa?o wyskilowanie 12 palka ze skilami 46/35 na skile 75 lub 80 ? ile by koszotwa?o to sms?

SMS 30z?. Jak masz cc na jakim? z serwer?w to mog? przyj?? ;]

Witam, chcia?bym dowiedzie? si?, ile kosztowa?oby wyskillowanie palka z 77/65 na 88 dist.
Serwer Non pvp, kamyczk?w wystarczaj?ca ilo??, jedzenie - plecak br?zowych grzybk?w.
Zale?a?oby mi na skillowaniu r?cznym. Prosz? poda? ceny w nast?puj?cych p?atno?ciach:
CC i na kt?rych serwach,
Do?adowanie
SMS

Prosz? r?wnie? o kontakt na gg: 9360192

Status
Zamknięty.
Back
Do góry