- Liczba reakcji
- 21
Odp: Unreal 2D Nowa Ods?ona - zapowied? III
1)
2)
3)
4)
5)
6)
DBOrigins:
Dubler po 2,5 m/ca
http://tibia.net.pl/threads/535598-W?asny-klient-grafiki-muzyka-Unreal-2D-MMORPG-Koniec-RL-Map!-Nowa-Ziemia!-Zap-I
^^ ankieta 8 os?b najwy?ej...
Inne fora:
All in all - nie s? to moje konta w tych ankietach, to s? konta graczy, kt?rzy chcialiby zagra? na czym? innym a nie na brazylijskim g?wnie, gdzie go?ciu chodzi z za?o?onymi r?kami jakby mia? paranoj? (chodzi o wygl?d gracza).
@users Co do klienta to tylko wersja alpha i zmienimy jego wygl?d na 100%!
Posumujmy... musisz byc g?uchy albo ?lepy ?eby nie dostrzec tego, poza tym ce****e ci? chorobliwa zazdro?? o zwyk?y g?wniany ots, co by ciekawy jestem by?o ?ebym postawi? tu rl map? z cipsoftu na 9.81 - by? si? zesra? i spamowa? 3 posty na minute.
A wi?c, taki ktos jak ty, kt?ry zak??ca porz?dek na forum powinien zosta? natychmiastowo odsuni?ty w postaci 8-punktowego ostrze?enia, albo natychmiastowo zbanowany, ?eby nie dawac przyk?adu innym graczom jak mo?na znoobowac temat, ja nie b?d? chamski i naiwny, wi?c nie b?d? robi? kont na twoim brazyliskim (nie twoim) g?wnie, tylko po prostu czekam na taki spamm ?e kto? si? w ko?cu wkurwi i ci? zbanuje, ja nie zaczynam ju? tej gadki, bo jak wszyscy widza beef si? sko?czy?, i ja nie zamierzam prowadzi? nast?pnego z os?bkami pokolenia fan-tede(hejtami).
Popisali?my troch? i ju? nie b?d? odpowiada? na wi?cej twoich g?wnianych koment?w, bo po prostu si? gubisz w s?owach i tyle, ja z przyg?upami z IQ 54 nie gadam. Narka.
My?l? ?e da?em wystarczaj?co dowod?w na to ?e ludzie lubi? ten serwer.
1)
It's great that you're developing a server, sure beats all those download-and-run noobs.
However, you have A LOT of work to do. Take some spriting and mapping advices from other members on this forum.
You have 6 months, which should give you plenty of time to improve and finish everything.
2)
I think you should focus on those graphics
Nice project!
3)
@title you are speaking as if OTS are 3d lol
@OT saw parts of the vid and liked most of them and the song too![]()
4)
Interesting....!
5)
Congratulations, it's realy cool!
6)
OT is completely awesome. you need scripters at all.
Nestea Flow: Tak wi?c podsumowuj?c, gra jest warta uwagi, ma bardzo du?o zalet, kt?rych do tej pory nie ma ?aden OTS . Samo fakt, ?e nie b?dzie tylko 4 profesji, a wi?ksza ilo?? oraz lepsze zdolno?ci pos?ugiwania si? broni? zas?uguj? na granie na tym nadzwyczajnym Projekcie. Moje ocena : 9,5/10
Beatka: jaki d?ugi post ^^.
wszystko spoko ale na kiedy planujecie start ? albo jakie? beta testy?
Anakonta: podziwiam takich ludzi jak ty, jestem za tworzeniem czego? nowego, innowacyjnego, czego? czego jeszcze nie by?o i mam nadzieje ?e te ****owe serwery tibijskie upadn? a zostan? takie jak tw?j, mia?em ju? kilka ots?w i wiem co to jest chamstwo i crashowanie serwera,
DBOrigins:
hehe ?miesznie, tak inaczej;P zagram na pewno! pozdrawiam i czekam
Dubler po 2,5 m/ca
2.5 miesiaca temu napisa?em ?e mapa jest denna, dzi? zagl?dam z nadziej? ?e co? poprawili?cie, ale zawiod?em si?. Je?li co? si? zmieni?o to na gorsze. Spodoba?y mi sie natomiast spirity nowych potwork?w (te w?asne, nie te kradzione). Pochwalcie ode mnie pixelmastera. Zajrz? za kolejne p?? roku, mo?e si? co? poprawi. Powodzenia
http://tibia.net.pl/threads/535598-W?asny-klient-grafiki-muzyka-Unreal-2D-MMORPG-Koniec-RL-Map!-Nowa-Ziemia!-Zap-I
^^ ankieta 8 os?b najwy?ej...
Inne fora:
Fortrez: Lubi? gra? na OTSach rpg i ceni? jak kto? wykonuje dobre prace, to si? ceni, teraz tylko jest pytanie: czy przejmiecie Rl Mapy? :]
Krasnokogut: Jeste?cie dobrym zespo?em, to dlaczego nie zareklamujecie tego dalej? Uwierzcie, to si? widzi. Projekt na pierwszy rzut oka wygl?da znakomicie, niestety to Wasze pocz?tki, r?bcie dalej. Nie oceniam.
G?odom?r13: Rzeczywi?cie Unreal Tournment'99, tylko trzeba zrobi? map? i b?dzie jak chcieli?cie Powodzenia.
Str?? Piwnicy: Tak trzyma?, tylko zareklamujcie go. Na razie 3/10.
All in all - nie s? to moje konta w tych ankietach, to s? konta graczy, kt?rzy chcialiby zagra? na czym? innym a nie na brazylijskim g?wnie, gdzie go?ciu chodzi z za?o?onymi r?kami jakby mia? paranoj? (chodzi o wygl?d gracza).
@users Co do klienta to tylko wersja alpha i zmienimy jego wygl?d na 100%!
Posumujmy... musisz byc g?uchy albo ?lepy ?eby nie dostrzec tego, poza tym ce****e ci? chorobliwa zazdro?? o zwyk?y g?wniany ots, co by ciekawy jestem by?o ?ebym postawi? tu rl map? z cipsoftu na 9.81 - by? si? zesra? i spamowa? 3 posty na minute.
A wi?c, taki ktos jak ty, kt?ry zak??ca porz?dek na forum powinien zosta? natychmiastowo odsuni?ty w postaci 8-punktowego ostrze?enia, albo natychmiastowo zbanowany, ?eby nie dawac przyk?adu innym graczom jak mo?na znoobowac temat, ja nie b?d? chamski i naiwny, wi?c nie b?d? robi? kont na twoim brazyliskim (nie twoim) g?wnie, tylko po prostu czekam na taki spamm ?e kto? si? w ko?cu wkurwi i ci? zbanuje, ja nie zaczynam ju? tej gadki, bo jak wszyscy widza beef si? sko?czy?, i ja nie zamierzam prowadzi? nast?pnego z os?bkami pokolenia fan-tede(hejtami).
Popisali?my troch? i ju? nie b?d? odpowiada? na wi?cej twoich g?wnianych koment?w, bo po prostu si? gubisz w s?owach i tyle, ja z przyg?upami z IQ 54 nie gadam. Narka.
My?l? ?e da?em wystarczaj?co dowod?w na to ?e ludzie lubi? ten serwer.
Ostatnia edycja: