-Inne Unreal 2D Nowa Ods?ona - zapowied? III

Unreal 2D Nowa Ods?ona - zapowied? III

• Bardzo dobre

Votes: 0 0,0%
  • Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Bardzo dobre

• Dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• Mo?e by?

• S?abo

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Total voters
    40
Status
Zamknięty.
Odp: Unreal 2D Nowa Ods?ona - zapowied? III

1)
It's great that you're developing a server, sure beats all those download-and-run noobs.
However, you have A LOT of work to do. Take some spriting and mapping advices from other members on this forum.
You have 6 months, which should give you plenty of time to improve and finish everything.

2)
I think you should focus on those graphics
Nice project!

3)
@title you are speaking as if OTS are 3d lol

@OT saw parts of the vid and liked most of them and the song too :)

4)
Interesting....!

5)
Congratulations, it's realy cool!

6)
OT is completely awesome. you need scripters at all.

20j4dow.png

Nestea Flow: Tak wi?c podsumowuj?c, gra jest warta uwagi, ma bardzo du?o zalet, kt?rych do tej pory nie ma ?aden OTS . Samo fakt, ?e nie b?dzie tylko 4 profesji, a wi?ksza ilo?? oraz lepsze zdolno?ci pos?ugiwania si? broni? zas?uguj? na granie na tym nadzwyczajnym Projekcie. Moje ocena : 9,5/10

Beatka: jaki d?ugi post ^^.
wszystko spoko ale na kiedy planujecie start ? albo jakie? beta testy?

Anakonta: podziwiam takich ludzi jak ty, jestem za tworzeniem czego? nowego, innowacyjnego, czego? czego jeszcze nie by?o i mam nadzieje ?e te ****owe serwery tibijskie upadn? a zostan? takie jak tw?j, mia?em ju? kilka ots?w i wiem co to jest chamstwo i crashowanie serwera,

DBOrigins:
hehe ?miesznie, tak inaczej;P zagram na pewno! pozdrawiam i czekam

Dubler po 2,5 m/ca
2.5 miesiaca temu napisa?em ?e mapa jest denna, dzi? zagl?dam z nadziej? ?e co? poprawili?cie, ale zawiod?em si?. Je?li co? si? zmieni?o to na gorsze. Spodoba?y mi sie natomiast spirity nowych potwork?w (te w?asne, nie te kradzione). Pochwalcie ode mnie pixelmastera. Zajrz? za kolejne p?? roku, mo?e si? co? poprawi. Powodzenia

http://tibia.net.pl/threads/535598-W?asny-klient-grafiki-muzyka-Unreal-2D-MMORPG-Koniec-RL-Map!-Nowa-Ziemia!-Zap-I

^^ ankieta 8 os?b najwy?ej...

Inne fora:

Fortrez: Lubi? gra? na OTSach rpg i ceni? jak kto? wykonuje dobre prace, to si? ceni, teraz tylko jest pytanie: czy przejmiecie Rl Mapy? :]

Krasnokogut: Jeste?cie dobrym zespo?em, to dlaczego nie zareklamujecie tego dalej? Uwierzcie, to si? widzi. Projekt na pierwszy rzut oka wygl?da znakomicie, niestety to Wasze pocz?tki, r?bcie dalej. Nie oceniam.

G?odom?r13: Rzeczywi?cie Unreal Tournment'99, tylko trzeba zrobi? map? i b?dzie jak chcieli?cie Powodzenia.

Str?? Piwnicy: Tak trzyma?, tylko zareklamujcie go. Na razie 3/10.

Spoko, podsumowuj?c to wychodzi na to ?e to tylko ty jeste? ?mieciem i twoi kumple kt?rzy hejtuj? serwery 50 kontami...
All in all - nie s? to moje konta w tych ankietach, to s? konta graczy, kt?rzy chcialiby zagra? na czym? innym a nie na brazylijskim g?wnie, gdzie go?ciu chodzi z za?o?onymi r?kami jakby mia? paranoj? (chodzi o wygl?d gracza).

@users Co do klienta to tylko wersja alpha i zmienimy jego wygl?d na 100%!

Posumujmy... musisz byc g?uchy albo ?lepy ?eby nie dostrzec tego, poza tym ce****e ci? chorobliwa zazdro?? o zwyk?y g?wniany ots, co by ciekawy jestem by?o ?ebym postawi? tu rl map? z cipsoftu na 9.81 - by? si? zesra? i spamowa? 3 posty na minute.
A wi?c, taki ktos jak ty, kt?ry zak??ca porz?dek na forum powinien zosta? natychmiastowo odsuni?ty w postaci 8-punktowego ostrze?enia, albo natychmiastowo zbanowany, ?eby nie dawac przyk?adu innym graczom jak mo?na znoobowac temat, ja nie b?d? chamski i naiwny, wi?c nie b?d? robi? kont na twoim brazyliskim (nie twoim) g?wnie, tylko po prostu czekam na taki spamm ?e kto? si? w ko?cu wkurwi i ci? zbanuje, ja nie zaczynam ju? tej gadki, bo jak wszyscy widza beef si? sko?czy?, i ja nie zamierzam prowadzi? nast?pnego z os?bkami pokolenia fan-tede(hejtami).
Popisali?my troch? i ju? nie b?d? odpowiada? na wi?cej twoich g?wnianych koment?w, bo po prostu si? gubisz w s?owach i tyle, ja z przyg?upami z IQ 54 nie gadam. Narka.
My?l? ?e da?em wystarczaj?co dowod?w na to ?e ludzie lubi? ten serwer.

Ostatnia edycja:

W takim razie zaplanuj beta testy np na za tydzien poinformuj all i zaloze sie ze nawet 20 osob nie bedziesz mial

@up na beta testy w?a?nie ludzie wchodza z ciekawo?ci, serwer nie jest jeszcze skonczony, wiele nie jest dopracowane, to? m?wi? ?e dam wszystkim znac gdy all b?dzie gotowe...

A reklamuj? go po to, ?eby ludzie nieco wiedzieli, ?e zbli?a si? co? z innej p??ki.

Te grafiki mob?w to normalnie ja nie wiem czy mam p?aka? czy si? ?mia?, klient te? jaki? dziadowski, a co do mapy ?enuj?ca.

nie rozumiem tego projektu
zmieniles monstry oraz drzewa
moby wygladaja jak bys wpisal w google monster sprites zmniejszyl je w paincie do rozdzielczosci jakiej potrzebujesz i wrzucil do clienta :D
a wszedzie i tak widac to co jest w tibi
sam tworze swoj projekt ale on wogole inaczej wyglada

gorszych grafik nie widzialem nigdy w zyciu... juz wolalbym grac na evo 9999999x exp gotowiec z neta bez przerobki i graczy niz na tym Twoim syfie

@up To proste przecie? bo ten ots nie jest dla cb, to nie evolution i nie 99999x tylko 100x-4x i RPG... :)

A ?e grafiki wygladaj? tak czy inaczej musimy je zmieni? ale do bety pozostan? przynajmniej te.
By? mo?e ten trailer powie wam wi?cej:
Tutaj jest troch? wi?cej rzeczy uj?tych opr?cz tych co by?o w trailerze 7.

A tu jest stary trailer 5: (du?o przedstawionej mapy...)
http://www.youtube.com/watch?v=fgy9MWqV_rk&list=PLAD8FBBE063E24B15 Zamieszczam linka, bo nie moge :/

Ostatnia edycja:

Mapa tibijska + z****** client + ******* nowe grafiki potworow nadal twierdze ze ten server to zwykle gowno ;\

Typie ja nie wiem co ty widzisz w tym swoim projekcie jak on jest ca?kowicie do ****.

Prosz? jak chcesz co? robi? na wzorze jakiej? tam gry, nie r?b tego na silniku tibii !
Zreszt?, na twoim miejscu dawno zamkn??bym temat. Bo po co ? Nic nie macie, grafiki ****owe, sk?rka clienta to samo.
A zw?aszcza po??czenie rycerzyk?w z spluwami. R?b ju? w tej javie.. ; /

Super , kolejny ?wok kt?ry my?li ?e RPG to w?asna mapa i niski mno?nik expa. ?a?osne.

tibia - konkurencja dla APO i Mo?e nawet dla Cipsoftu!
Buhaha, dobre.

Nawi?zuj?c ju? do samego filmiku - s?aby. Jedyny zastosowany efekt to wy?wietlanie tekstu. S?aby podk?ad d?wi?kowy.

Jedyne co mi si? podoba to ta kolorowa pod?oga z 2:26. Ciekawe rzeczy mo?na z tego wykombinowa?.

@up My?leli?my ?e zaciekawimy tym graczy i to bardzo dobrze nam wyjdzie, jednak nie b?dziemy zmienia? grafik do bety, pozostan? jakie pozostan?, nic nie mozemy na to poradzi? , zobaczymy ile b?dzie gra?o tu os?b, wtedy pomy?limy nad czym? ciekawszym.

@Wiliams2 tak dbasz o projekt brazylijski kolegi Anastazja, ?e ten ****owy Unreal to dla cb konkurencja, wi?c nie mozesz si? pogodzic z tym ?e jest nim du?e zainteresowanie rozumiem?, co z tego sam wiem ?e te grafiki to *****, ale to jest co? innego, nie minosy, nie orki a ogry, nie rotwormy a skaarje, my?l?c ?e masz chocia? troch? wyczucia - obiecuje sobie ?e nie obejrza?e? nawet pierwszej minuty ostatniego filmiku a ju? siejesz komenty, tylko po to bo chcesz za wszelk? cen? si? wybi?, ale powodzenia, ja tematu nie zamkn?, pisz do iSanto ze Unreal to dla cb konkurencja, temat chce ?eby by? zamkni?ty, to ja zaczekam te 3 miesi?ce a? co? zmienimy i sprzedam kolejny temat ludziom, a ty bedziesz zn?w komentowac od nocy do ?witu po 50 razy... Zabawa.

Ostatnia edycja:

@Dantez
jesli wogole mozna to nazwac filmikiem...
to tylko ssy do ktorych dodano napisy z movie makera ;x

ogolnie, widac ze wlozyl w to prace.
ale mapa to 100% autoborder, w dodatku nieumiejetnie wykorzystany. Zwyklem mawiac ze dobrze wykorzystany ab daje swietne efekty.
Same grafiki potworow po tym jak przyjrzalem sie poraz 2 wydaly sie jakby ladniejsze. (Nawet mi nie zaplacil za to ze go pochwalam!)
ALE. Samochod? co on robi kolo wioski z dawnych czasow w ktorej obok tych 2 samochodow znajduje sie stary woz.

Nadal zostaje w przekonaniu ze na tym nie zagram.

@Kenor, wszyscy mowia ze te grafy sa do ****, to do czasow beta powinienies je zmienic bez wzgledu na wszystko.
co do mapy:
znajdzcie jakiegos mappera ktory poprawi ta wasza mape bo zaraz mnie **** strzeli

@up Pierwsz? rzecz? jest na 100% poprawa mapy, ale z grafikami nie wiem, to ma byc unreal, a nie tibia - chyba nie wstawi? rotworma zamiast skaarja. :/
Moge popracowac nad innym ew. wygl?dem grafik, troche je zmniejszy? ale to jak bedzie ju? wczesna beta, bo narazie nie mamy na to czasu...

Przy okazji dodamy tez inne ?ciany, to znaczy zamienimy stare na nowe. Co robi samoch?d ko?o wozu? Ot?? jest to strefa zniszczenia, miasta zosta?y wyniszczone, przedstawiaj? to jad?ce samochody uciekaj?ce z Edory (wioski skt?r? tu widzia?e?) w tunelach (min. Tonochi road na p??noc, narazie o tym wie tylko ekipa), ale staramy si? wyt?umaczyc szczeg??y p?ki co...

Ostatnia edycja:

Nie musisz zmniejszac, czy cokolwiek ale zrob czarny kontur, popraw cienie, caloksztalt...

poprawa mapy-potwory-skrypty i trzaskasz bete

aha ***** jeszcze jedno, jesli to nie ma byc tibia to nie rob tego na silniku tibii bo sobie sam zycie utrudniasz. bazuj na silniku/kliencie tibii, ale napiszcie wlasny ktory zaspokoi wasze/twoje potrzeby

Zrobienie w?asnego silnika kosztuje. Nie kazdy jest prorammerem, ja np. mam du?o zwi?zanego z informatyk?, bo jestem informatykiem z zawodu, ale niestety z programowania jestem za s?aby by napisa? silnik...

btw. Kto? widzia? potwora bez czarnej/ciemnoszarej obw?dki, bo ja nie widz? w ?adnym trailerze. Wszystkie maj? obw?dk?.

Ostatnia edycja:

super ?e masz zajawke, ale jak robisz projekt ogarnij jakiego? grafika do zespo?u
od razu inaczej gra b?dzie wygl?da?. :)

wi?c nie mozesz si? pogodzic z tym ?e jest nim du?e zainteresowanie rozumiem?
HAahhahaahhaahahhahahaah, ja pierdole. Trzymajcie mnie.
siejesz komenty, tylko po to bo chcesz za wszelk? cen? si? wybi?
Nie no , ty sobie ?artujesz? Ja nie musz? si? wybija?, a nawet jakby to w jakim celu ?
Serio, Anastazjo pisze racj?, w?a?nie si? przekona?em

HAahhahaahhaahahhahahaah, ja pierdole. Trzymajcie mnie.

Nie no , ty sobie ?artujesz? Ja nie musz? si? wybija?, a nawet jakby to w jakim celu ?
Serio, Anastazjo pisze racj?, w?a?nie si? przekona?em

Daj sobie siana z tym pojebem.
R?wnie dobrze mo?esz rozmawia? ze ?cian?, ?adne argumenty do niego nie docieraj?, on ?yje w swoim ?wiecie razem ze skaajrami i niech tam zostanie.

Zrobienie w?asnego silnika kosztuje. Nie kazdy jest prorammerem, ja np. mam du?o zwi?zanego z informatyk?, bo jestem informatykiem z zawodu, ale niestety z programowania jestem za s?aby by napisa? silnik...

Kto to jest prorammer?

Pozdrawiam.
Piotr Fronczewski, Kapitan Hejterskiej Gwardii.

Bardzo dobre, ale poprawi?bym troch? to z lewej, poniewa? wywiera zbyt du?y nacisk na ni?sze warstwy spo?eczne.
POzdrawiam, Marcepiusz zwany Kertholem

Status
Zamknięty.
Back
Do góry