What's new

Valoria na pe?nej kurwie!

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56
Odp: Valoria na pe?nej kurwie!

zrobi?em now? posta?, znowu ^^ tym razem robi? pallka, mo?liwe nawet, ?e b?dzie moim main charem, ale jeszcze si? nad tym zastanowi?. nie wiem czy pos?ucha? serca i pod??y? ?cie?k? rycerza, czy zaufa? instynktowi i by? ?ucznikiem ;pp
91eb9u.png

haha, rozmy?li?em si? jednak i wol? facetem gra?, tak?e zrobi?em now? posta?. nick w sumie taki sam, tylko g usun??em, takim slangiem :p. a panienka z g na ko?cu imienia zosta?a usuni?ta :) tz, b?dzie za 2 miesi?ce oficjalnie usuni?ta, na razie przynajmniej nie mam jej na li?cie postaci.
b9yyc.png

Last edited:

Avraxis

Advanced User
Reaction score
13

O zrobi?e? fajnego mounta, mojego ulubionego zaraz po draptorze. :D
Widze ro?nie nam nowy "?ucznik" tak wi?c czekamy na awanse :D

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

No Maroz gratuluje mount'a ja tak?e chc? go z?apa?, ale jako? nie mam okazji. Rabbitez po co Ci tyle postaci? Ja ledwo dwie ogarniam bez bota, a na botach nie gram. ;) No panowie do expienia szybko i czekam na nowe ssy.

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

Ode mnie mo?e nie by? screen?w przez jaki? czas, dlaczego? Ot?? m?j internet postanowi? si? zbuntowa? i dzia?a gorzej ni? kiedykolwiek. Wczoraj zgon na dragach, a dzisiaj na s?abiutkich mutantach... :/ Spad?em na 48 level. Chyba b?d? musia? jeszcze troch? poczeka? na osi?gni?cie 50 poziomu. Postaram si? jak najszybciej co? z tym zrobi?, ale do tego czasu raczej nie poexpi?.

No ale przynajmniej jaki? tam adwansik na Elodillu:
670enb.png

Rabbitez, graj knightem : d

Dzwoniec

Advanced User
Reaction score
32

Gram palladynem, zrobi?em te? sorca ?ebym m?g? skillowa? na nim. Co tutaj du?o m?wi?, teraz ci?gle b?d? skillowa? wi?c nie spodziewajcie si? jakich? screen?w z mojej strony, dopiero jak wbij? 70 distance fighting.
96e449.jpg

Deleted. pograne! dzi?kuje, dobranoc.

Last edited:

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

@up
; >?!
2edt9au.png

10f6opc.png

@edit
postanowi?em wykona? misje dla budrika, a p??niej zrobi? taska na minoski, bo zbieram sk?ry na outfit ^^ jeszcze 77, jakby kto? na valorii mia? par? to chcia?bym kupi? :)
339ri1z.png

1zfq534.png

niestety zaraz po wbiciu 12 poziomu musia?em si? wylogowa?, bo lapek tak gor?cy by?, ?e zaraz by si? spali?. przeczekam godzink? i za 2-3h powinny by? nowe zdj?cia :)

Last edited:

Devzan

User
Reaction score
0

Za namow? Marolza postanowi?em podpi?? si? pod temat :)
Gra zawieszona by?a na kilka miesi?cy, ale ju? wr?ci?em i w ko?cu nowa bariera:
2na31xi.jpg

(Ta... A jak mia?em 28lvl to Marolz 14lvl xD)

Cyclopy dlatego, ?e by?o ma?o expa na lvl potrzeba, a nie chcia?o mi si? i?? nigdzie dalej ni? w Thais.

Last edited:

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

No, no gratuluje panowie. ?adne skille Rabbitez, ale EQ to masz do wymiany cho? jak na ten lvl jest wystarczaj?ce. Nie lepiej kupi? f-sworda? :>

@up
Gratz! Kupujesz Pacc'a? ;>

Gogo 100+ all! ;>

mateusz2277

Advanced User
Reaction score
20

Wbi?em lvl i wyszed?em exp ok. 28/30k/h z 4 bot knightami 104-139 lvl xd
Na czystym respie si?ga 40-45k/h

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

No c??, a ja dzisiaj da?em si? g?upio wrobi? dw?m cwaniakom, wbi?em red skulla, po czym pad?em - ca?e eq w pizdu :D No trudno, to tylko gra. Eq ju? odkupi?em, chocia? moje kieszenie znacznie na tym ucierpia?y. Przez najbli?szy miesi?c czeka mnie gra na noob charze. A mia?em dzisiaj wbi? 50 level ;p
21kytqo.png

Drags

Hennessey
Reaction score
121

Do??czam si? do was ch?opaki. P?ki co si? bawi? si? czekaj?c na PACC na kt?ry przelew zrobie jutro.
yhm.png

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

Oj PK'erzy, PK'erzy. Szkoda, ?e Marolz pad?e?. EQ mia?e? jebitne no, ale trudno w ko?cu t0 tylko gra. Oby? si? szybko odku?.

@up
A Ty na samym pocz?tku zaczynasz i ju? peczysz. :D

Powodzenia.

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

Oj PK'erzy, PK'erzy. Szkoda, ?e Marolz pad?e?. EQ mia?e? jebitne no, ale trudno w ko?cu t0 tylko gra. Oby? si? szybko odku?.
Ja nie chcia?em nikogo zabi?, po prostu naiwnie da?em si? wrobi? :/ Eq odkupi?em takie same, ale stan mojego konta... Szkoda s??w. W ka?dym razie w najbli?szym czasie b?d? ciupa? na druidzie, a Marolz b?dzie tylko skillowa? offline. To boli, nie m?c gra? na ukochanym charze, szczeg?lnie, ?e ju? ma?o brakowa?o do upragnionej pi??dziesi?tki :p Postaram si? te? zdoby? troch? kasy, sprzeda?em wszystko, co mia?em w dp na sprzeda? - jakies 3 backpacki zlootowanych itemk?w.

mateusz2277

Advanced User
Reaction score
20

@UP
Powiem ci ?e ja na swoim pallku latam w podstawowym eq (Belted cape, plate legs itp.) + medusa shield i nie narzekam. Dzisiaj o 20 jad? poci?giem nad morze, i b?d? dopiero gra? po 8-10 sierpnia.

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

@up
Ale ja jestem Royal Paladinem, nie mog? biega? w plate legach :(
afbi20.png

Gogogo Drags, Devzan, Mateusz2277, Rabbitez : d Coraz lepsza ekipa si? robi ; )

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

A ja ostatnio nie mam ochoty, ?eby gra?. Zagram meczyka w lol'a i wrzuc? jakiego? screena, ale nic si? niestety nie zmieni?o z moj? postaci? od d?u?szego czasu.

Avraxis

Advanced User
Reaction score
13

O zawita?, nowy gracza. :D
Kurcze zastawniam si? czy z wami nie zagra?, ale tak RL Tibia spad?a na psy, ?e a? mi si? odechwiewa..

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

Avraxis: Zapraszamy :p

A ja ostatnio nie mam ochoty, ?eby gra?. Zagram meczyka w lol'a i wrzuc? jakiego? screena, ale nic si? niestety nie zmieni?o z moj? postaci? od d?u?szego czasu.
Nie opowiadaj farmazon?w, tylko wbijaj na knighta i p?jdziemy gdzie? poexpi? ; )

Na od?wie?enie kiepskawy awansik noobchara :/
wb6z38.png

Taharri

Active User
Reaction score
2

@Marolz, na zwyk?ym kliencie jak gram nie mam takiej grafiki jak TY, powiedz prosz? co zrobi?. :)

~> Calverr.

Notka moderatorska:
Takie pytania nale?y kierowa? na PW. W?tek s?u?y do oceny prezentowanych zdj?? i rozmowie na temat gry na danym ?wiecie. Pami?taj o tym. Tym razem unikniesz ostrze?enia.

Last edited by a moderator:

Skyy

Active User
Reaction score
11

@Marolz, na zwyk?ym kliencie jak gram nie mam takiej grafiki jak TY, powiedz prosz? co zrobi?.
Tibia Flash client.

?adne screeny Panowie, coraz lepiej Wam idzie. Tak szczerze to chcia?em tylko typkowi na g?rze powiedzie? o co chodzi z flashem, raczej nie mam nic do dodania do tematu. Jedyne co mog? powiedzie? to powodzenia oczywi?cie, bo droga do 50 Marolz mo?e nie by? prosta, co wywnioskowa?em z ostatnich wydarze? ^.^