Odp: Valoria na pe?nej kurwie!
No Marolz czekam na twoj? setk?. Mo?e wkr?tce zobaczymy jaki? wypad na dl czy hydry?
Dzisiaj ubi?em swoj? pierwsz? hydr? na tej postaci, poniewa? jaki? dobroduszny h-lvl postanowi? mi j? pobloczy?
Screen?w niestety nie mam.
@topic
Mia?em dzisiaj wbi? 50 poziom - no w?a?nie, mia?em. Rano wbi?em 50% levela i planowa?em teraz, pod wiecz?r, zdoby? upragniony poziom. Niestety wieczorem zaskoczy?y mnie lagi i wszystko sko?czy?o si? ?mierci? na dragonach. Chcia?em jeszcze poexpi?, ale m?j internet co? dzisiaj szwankuje - ci?g?e lagi i kicki. W ka?dym razie dzi? tego poziomu ju? nie wbij?, postaram si? zrobi? to jutro.
Mimo to mam co? dla Was. Obieca?em nowego mounta? Jest nowy mount. Dzisiaj uda?o mi si? oswoi? jednego ze swoich wymarzonych wierzchowc?w - war horse. Wszystko sta?o si? dosy? spontanicznie, kiedy dowiedzia?em si?, ?e konie s? na wolno?ci, nie zastanawiaj?c si? d?ugo pop?yn??em do Thais. Wykorzysta?em ~100 sugar oat (czyli bardzo ma?o, mia?em szcz??cie), a konia uda?o mi si? oswoi? za pomoc?
ostatniego, jaki mia?em. Naj?mieszniejsze w tym wszystkim jest to, ?e po wielu nieudanych pr?bach, chcia?em z ciekawo?ci wykorzysta? ten ostatni sugar oat na zwyk?ym koniu (nieoswajalnym), ?eby zobaczy?, jaki komunikat si? wy?wietli. By?oby to r?wnoznaczne z utrat? tego przedmiotu. Ostatecznie jednak wykorzysta?em go na dzikim koniu i zdoby?em mounta : o
Jedna z nieudanych pr?b:
Mount:
Jutro wbij? t? pi??dziesi?tk?, obiecuj?. Tymczasem zapraszam do komentowania ; )
Pozdrawiam, Marolz.