What's new

Valoria na pe?nej kurwie!

Wildhells

Senior User
Reaction score
119
Odp: Valoria na pe?nej kurwie!

Gratuluj? awans?w ?adnie lecisz. Te expowisko ze szkieletami to gdzie si? znajduje? Jaki mlvl oraz lvl na Sorcererz'e i gdzie planujesz teraz expi??

Grzonas24

Active User
Reaction score
8

Gratuluj? awans?w ?adnie lecisz. Te expowisko ze szkieletami to gdzie si? znajduje? Jaki mlvl oraz lvl na Sorcererz'e i gdzie planujesz teraz expi??
To jest IoD u?omie. Nareszcie bana dosta?e?.
@topic
?adne awanse, powodzenia Rabbcio w levelowaniu.

CoGenius

New User
Reaction score
0

gz wszystkim awans?w :)
tez gram na valori mam tu 28 sorca ale po hacku jestem i jak kto? by by? ch?tny rzuci? jakie? eq to bym by? bardzo wdzi?czny.
wtedy m?g?bym wrzuca? ss jakie?:D

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

gz wszystkim awans?w
tez gram na valori mam tu 28 sorca ale po hacku jestem i jak kto? by by? ch?tny rzuci? jakie? eq to bym by? bardzo wdzi?czny.
wtedy m?g?bym wrzuca? ss jakie?
dzi?ki, ja mog? rzuci? plate armorem, niczym innym, bo sam mam s?abe eq =). a mianowicie takie:
mt3s5z.png

dzi?ki za komentarze, do ?rody mo?e nie by? screen?w z mojej strony, m?j wsp??lokator jedzie do pracy do Londynu na 3 dni i zabiera ze sob? laptopa. od czasu do czasu b?d? wchodzi? z biblioteki, ?eby klikn?? na statuetk? jak ju? si? offline training za?aduje ^.^

ka?dy kto chce do??czy? do tematu niech po prostu wrzuca ss'y, powa?nie nie ma problemu.

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

No nie powiem, ale z itemami to u Ciebie na prawd? serio. Je?li znajd? passy do starego konta podrzuc? Ci C-Seta i demonk?, bo nie gram ju? na Valorii. Ile % do lvl'a?

@Grzonas
Nie kompromituj si? jeszcze bardziej.

Skyy

Active User
Reaction score
11

Przyjemnie si? czyta ten temat. Beosky, co ty gadasz? Jak na 10 lvl eq ma ca?kiem, ca?kiem. Mo?e w przysz?o?ci do Was do??cz?, na dzie? dzisiejszy nie gram w og?le w tibi?.
Aha, Rabbitez, chyba pyta?e? gdzie masz expi?: mo?esz spr?bowa? na ???wiach w Fenrock, ale potrzebny jest dost?p do Yalahar, tak?e mo?e by? ci??ko.

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

specjalnie dla was, prosto z biblioteki... skille knighta:
xmshgm.png

skille sorca:
14kbqt2.png

obie postacie sa obecnie na offline treningu :)
pozdrawiam

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

gz wszystkim awans?w :)
wtedy m?g?bym wrzuca? ss jakie?:D
Podaj mi tylko nick, ?mieci takich jak plate armor mam 3 backpacki. Dzisiaj zlooci?em wand of cosmic energy oraz dragon shield, my?l?, ?e Ci si? przydadz?.

Dopiero dzisiaj lvl up, wczoraj mia?em za du?e lagi na expienie. Level nabity na dragach w Yalahar, niestety nie uchwyci?em go, bo mia?em wy??czony program do zapisywania screen?w. Ju? tylko jeden poziom dzieli mnie od pi??dziesi?tki ; )
2pp0rqc.png

Komentujcie! :)

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

Gratulacje awansu Marolz oby tak dalej. Ile % do lvl'a zosta?o? Rabbitez no gratz te? nie?le sobie radzisz ja te? teraz swoim skilluje. Miejmy nadzieje, ?e daleko panowie zajdziecie. Planujecie jaki? wsp?lny quest wi?ksz? ekip??

Avraxis

Advanced User
Reaction score
13

Marolz gratki 49.
Wbijaj 50 i bierz jak najszybciej taski na raty i tigery, tam exp pro + super profit.

XxOpOxX

Active User
Reaction score
6

Witam mam pytanie gdzie spotkam te trainery co mozna na offline skilowac ?? prosze o pomoc i czy jest potrzebny pacc

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

Witam mam pytanie gdzie spotkam te trainery co mozna na offline skilowac ?? prosze o pomoc i czy jest potrzebny pacc

W Ab'Dendriel, ale potrze mie? PACC wi?c je?li nie masz to sobie nie poskilujesz i zostaj? Ci tradycyjne sposoby. Je?li masz to prawym na figurk? i masz dok?adnie 12h na skillowanie.

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

Trainery s? w ka?dym mie?cie, a Was prosz? o nieza?miecanie tematu.

Dzisiaj postaram si? doda? nowe screeny, po wbiciu 50 poziomu planuj? wykona? kilka quest?w, by? mo?e jaki? nowy mount/addon? Na razie 4fun ko?cz? taska na krokodyle, kt?rego zacz??em zaraz po wyj?ciu na maina. Wieczorem powinny by? nowe fotki, stay tuned ; )

Miejmy nadzieje, ?e daleko panowie zajdziecie. Planujecie jaki? wsp?lny quest wi?ksz? ekip??
W sumie czemu nie, ale kiedy reszta nabije troch? wy?sze poziomy.
Marolz gratki 49.
Wbijaj 50 i bierz jak najszybciej taski na raty i tigery, tam exp pro + super profit.
Prawdopodobnie tak w?a?nie zrobi? ; )

Dantez

Moim sekretem jest ciasto
Reaction score
202

No Marolz czekam na twoj? setk?. Mo?e wkr?tce zobaczymy jaki? wypad na dl czy hydry? :)

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

dobra, po?yczy?em lapka od mamy do ?rody b?d? go u?ywa?.
obecne skille obu postaci:
2nr1qj4.png

2mni1r5.png

zaraz p?jd? poexpi? knightem :) dzi?ki za komentarze, pozdrawiam.

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

?adne skille, ?adne. Wczoraj co? expi?e? czy tylko only skill? Je?li by?aby mo?liwo?? to ch?tnie bym do Was wpad?, ale to jak ju? Pacca kupie.

Skyy

Active User
Reaction score
11

Beosky said:
?adne skille, ?adne. Wczoraj co? expi?e? czy tylko only skill? Je?li by?aby mo?liwo?? to ch?tnie bym do Was wpad?, ale to jak ju? Pacca kupie.
Rabbitez said:
ka?dy kto chce do??czy? do tematu niech po prostu wrzuca ss'y, powa?nie nie ma problemu.
Nie wiem po co ich o to pytasz skoro i Marolz i Rabbitez powtarzali par? razy, ?e je?eli kto? chce to niech do??cza do tematu.

Rabbitez, dobij skille 60/60 i zawijaj na rotwormy na Darashii albo na ghostland, chocia? mo?e by? zaj?ty o wczesnych porach. Mo?esz spr?bowa? na cyclopach pod thais, ale bez potk?w nawet z wysokimi skillami si? nie obejdzie, a w sumie szkoda pacca marnowa? na free expowiska. Marolz, co powiesz na Dragi w Edron? Ciekawe expowisko, nie wiem za? czy dasz sobie rad?, ale s?dz?c po screenach poexpisz bez problemu.

Reaction score
191

Marolz gratki 49.

Buhuahuahuaha, profit?
Oko?o roku temu, jak mo?na by?o robi? niesko?czon? ilo?? tego samego taska, a rat?w wystarcza?o zabi? 200 na task, to zrobi?em 12 task?w (2400 rat?w), i wiesz ile zarobi?em?
Zlooci?em ca?e 3 spellbooki of enlightement, ka?dy warty a? 4k each !
To by? epicki profit, zw?aszcza ?e na 1 task marnowa?em co najmniej 200 strong?w (16k) !

@topic

Nie?le wam idzie ch?opaki ;)

Pozdrawiam

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

No Marolz czekam na twoj? setk?. Mo?e wkr?tce zobaczymy jaki? wypad na dl czy hydry? :)
Dzisiaj ubi?em swoj? pierwsz? hydr? na tej postaci, poniewa? jaki? dobroduszny h-lvl postanowi? mi j? pobloczy? :p Screen?w niestety nie mam.

@topic
Mia?em dzisiaj wbi? 50 poziom - no w?a?nie, mia?em. Rano wbi?em 50% levela i planowa?em teraz, pod wiecz?r, zdoby? upragniony poziom. Niestety wieczorem zaskoczy?y mnie lagi i wszystko sko?czy?o si? ?mierci? na dragonach. Chcia?em jeszcze poexpi?, ale m?j internet co? dzisiaj szwankuje - ci?g?e lagi i kicki. W ka?dym razie dzi? tego poziomu ju? nie wbij?, postaram si? zrobi? to jutro.

Mimo to mam co? dla Was. Obieca?em nowego mounta? Jest nowy mount. Dzisiaj uda?o mi si? oswoi? jednego ze swoich wymarzonych wierzchowc?w - war horse. Wszystko sta?o si? dosy? spontanicznie, kiedy dowiedzia?em si?, ?e konie s? na wolno?ci, nie zastanawiaj?c si? d?ugo pop?yn??em do Thais. Wykorzysta?em ~100 sugar oat (czyli bardzo ma?o, mia?em szcz??cie), a konia uda?o mi si? oswoi? za pomoc? ostatniego, jaki mia?em. Naj?mieszniejsze w tym wszystkim jest to, ?e po wielu nieudanych pr?bach, chcia?em z ciekawo?ci wykorzysta? ten ostatni sugar oat na zwyk?ym koniu (nieoswajalnym), ?eby zobaczy?, jaki komunikat si? wy?wietli. By?oby to r?wnoznaczne z utrat? tego przedmiotu. Ostatecznie jednak wykorzysta?em go na dzikim koniu i zdoby?em mounta : o
Jedna z nieudanych pr?b:
2u5dsug.png

Mount:
1z14mpx.png

Jutro wbij? t? pi??dziesi?tk?, obiecuj?. Tymczasem zapraszam do komentowania ; )

Pozdrawiam, Marolz.