Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To jest IoD u?omie. Nareszcie bana dosta?e?.Gratuluj? awans?w ?adnie lecisz. Te expowisko ze szkieletami to gdzie si? znajduje? Jaki mlvl oraz lvl na Sorcererz'e i gdzie planujesz teraz expi??
dzi?ki, ja mog? rzuci? plate armorem, niczym innym, bo sam mam s?abe eq =). a mianowicie takie:gz wszystkim awans?w
tez gram na valori mam tu 28 sorca ale po hacku jestem i jak kto? by by? ch?tny rzuci? jakie? eq to bym by? bardzo wdzi?czny.
wtedy m?g?bym wrzuca? ss jakie?
Podaj mi tylko nick, ?mieci takich jak plate armor mam 3 backpacki. Dzisiaj zlooci?em wand of cosmic energy oraz dragon shield, my?l?, ?e Ci si? przydadz?.gz wszystkim awans?w
tez gram na valori mam tu 28 sorca ale po hacku jestem i jak kto? by by? ch?tny rzuci? jakie? eq to bym by? bardzo wdzi?czny.
wtedy m?g?bym wrzuca? ss jakie?![]()

Witam mam pytanie gdzie spotkam te trainery co mozna na offline skilowac ?? prosze o pomoc i czy jest potrzebny pacc
W sumie czemu nie, ale kiedy reszta nabije troch? wy?sze poziomy.Miejmy nadzieje, ?e daleko panowie zajdziecie. Planujecie jaki? wsp?lny quest wi?ksz? ekip??
Prawdopodobnie tak w?a?nie zrobi? ; )Marolz gratki 49.
Wbijaj 50 i bierz jak najszybciej taski na raty i tigery, tam exp pro + super profit.
Beosky napisał:?adne skille, ?adne. Wczoraj co? expi?e? czy tylko only skill? Je?li by?aby mo?liwo?? to ch?tnie bym do Was wpad?, ale to jak ju? Pacca kupie.
Nie wiem po co ich o to pytasz skoro i Marolz i Rabbitez powtarzali par? razy, ?e je?eli kto? chce to niech do??cza do tematu.Rabbitez napisał:ka?dy kto chce do??czy? do tematu niech po prostu wrzuca ss'y, powa?nie nie ma problemu.
Marolz gratki 49.
Wbijaj 50 i bierz jak najszybciej taski na raty i tigery, tam exp pro + super profit.

Dzisiaj ubi?em swoj? pierwsz? hydr? na tej postaci, poniewa? jaki? dobroduszny h-lvl postanowi? mi j? pobloczy?No Marolz czekam na twoj? setk?. Mo?e wkr?tce zobaczymy jaki? wypad na dl czy hydry?![]()
Screen?w niestety nie mam.