-Tibia 8.70 Valturia.pl [8.70] Custom map - ju? wkr?tce!

Status
Zamknięty.
Odp: Valturia.pl [8.70] Custom map - ju? wkr?tce!

I po raz kolejny startujecie na wersji 8.70.Poprzednie edycje nie nauczy?y was,?e 8.7 przyci?ga niewielk? grup? os?b?Poza tym troche bug?w by?o,zobaczymy czy zosta?y naprawione.

Ots zaje***** gra?em wcze?niej i mi sie bardzo podoba? napewno wbije :>
Mo?e jest kto? z starej gildi "Power Rangers" ?

Pierwsze, Valturia przyciaga?a 200-300osob, wiele ots?w by chcia?o mie? chociaz po?ow? tego na swojej wersji 8.6 czy 8.54.
Drugie, 8.7 to jest klimat Valturii co robi z niego zajebisty ots. A par? bug?w, dos?ownie kilka to nic w por?wnaniu z real mapami 8.6 kt?re nawet farmine nie posiadaj? a si? bior? za dodawanie gengii czy innego typu noobowskich miast.

Mam pytanie, czy administracja pozostaje ta sama, ktos doszed?/odszed???

Nie wiem z kt?rej strony przyci?ga?a 200-300 os?b. Z tego co pami?tam to przy starcie by?o ~200 ale p??niej liczba graczy spada?a. Nie wiem czemu tak w?a?ciwie, bo wed?ug mnie ten server zas?uguje na 300 na pewno

Zapewne zmalala bo byly tylko taski jednoosobowe i questy stare ktore wszyscy zrobili i nie bylo co robic.

teraz na valturi sa taski wieloosobowe oraz masa nowych questow wiec bedzie co robic na dluzej ;)

zapraszam do ankiety na forum na temat PVP!! KLIK

jak nie b?dzie PvP nawet nie wbijam xDD

Ale tam nie jest napisane ?e serwer bedzie non pvp...
VALTURIA B?DZIE SERVEREM PVP!!
zwracam si? w tamtym temacie do was aby?cie mi napisali jaki protection lvl wam odpowiada.. Mo?ecie r?wnie? tutaj pisa?

@down
niestety, stara?em si? o team ale nikt mi nie ufa.. Chce tam po prostu zagra? a wiem jaki mia?em problem kiedy by?em w administracji serva z pvp.. Zreszt? sami chyba pami?tacie. Chce zagra? i nie chce problemu z pvp ;)

Ostatnia edycja:

Avish znow pracuje przy serverze?? To ja dziekuje :))

za duzo wrazen mam z nim i juz mi sie to nie podoba!!

@Up
to w takim razie jak chcesz grac a nie bedziesz w administracji to i ja zagram:D

Ostatnia edycja:

Dowiedzieli sie, ?e Fania startuje, to od razu "kur*a ja pier*ole, musimy uje*a? Fanie". Dajcie sobie spok?j z?odzieje.

mo?ecie pokaza? jak?? minimape? lub napisa? jakie? post?py?

Gra?em na ostatnich edycjach tego serwera i nie ?a?uj? tego. Szczerze m?wi?c to chyba najlepszy OTS na jakim w ?yciu gra?em. Bardzo ciesz? si?, ?e znowu na nim zagram. Naprawd? polecam, wbijajcie.

ja r?wnie? wbije, polecam ots jest ?wietny [kiedy ten start bo mnie ju? si? nie chce czeka?]
jak nie ma bog?w, to mo?ecie poda? przybli?ona dat? startu, update mo?ecie przecie? robi? po starcie

Ahh Valturia, Valturia...
Podr?bka FaniaOTS i tyle.
Infinity jest jedynym administratorem tej mapy, tego servera..

Chcecie abym Wam potwierdzi?, ?e to nie s? ludzie z Fani?
Prosz? Bardzo: FaniaOTS.pl start za za 25H.
A admin to Infinity + domena FaniaOTS.pl, kt?r? posiada? tylko prawowity owner Fani czyli Infinity.

Nie Polecam.

Ostatnia edycja:

Dokszta?? si? a potem pisz. Na pocz?tku istnienia serwera wspomniany przez Ciebie Infinity nale?a? do ValturiaTeam i to ON udost?pni? nam skrypty z Fani...
Tak samo pierwsz? ekip? Valturi byli ludzie z Fani... Infinity, Xaar, Zwierz, Sysek i swego czasu ja.

Jeszcze jakie? w?tpliwo?ci? ;>

Opr?cz tego, ?e FaniaOTS wystartowa?a szybciej od Valturi to nie...

Jest wiele w?tpliwo?ci i nie wciskaj ludziom kitu.

Jakiego niby kitu?
Nie wierzysz? Zapytaj si? Infa ^^

Co do tematu rozmowy Karpio - Jopekziom , potwierdzam informacje Karpia, dok?adnie pami?tam go z edycji, nie pamietam z kt?rej ale by? adminem, i tego nie zaprzecze.
(Sorka jak si? wpie*doli?em do tematu.)

Musisz tak denerwowa?? Jak niewiele wiesz to si? nie wypowiadaj i nie niszcz czyjej? pracy swoimi marnymi postami, dobrze gimbusie? Robisz wielk? zadym? i siejesz ferment nie wiedz?c o czym piszesz... Mo?e usu? konta na wszystkich forach, hmmm?

http://www.youtube.com/watch?v=Tepmvtkj_o8&feature=fvsr

Ostatnia edycja:

Nie do??cz? si? do dyskusji :D
Chce tylko powiedzie?, ?e wg mnie najzabawniej si? gra gdy pvp jest od 8 lvl ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry