• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.70 Valturia.pl [8.70] Custom map - ju? wkr?tce!

Status
Zamknięty.

Brylantos

Advanced User
Lipiec 26, 2011
Liczba reakcji
4

sdsdsu.png

forumxfs.png

valturia.iscool.pl

U?ytkowniku, wiadomo?? jaka do Ciebie dotrze, mo?e mie? zbyt pozytywny wp?yw na twoj? psychik?.
Ot?? z dniem dzisiejszym informujemy, i? Valturia.pl 8.70 powraca na scen? OTS. Przez par? miesi?cy
nasz serwer by? OFFLINe - ale teraz powracamy!
Przez ten czas opracowywali?my b??dy i wszystko, co by?o na starej Valturii - na nowej nie b?dzie mia?o miejsca.[/b]

Sami gracze przez d?ugi czas starali przyci?gn?? si? nowych, lecz na pr??no - teraz staramy si? jeszcze bardziej!
Pozw?l ?e przedstawi? Ci 5 minutowy filmik, kt?ry przedstawia nasz stary, dobry serwer:

http://www.youtube.com/watch?v=C3jBEsvC6UQ

Jest r?wnie? du?o uj?? z awans?w i mapy, kt?re przemieszczaj? si? w internecie
Teraz zaapelowali do nas sami starzy gracze!
To w?a?nie na ich pro?by, poprawiony serwer wystartuj?!
Na starcie liczymy r?wnie? na innych graczy, kt?rzy mam nadziej? b?d? chcieli nas odwiedzi?
ze wzgl?du na systemy, jakie posiadamy, ze wzgl?du na do?wiadczon? administracj? i pi?kn? map?!

Wejd? ju? teraz
Valturia.pl
Zajerestruj si?

Exp Stage:
1-30 x10
31-80 x7
81-150 x5
151-200 x4
201-250 x3
251 - x2

Skill x15
Mlvl x5

Exp Stage mo?e ulec zmianie na mniejszy!

mapabc.png

Czeka na was przygoda, jakiej nigdzie nie prze?yli?cie!
Grupowe taski
Grupowe questy (Ponad 100)
Rozbudowana w?asna mapa
Mi?a, pomocna administracja
Nieliniowe Questy i Misje poboczne

QUESTY:
Przebudowali?my ca?y system quest?w dodaj?c misje poboczne niewymagane do uko?czenia g??wnego questu. Aktualnie misji pobocznych jest 11, z ka?dym updatem b?d? si? powi?ksza?y. Mamy r?wnie? 4 wi?ksze questy:
Soldiers of the King Quest[3misje poboczne]
Assassins of Kings[1misja poboczna]
Friends and Traders[2misje poboczne]
StarGate World Quest
Reszt? misji znajdziemy w mniej rozbudowanych questach.

systemyq.png

* Cooldown system

* Mount system
W grze dost?pnych jest 12 wierzchowc?w i wszystkie s? dost?pne tylko z po ujarzmieniu danego zwierzaka danym przedmiotem.
Aby dosi??? wierzchowca robimy dok?adnie to samo co na realnej tibii.
Zsi??? z niego mo?emy na 3 sposoby:
1. Wchodzimy do PZ
2. Wylogowujemy si?
3. Klikamy na siebie prawym klawiszem myszy oraz "Dismount"

* Reputation system
Dzi?ki temu systemowi mo?esz si? sta? postrachem serwera, jak i bohaterem kt?ry pomaga oraz zabija morderc?w. Wi?cej o systemie Reputacji znajdziesz na stronie g??wnej Valturii

* Party bonus

* Football System
Prosty system kt?rym mo?na sie pobawi?, rozlu?ni? i przyj?? dawk? humoru.
Boisko znajduje w Minias Trith. Aby zagra? trzeba zebra? dwie dru?yny

* Outfits and Bonuses System
Outfits and Bonuses System jest to system dzi?ki kt?remu po zdobyciu pe?nego addonu jakiego? outfitu dostaniemy bonus w r??nej postaci. Bonusy oraz przedmioty kt?re trzeba zdoby? na addon mo?na znale?? na stronie.

* Upgrade Item System
Upgrade System umo?liwia nam ulepszanie statystyk naszych przedmiot?w.
Mo?emy je ulepszy? a? o 6 poziom?w!
Lecz jest to niezwykle trudne. Szansa, ?e uda nam si? ulepszy? przedmiot na 6 poziom, wynosi ledwo 15%. Je?li nie uda nam si? ulepszy? przedmiotu, jego statystyki obni?? si? o 1.

* Real War System
Jest to w 100% system opracowany przez naszych skrypter?w w oparciu o war system TFS'owski. Je?eli chcesz pozna? wszystkie komendy oraz aktualnie trwaj?ce wojny wejd? na stron? Valturii, przejd? w zak?adk? "Community",a nast?pnie "Gulid Wars"

* StarGate System

* System Aukcji
Znany wi?kszo?ci system, kt?ry polega na wystawieniu danego przedmiotu na aukcje kt?r? mo?na zobaczy? na stronie g??wnej Valturii. Wstawiamy za pomoc? komendy, kupujemy r?wnie? poprzez u?ycie komendy w grze. Opis komend znajdziecie na stronie g??wnej serwera w zak?adce "Our Systems"

czary.png

DEDICATED SERVER
# Procesor : Intel Xeon Quad 4x 2,80GHz+
# RAM : 24 GB DDR3
# HDD : Intel SSD X25-M 2x 80 GB
# Connection : 1 Gbit - no freezes no lags

-IP: valturia.pl
-FORUM: http://valturia.iscool.pl/
-Port: 7171
-Klient: 8.7
-Uptime: 24/7
-World Type: PvP

Mo?liwo?? dokonywania zab?jstw jest mo?liwa od 90lvl

Administracja szybko i skutecznie eliminuje BOTTER?W! To wszystko dla lepszej gry uczciwych graczy, kt?rzy
ci??kim wbijaniem poziom?w i ulepszaniem swojej postaci graj? czysto, i ?eby zapewni? im ten komfrot na naszym serwerze
BOTTERZY b?d? banowani tak szybko, jak wychwyci to system lub administracja.

podsumowanieu.png

Reasumuj?c...
Je?li poszukujesz rozrywki - zapraszam!
Zr??nicowany SMS Shop. Nie musisz kupowa? item?w z sms shopu, wszystkie s? do zdobycia w grze! Nie znajdziesz tam r?wnie? valturia sword (Atk: 23298 Def: 2423423). Exp stages ustawiony w sam raz, serwer Plaver vs. Player (PvP).
C?? wi?cej pisa?? zostaje mi jedynie zapoda? dawk? skrin?w z mapy!

anbuvalturia.png

200lvlvalturia.png

valturia.png

Zapraszamy na nasz serwer!
START WKR?TCE

Administracja
Valturia.pl - pozdrawiamy!​

Odp: Valturia.pl [8.70] Custom map - ju? wkr?tce!

NONO czekam na Wiadomosc o Starcie servera ;))

Wbije Napewno xD

Wbije z 10 - 20 osob i tylu bedzie gralo. Zadnej rewelacji nie ma

Kiedy start?

Pami?tam jak gra?em na poprzedniej edycji. Na pocz?tku by?o super jak jeszcze gra?o sporo ludzi. Zadbajcie o reklam?, nie wiem jak ale nakr??cie mas? graczy ?eby by?o kogo bi? ;)
Mapa bardzo fajna, systemy te? naprawd? polecam.
Trzymam za Was kciuki!

@edit
Wg mnie powinni?cie zmniejszy? exp stage ?eby gra tak szybko si? nie nudzi?a, ?eby na 200 lvl trzeba by?o d?uugo popracowa?
I mo?e pvp od wcze?niejszego lvla?

Ostatnia edycja:

By? mo?e nie doczyta?em ale mam pytanie czy b?d? 2 servy 1 pvp a drugi non-pvp?Czy w ko?cu jeden pvp?

?wiat b?dzie jeden
Je?li chodzi o dat? startu - wszyscy zostan? poinformowani, zar?wno jak i w zapowiedziach i na naszym forum.

Co do exp stage - zastanowimy si? nad zmian?, chod? ten jest i tak ju? ma?y.

My?l?, ?e najlepszym rozwi?zaniem by?a by jaka? ankieta i ludzie sami by ocenili czy ma by? mniejszy czy powinien zosta? taki jaki jest, w ko?cu to server dla graczy, a nie pojedynczej osoby lub administracji ;)
A jak b?dzie wygl?da?a sprawa premium? P?atne za cc/sms ? Darmowe?

@edit
Ta muzyka w filmiku jest tak przymulasta, ?e tego si? ogl?da? nie da xD

Ostatnia edycja:

Pvp dobrze bo ludzie szybko wbij? 50lvl lepiej czekac na pvp od 90. Czeka?em na powr?t od sierpnia bo to by? jeden z lepszych serwer?w. Najlepiej jakby nie dodawali addon item?w lub addon dolla do sms shopu, ?eby tylko zdoby? je w grze.

Moim zdaniem pvp powinno by? od 8 lvla. Fajniej si? walczy na ni?szym lvlu, ni? na 200. Z taki expem to max 4-5 dni i b?d? lata?y 200 lvle, no i co za tym idzie po zabawie. POI si? wykona raz dwa i gdzie tu zabawa na custom mapie.. ? Wbij? old gracze, znaj? ca?? mapk? i roznios? serva. Je?li tworzycie w?asn? mape, na kt?rej zapewne jest poukrywane sporo quest?w na ni?sze lvle to wydaje mi si?, ?e wyprawa na dwarfy na 200 lvlu czy 100 nikomu nie sprawi przyjemno?ci. A tak to na ni?szym lvlu lecisz z kumplem pozwiedza? mapke i jest elegancko ;]

Jak kolega wy?ej napisa?, polecam zrobi? ankiet? co do exp stage. Albo ustawi? sta? exp np. x4 x5. Czy co? ;>

Data startu jest mniej wi?cej znana ? To b?dzie za tydzie?, miesi?c, rok ? Chyba jakie? bli?sze info znacie.

Powodzenia wam ?ycz? ! I my?l?, ?e uda wam si? osi?gn?? sukces ! ;]

Popieram przedm?wce.
I widzia?em, ?e kto? powy?ej jeszcze pisa? co? o addon dollu w sms shopie. Takiego itema w og?le powinno nie by?. Co innego gdy na addona "pracujesz" kilka dni i po tym czasie mo?esz si? pokaza? w nowym stroju zyskuj?c szacunek czy respekt za po?wi?cony czas, a co innego jak kto? wy?le smsa i ma full mage addon or sth na 8 lvlu. ;/

1. Nie b?dzie ?adnego addon dollu w sms shopie
2. Exp jest x7 od 31 lvl wi?c b?dzie troch? ci??ej ni? w poprzedniej wersji OTS.
3. Niezale?nie od tego czy b?dzie ma?y, sta?y exp x5 lub x4 i tak W MIAR? (par? dni) szybko b?d? mo?liwe do wbicia poziomy, bo s? do wykonywania misje/taski grupowe
4. Mapy nie znaj? jeszcze nawet starzy gracze, kt?rzy graj? od pierwszej edycji, jest pe?na niespodzianek i ukrytych miejsc.

Siemanko Wbija Wasza Legenda Eiko:DD
Na pierwszej Wersji gra?em by?o PRO!!!Ale p??niej by?y chyba 2 inne i nie wbi?em nie b?d? pisa? czego,kto wie to wie;)My?l? ?e zostane na du?ej ;)
prosz? o kontakt;D
Jestem Piratem i wiem O tym!!!:DD

moje ssy ktore mi zostaly z 1 Edycji Valturi

Mog?e? chocia? bota wyci?? ze screen?w :D

Oj Tam Oj Tam !! :D

Nie Podasz mi zadnej osoby ktora wtedy bota nie uzywala :D

Barti A ja??;>
Wiesz o tym ?e wtedy ?e nie mia?em bota;)jak po?owa otsa wiedzia?a Anbu chcia? mnie z?apa? na bocie patrzy? po 3 razy dziennie ale mu sie nie udawa?o;).a druga po?owa otsa twierdzi?a ?e boci?em <lol2>
Czysty skill 0 bota;)

I nadal sadze ze bociles :D
Teraz tez bocisz ;P

Startujcie juz tego otsa bo znowu jak w lato nie moge sie doczekac...

jeszcze z 2-4 tygodnie do startu zapewne.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry