-Tibia 8.70 Valturia RPG !

Status
Zamknięty.
Odp: Valturia RPG !

Ja na nowo zaczynam gr? ,tym razem bez teamy chyba ;p
oni poszli sobie na jak?? Rl mapke ehh....

Gra kto? jeszcze z TNP??

A tu taki ma?y awans :D
beztytuuwtk.png

Witam.
12.02.2011r. o godzinie 13 odb?dzie si? I runda konkursu PVP.
B?dzie system pucharowy.
Walczy? b?dziemy w parach. Pot?w oraz run nie mo?na u?ywa?!

PS. Aby konkurs si? odby? musi zg?osi? si? minimum 8 par.

Ostatnia edycja:

Mam pewien problem z serverem, gdy chc? si? zalogowa? non stop wy?wietla mi si? ?e z?e passy, a wpisuje dobre (jestem pewien na 100%)

Witajcie mam pewno pytanie gdzie mo?na sciagnac tibia multi ip changer 8.70? prosilbym o szybka odpowiedz ;]

Event ! Do wygrania 25z? !

Drodzy gracze,
Czas na pierwszy powa?niejszy event na naszym serverze do wygrania atrakcyjne nagrody w postaci do?adowania do wszystkich sieci w wysoko?ci 25z? oraz punkty do Sms Shop,
Konkurs b?dzie polega? na zrobieniu filmu na temat servera w postaci prezentacji zachwycaj?c nowych graczy konkurs b?dzie trwa? tydzie? (tzn 18.02.2011),gotowa prezentacje prosimy dawa? na nasze forum w postaci linka youtube.
Prezetacja Ots

152..

151wb.jpg

153..

153yx.jpg

W celu przypomnienia :
Exp stages:
1-30 poziom : 15x
31-80 poziom : 10x
81-150 poziom : 5x
151-200 poziom : 4x
201-250 poziom : 3x
251 poziom i wi?kszy : 2x

Powiem tyle - pi?kno mapy m?wi samo za siebie.

Pozdrawiam
Salvatorep

No to mapa jest niesamowita,a nie tylko mapa.
Przypominam, ?e dzisiaj event:
w walentynki na ots zjawi si? wyj?tkowa posta?!
Sam ?wi?ty Walenty!

B?dzie mia? on dla Was kilka prostych misji polegaj?cych na dostarczaniu jego list?w mi?osnych ^^

Niestety nikt go nie b?dzie chcia?...
Zdesperowany wy?le, z Twoj? pomoc?, ostatni? wiadomo?? i to b?dzie to!

Walenty za Wasz? pomoc obdaruje Was walentynkowymi upominkami.

NPC pojawi si? na ots jutro ok godziny 9:00 i b?dzie na ots przez 24h.

?ycz? mi?ych walentynek ;)

Serwer BOMBA, przyznam ze nigdy nie gralem na RPGG tylko na high exp, ten serwer mnie urzekl mila atmosferka :), super mapa,ludzie,questy, nic dodac nic uj??.
co do task?w dostajemy kase a pozniej duzo expa ;).
Moj awansik i full citizen addon :)

Ostatnia edycja:

Wczoraj wieczorem Anbu wrzuci? wadliw? map?, kt?ra zwiesi?a autorestarter z tego powodu OTS nie odpali? dzisiaj rano i by? OFFLINE przez ok. 30min.

Aby odpali? OTS musia?em wrzuci? star? map?.

Czekamy a? Anbu naprawi sw?j b??d.

Przepraszamy.

P.S.
S?dz?, ?e do godziny 17.00 wszystko powinno wr?ci? do normy.

Z tego powodu dzisiaj ok. godziny 18.00 ka?dy dostanie 10 punkt?w premium w ramach rekompensaty.

?r?d?o: www.valturia.pl

Ostatnia edycja:

Server kozak, Starzy gracze Fani zapraszaj? ! :)

Eventy ! I to jakie !!

Valturia Hause.
Konkurs na zaprezentowanie swojego domku kt?ry znajduje sie na Valturi.
Nagrody to punkty do wykorzystania w SmS Shop ilo?? punkt?w b?dzie rozdawana od poziom?w waszych prac.
Prace prosz? wrzucac do odpowiedniego tematu na forum.

Valturia Mappers.
Waszym zadaniem jest stworzenie budowli kt?ra jest cz??ci? respawnu. Mo?e to by? dom, mog? to by? jakie? ruiny czy cho?by wie?a obserwacyjna albo obronna. Pami?tajcie ?e po tych terenach b?d? biega? potwory.
Budowla musi by? koniecznie w stylu zao. Chcia?bym aby by?y to do?? du?e budowle (mo?na zrobi? kilka!).
Styl zao czyli miasto jaszczur?w/co? w stylu Japo?skim
Mo?na tak?e wysy?a? projekty domk?w jakie jakie chcieli by?cie zobaczy? na Valturi :)
Nagrody s? bardzo atrakcyjne mianowicie do?adowanie telefonu do dowolnej sieci b?d? przelew na konto bankowe w wysokosci 50PLN
Prace prosz? wysy?a? na forum w specjalnym temacie
Konkurs b?dzie trwa? do 10 Marca.

W?a?nie dobrze, ?e hardy exp na pocz?tku. Zero frajdy z wbicia 100 lvl, skoro do 50 dobijasz na rotwormach. Nice !

?a?osny ten filmik ;/ Doszed?em do momentu z trainerami i mi si? kompletnie znudzi?. Ogl?daj?c go mia?em wra?enie, ?e kr?ci? go jaki? 13 latek.
Polecam serwer jako "serwer' bo jest dopracowany, ale wi?kszo?? nie wbija bo nie maj? zamiaru gra? na serwie gdzie 30 os?b jest online... Gdyby by? 1 serw to mo?e by by?o te 100 os?b i by si? to rozkr?ci?o elegancko.

No w?a?nie Kristo 13 latek ktory oglada ten film nie zrozumie przes?ania. Nie zrobi? jednego serwera specjalnie dla 13 latka kt?rym jeste?. Twoja opinia na temat tego serwera jest tragiczna, 30 osob online? nikt nie wbija na serwer? B?agam troch? og?ady, nikt na Ciebie nie b?dzie zwraca? uwagi.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry