-Tibia 8.70 Valturia RPG !

Status
Zamknięty.
Odp: Valturia RPG !

Yyy? O jakim przes?aniu m?wisz? Hmm mo?e np "Patrzcie jaki zar?bisty serwer - ma temple i trainery" Filmik powinien zach?ci? graczy do grania. By? efektowny i dynamiczny. Tw?j film nie jest ani efektowny, ani dynamiczny. Powinien mie? to co? co sprawia, ?e gracz sobie zdaje spraw? o tym, ?e to jest to czego szuka?, ?e musi to sprawdzi?. Chodz?c w takim tempie po mapie nikogo nie zach?cisz.. I jeszcze te pytania w train room " jak si? skilluje?"
Kole? pomy?la?, ?e jaki? psychopata do niego pisze i sobie poszed?... Hmm - napisa?em prawd? o ilo?ci os?b online, a ty o og?adzie mi wyje?d?asz ? Wiesz w og?le co oznacza to s?owo?

liczbaosb.png

To nie jest 30 os?b ? Tak si? ca?y czas trzyma... Ty pewnie swoim ma?ym rozumkiem by?e? pewien, ?e m?wi?c 30 os?b mam na my?li ca?y "?wiat valturii". Bo czytanie ze zrozumieniem boli...

wczoraj wieczorem patrzy?em. Na noob-pvp by?o ~45 a na pvp ~23...
Gdyby to po??czyli i by?by tylko jeden serwer pvp to ja osobi?cie bym wbi? i pewnie wiele wi?cej os?b te?.

Ostatnia edycja:

ss1kx.jpg

Pozdrowienia dla Ekipy Remotowej - najlepszej gildi Ereny !
jebac ttd !

Kolego up jak dajesz liczb? graczy z godz. 12 to si? nie dziwie :)
Mamy weekend wbijac na Valturie jebniemy jakies OB bo nie ma kogo bic, a neutrali sie nie tyka =)

Kristo moje drogie dziecko. Czy nadal s?dzisz, ?e gra "po 30 os?b" ?
beztytuutqa.png

To, ?e ty uko?czy?e? szko?? w wieku 13 lat nie znaczy, ?e inni maj? zrobi? to samo i gra? od rana ;) Pogr??asz si? coraz bardziej.

Valturia g?r?!

@UP
No nie wiem kto tu si? pogr??a... Bia?a kropka si? sama z siebie zrobi?a? I nagle z tych twoich magicznych 40 graczy znowu zrobi?o si? 28/29 do 3x na serwerze? ;O
Sam si? cz?owieku gubisz. Napisa?em o tym, ?e film wygl?da jak gdyby go 13 latek kr?ci? i si? tego uczepi?e? jak rzep psiego ogona. Nie potrafisz odpowiedzie? na moje argumenty bo wiesz, ?e s? prawd?.

szczerze to mi si? strasznie nie podoba to, ?e na valturii jest sms shop..dla mnie serwer RPG to taki serwer, w kt?rym do wszystkiego musisz doj?? sam, my?l?, ?e wtedy mo?emy m?wi? o jakim? dorobku, bo to ?e kto? ma 50 z? na telefonie to nie znaczy ?e jest kozakiem - ale c??, hosterzy te? musz? w ko?cu czerpa? jakie? korzy?ci z serwera.

szczerze to mi si? strasznie nie podoba to, ?e na valturii jest sms shop..dla mnie serwer RPG to taki serwer, w kt?rym do wszystkiego musisz doj?? sam, my?l?, ?e wtedy mo?emy m?wi? o jakim? dorobku, bo to ?e kto? ma 50 z? na telefonie to nie znaczy ?e jest kozakiem - ale c??, hosterzy te? musz? w ko?cu czerpa? jakie? korzy?ci z serwera.
A za co oplacisz dedyka?Myslisz, ze ktos bedzie tylko dokladal?Mylisz sie.

Dodaj?c SmsShop na Valturii jest ubogi i znajduj? sie tam itemki dla pomocy pocz?tkuj?cych graczy. Addonowe wiadomo najlepszy zarobek.

Taka fotka z depo :D
depo1valturia.png

Ostatnia edycja:

Dzisiaj dodali?my wszystkie Drakeny - co za tym idzie mo?na ju? zdoby? wszystkie mounty.
Poprawili?my exive. Serdecznie zapraszam !

Ju? chyba 3x kto? taki mi za?mieca w temacie, a moderatorzy nic z tym nie robi? :)
Chwilowo server offline przez jakis problem, ale gdy karpio sie zjawi natychmiastowo zostanie odpalony.

Od?wie?am !

Ostatnia edycja:

4 gildie przeciwko nam :>
dzieje si? ;D
beztytuucix.png

Time To Die
No Mercy
Amare?czycy

nie dziwi? si?, takich ?yd?w ?adko si? spotyka xD

Z poi'a ;d

72804351885074432989.jpg

wbijajcie nie ma z kim si? bic. 0 oporu.

Pe?na dominacja. Zajebisty ots - naprawd?.

Ostatnia edycja:

30890046.png

Mandrake, dzi?ki Insane <3

Dzisiaj TTD spra?o nam dupska. Dzi?ki za walke :) Mi?oby by?o gdybyscie nie bali sie zaakceptowac wojny :)

Przypominam o konkursie.
Konkurs na domek trwa do nast?pnego tygodnia, dok?adniej do soboty 5.03.2011r - Zapraszamy do udzia?u wszystkich ch?tnych:
Konkurs na domek

Nagrody b?d? w postaci pkt do SMS shopu, ich ilo?? bd adekwatna do estetyki.
Dodaj swoje zdj?cie!

Z pozdrowieniami - Valturia Team

awans210valturia.png

Jutro dnia 05.03.2011r. tj. sobota odb?dzie si? licytacja Dragon Clawa. Od dnia jutrzejszego stanie si? to rutyna Naszego servera - co tydzie? bd sprzedawa? 1 addonowy itemek z bossa - jaki? Jaki sobie wybierzemy.
W tym tyg. b?dzie to Dragon Claw
Dragon_Claw.gif

Start - godz. 11:00

Zasady:
-cena wywo?awcz? - 20cc
-osoby ch?tne zg?aszaj? si? do Anbu
-ka?dy ch?tny daje cen? wywo?awcz? na trade do GODA
-podbija najwy?szy lvl bior?cy w licytacji
-wygrywa osoba kt?ra nie zostanie przelicytowana.

Ostatnia edycja:

A wi?c jak dobrze wiecie ostatnimi czasy ci?gle poprawiali?my jakie? b??dy, lecz teraz wielkimi krokami nadchodzi nowy update!

Systematycznie b?d? dodawane nowe screeny prosto z Satery!

66173376185815535557.png

99623452954463178753.png

07468510372300840653.png

68898680336707147804.png

GRACZE Z FANII CZEMU WAS NIE PRZYBYWA?​

Status
Zamknięty.
Back
Do góry