• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Vardius RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Vardius RPG

@up

mo?esz poda? linka?

@topic

Na 100% zawitam, jedyne co mi si? nie podoba to system frag?w i nie sta?y exp, przyda?by sie 4x na sta?e.

Administracjo serwera!
Chyba widzicie, ?e ka?dy kto tu wchodzi krytykuje Exp i system frag?w. Chyba wypada?o by to zmieni? ;D ? Osobi?cie wbij? cho?by zobaczy? jak to wszystko wygl?da, ale zr?bcie jak?? porz?dn? reklam? przez te ostatnie dni bo dopiero kilka postaci za?o?one.

ps. Nie mo?ecie po prostu zrobi? tak, ?e po starcie ka?demu aktywujecie dodatkowe 3 dni pacca, a nie ?e teraz kto? posta? zrobi i pacca nie b?dzie mia? ;/

@up

dostajemy 100 pkt, a pacc kosztuje 200 pkt, albo sam tego nie przemy?la?e?, albo specjalnie, nie wiem.

@topic

Mo?na by by?o prosi? o nazwy miast, kt?ra to pustynia, kt?re to g??wne itp.
Nie wiadomo, kt?re na pocz?tku zrobi?, dlatego jeszcze chara nie zrobi?em ;x
Nawet w g?upim paincie podpisa? na minimapce

@down

pacc, lepiej to ni? softy ; o

Ostatnia edycja:

premium sms = ots pora?ka

Prosze
train roomy dostepne tylko w miastach: Cadiz, Thmuis, Eretum !

2zswjy8.png

Dlaczego jak wchodz? na stron? serwa to mi si? zmniejsza przegl?darka?
Sms shop bardzo mi si? nie podoba. Pacc jeszcze mo?e by?, ale jakie? drugie promocje? I te itemy addonowe - te? bym wyrzuci?. Na takim ots'ie by by?a wielka frajda z zdobycia pierwszego addonu w jakim? outficie itp. Je?eli serwer b?dzie ciekawy to z samego pacca utrzymacie serwer bez problemu.

Propsuje Kristo, addon itemy z sms shop wyjeba? ca?kowicie, zdobycie addona by?oby czym?. Wyrzuci? r?wnie? cc. Zawitam na 100%, nie ma szans, ?e to omin?.ZR?BCIE KONKRETN? REKLAME.
btw. You have: 0 premium points.
kiedy punkty zostan? przyznane?

Ostatnia edycja:

Zawitam na serwerku, a czy mounty beda do zdobycia jak na real tibi?

Ja polecam zrobi? w sms shopie tylko pacca,stamina dolla kt?ry odnawia 4h staminy,frag removera |ZADNYCH ADDON ITEMOW, ORAZ EQ|

Zgadzam si? z koleg? wy?ej. Tak jak przedtem m?wi?em - je?eli ots b?dzie ogarni?ty to z samego pacca utrzymacie serwa i jeszcze pewnie zarobicie.
Wszystkich zapraszam do zak?adania kont - mam nadzieje, ?e na serwie b?dzie gra?o du?o os?b i stworzy si? fajny klimacik.

mount s? dostepne z quest?w
kilka mount?w:

112ageb.gif

I Jak? Postanowili?cie co? o expie?
Proponuj? pododawa? w zak?adce graczy questy bo jest tylko Demon Helmet Quest.

@down
No i git :D Taka lista jest bardzo fajna :D

Bardzo fajny pomysl z tym warlord swordem :D

Co z tym pomniejszaniem przegl?darki ? Wkurzaj?ce to jest deczko

Ostatnia edycja:

@up 11:18 02/02
questy zostaly pododawane
aczkolwiek tylko te najwazniejsze i najbardziej popularne.
gdy dodane byly wszystkie dluga lista nie wygladala za dobrze ;>

Experience Stages
* Level 8~199: 3x
* Level 200~299: 2x

2a8l4b4.png

Ostatnia edycja:

zrobcie staly exp x3 z expem x2 to juz lepiej sobie na rl pograc ;]

@UP
I to jest w?a?nie bardzo noobskie. Dlaczego niby jakie? dziecko, kt?re podprowadzi rodzicom kom?rk? ma mie? ?atwiej od reszty? Ja bym to usun??. M?g?by? takie co? zrobi?, ?e np by mo?na by?o kupowa? u npc np 1 token daj?cy 1 godzin? szybszego expienia 10/20 cc by kosztowa?.

Powiem tak: Serwer godny uwagi. Gram w tibie nie od dzi? i jestem, ?e tak powiem "Smakoszem" Serwer?w RPG. Jednak do rzeczy, mapa an pierwszy rzut oka dobra jak i ca?? reszta... Jednak jedna rzecz mnie martwi. Ot?? SMS shop. Jestem jak najbardziej za Pacc SMS jednak te tokeny ~~? Troszk? w style "Orszabalo-jebnego" OTSa. Addon itemy ? PO CO;/ Niszczy to niesamowicie klimat RPG;/ Na tym polega real addon system aby siedzie? na mobach i loci? itemy aby p??niej wyr??nia? si? w jaki? spos?b...Nie wiem co tam jeszcze jest bo chwilowo off p??niej mo?e edytn?.
Dla ludzi, kt?rzy wielce si? pultaj?, ?e pacc sms, a na orszojebne otsy setki wysy?aj?(zapewne) Ja sam na miesi?c b?d? przelewa? na serwer w zamian za PP od 20 do 40 z? (oczywi?cie je?li serwer si? dobrze rozwinie)i dzieci z nimi nie zrobi? wiec zapewne dla klimatu b?d? sprzedawa? pacc runki...
To tyle z mojej strony:) Mam nadziej?, ?e wbije i utrzyma si? te 50-80 os?b, a administracja si? nie podda, "Poniewa? gra?o za ma?o graczy" tak jak na b. dobrym RPG Pre*o*ia OTS;(

@Edit
O co chodzi z tym gandalf second promotion?

Pozdrawiam,
Rasen~Kura.

Ostatnia edycja:

Mam pytanie nie da?o by si? zrobi? ots po 8.6, system cooldown mnie za bardzo nie bawi...

Administratorze, we? pod uwag? nasze sugestie z zwi?zku z sms shopem, wiemy, ?e musisz utrzyma? server i zarobi?, lecz addon itemy zepsuj? klimat : s

ZAPRASZAM WSZYSTKICH.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry