-Tibia 10.36 Vastoria 10.36 | Real Full Map|Roshamuul - Achievements | Wystartowa?!

Status
Zamknięty.
Odp: Vastoria 10.36 | Real Full Map|Roshamuul - Achievements | Wystartowa?!

Nie dziwi? si?, ?e tak ma?o os?b.
Chc? zrobi? banshee, a tu co? Wszystkie misje trzeba.
Wbijam 80, ju? mam nadziej?, ?e sobie polatam z assassin starami, a tu co? Dost?p na gorom? trzeba robi?.
Trudno...
Trzeba poczeka? na reset postaci na repterce.

Kr?tko m?wi?c, nie polecam otsa, lepiej pogra? na shadowcoresie, exp prawie ten sam, ale przynajmniej banshee idzie normalnie szybko zrobi?...

a oto przedstawiam poziom kolegi:
x2nHBtM.jpg

Nie pasuje Ci ok wyjdz ale nie musisz wystawia? negatywnej opini serwerowi ze wzgledu na to ze chodzisz nie wiem do gimbazy i nie chce Ci sie questa zrobic ...

a oto przedstawiam poziom kolegi:Kliknij, aby zobaczy? obrazek
Nie pasuje Ci ok wyjdz ale nie musisz wystawia? negatywnej opini serwerowi ze wzgledu na to ze chodzisz nie wiem do gimbazy i nie chce Ci sie questa zrobic ...

Jakbym chcia? robi? questy to gra?bym na realu, otsy s? po to, ?eby si? wyexpi? i si? pobi?, co innego ots RPG, na kt?rym faktycznie robisz questy, explorujesz map? itd., ale ten ani nie jest do bicia si?, ani RPG.
Na jakiej podstawie stwierdzasz, ?e chodz? do gimbazy? Nic z?ego w tym screenie nie widz?, opr?cz mojej krytyki co jest rzecz? normaln?.

SVVAG, k?ania si? czytanie ze zrozumieniem...
"Features:
- 95% quest?w jak na globalnej tibi..."

No to id? gra? na realu. Nikt nie kaza? Ci na serwer wbija?, nie pasuje Ci robienie quest?w ok spoko akceptuje to. Mo?esz wyrazi? swoja opinie jak najbardziej ale w jaki? normalny i przyst?pny spos?b a nie zachowywa? si? jak typowy gimbus. Po czy polecie? z p?aczem ( jak do mamy ) na forum i wyp?aka? si? ?e nie polecam bo KWESTY.

No to id? gra? na realu. Nikt nie kaza? Ci na serwer wbija?, nie pasuje Ci robienie quest?w ok spoko akceptuje to. Mo?esz wyrazi? swoja opinie jak najbardziej ale w jaki? normalny i przyst?pny spos?b a nie zachowywa? si? jak typowy gimbus. Po czy polecie? z p?aczem ( jak do mamy ) na forum i wyp?aka? si? ?e nie polecam bo KWESTY.

Pop?aka? si?? Wyrazi?em tylko swoj? opini? przy okazji ostrzegaj?c go?ci podobnych do mnie, ?e nie ma sensu wbija?, koniec dyskusji, jak chcesz co? jeszcze to zapraszam na pw, bo i tak pewnie pousuwaj? te posty jako offtop XD

No serwer niez?y, wbija? :)

SVVAG, serwer to lipka bo nikt nie wbi?, ale teraz to popieram w tej sprawie Laharosa~, jak mo?esz go wini? za dobry serwer? To wr?cz niedorzeczne :P
Jak chcesz mie? wszystko na pocz?tku to wbij na x999, a na shadowcorze nie ma co gra? bo przepe?niony i nie ma ani jednej wolnej exp?wki.
Przyda?by si? serwer jak ta Vastoria tylko tak 200-300 graczy, Dalerium si? fajnie zapowiada?o, ale co? - zbuggowany jak ta raptera i wszyscy wyszli, zosta?o ok. 50os?b aktywnych, 150,200+.

Tyle ?e w por?wnaniu do reptery czy dalerium tam liczba graczy spada?a. U mnie rosnie. To o czym? ?wiadczy :P. Wczoraj rekord 78. Zobaczymy jak b?dzie dzi?

SVVAG, serwer to lipka bo nikt nie wbi?, ale teraz to popieram w tej sprawie Laharosa~, jak mo?esz go wini? za dobry serwer? To wr?cz niedorzeczne :P
Jak chcesz mie? wszystko na pocz?tku to wbij na x999, a na shadowcorze nie ma co gra? bo przepe?niony i nie ma ani jednej wolnej exp?wki.
Przyda?by si? serwer jak ta Vastoria tylko tak 200-300 graczy, Dalerium si? fajnie zapowiada?o, ale co? - zbuggowany jak ta raptera i wszyscy wyszli, zosta?o ok. 50os?b aktywnych, 150,200+.
Na repterze przynajmniej gra?o te 400+ os?b przez ponad tydzie?. Dalerium ta edycja, kt?r? wklei?e? tu na forum nie zapowiada?a si? dobrze, by?a gorsza ni? wcze?niejsza edycja. A Vastoria naprawd? ma du?y potencja?, tylko jakby te assassin stary mo?na by?o normalnie kupi? to spoko, bo banshee ca?e jeszcze prze?yj?, ale te asski to jest niedorzeczne, przez to pallek ma o wiele gorszy start, przecie? nie b?d? lata? z rsami na 80lvlu...

Z tego co wiem, assasynki by?y przodowaniem w Tibii 8.6, potem takim materia?em rare by?y infernal bolty, skoro nie mo?esz dosta? assasynek, mo?e warto i?? w stron? belt?w/strza??
np. http://www.tibia-wiki.net/wiki/Prismatic_Bolt

Tu sie z toba zgodze. Zreszta planuje teraz dodac w miare duzy update z eventami typu gotowanie potrawek i pare innych przydatnych rzeczy. Jezeli nie bedzie update stale robionych, poprawianych bugow itp to nikt nie bedzie grac. Jezeli ludzie widza ze serwer sie rozwija to beda wbijac proste.

Ps : Svag zostaje niszczony argumentami Xevisa XD

Ostatnia edycja:

jak nie przestaniecie si? k??ci? itd to zaczne wstawia? notki. Trzymajcie si? regulaminu.Ka?dy serwer z rl map stara si? by? jak shadowcores. I to mnie denerwuje;/ chce wbi? na serwer pogra? normalnie a tu trzeba robi? wszystkie misje... no bez sensu. Popieram SVVAG,otsy s? po to ?eby przyj?? poexpi?,pobi? si? itd. A graj?c na wielu serwerach pod 10+client z rl map to ka?dy chce by? jak shadowcores. Mo?e wbije pogra? za jaki? czas ;D

Serwer jak najbardziej polecam. Najbardziej ?miesz? mnie opinie ludzi, kt?rzy pisz? nie wbij? bo ma?o typa. Gdyby? Ty wbi? to by by?a kolejna osoba, a co za tym idzie? Wzrost licznika w g?r?. Serwer jest dopracowany to mog? ?mia?o przyzna?. Ka?dy mo?e do?o?y? swoj? cegie?k? do rozwoju serwera. Zapraszam.

A ja nie polecam.

Loot 3,5x a itemy leca gorzej niz na shadowcores a tam jest 3x.
Admin ma na to wyjebane,nawet nie odpisuje,odpisuje tylko na temat pkt albo wgl sms shopa bo tylko to jego interesuje.

A ja nie polecam.

Admin ma na to wyjebane,nawet nie odpisuje,odpisuje tylko na temat pkt albo wgl sms shopa bo tylko to jego interesuje.

Bardzo dziwne, przykro mi, ale wszystkie potwory s? zrobione, tak jak na real tibii;) Wszystkie przeliczniki. I to mog? potwierdzi?.

A ja nie polecam.

Kolega musi uwzglednic ze admin tez jest zajety np robieniem update itp i nie ma czasu odpisywac. Ludzie jakos nie narzekaja na lot i maja pieniadze.

Bardzo dziwne, przykro mi, ale wszystkie potwory s? zrobione, tak jak na real tibii;) Wszystkie przeliczniki. I to mog? potwierdzi?.

Loot rate 3.5x - server info.

Ponad 1,5h bilem je*ane nightstalkery, wiesz co mi przez ten czas polecialo ? 1Haunted blade.

Wbij na shadowcores i idz na nightstalkery to zobaczysz jaka jest roznica,a loot rate niby wiekszy niz tam....Dziwne ze tam wszystko lepiej leci.

U nas jest ustawiony drop rate % jak na rl z tibia wiki i x3 musisz to uwzglednic. Zreszta zawsze mozesz poczekac az bede dostepny i napisac co nie tak z lootem to sprawdze ustawienia i postaram sie poprawic.

Ja na deeplingach w 5 min mam oko?o 6 cc .

Status
Zamknięty.
Back
Do góry