Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kto b?dzie chcia? ten kupidziwi mnie jednak, ?e na (polskim) serverze za pkt do sms shopa p?acimy w EURO :3

Moze wbije
Mozna uzywac bota? xD

@up
Ja wiem. Dlatego teraz jak bedzie 50 czy 100 osob to moze sie albo trzymac albo bedzie rekord 300 czy 400. Takze zle nie bedzie pewnie
Jedyne co mnie zastanawia to te platnosci wlasnie.
Paypal - 1300 pkt za 5 euro (20 zl)
Paygol - 350 pkt za 30 zl (Vastoria Premium Points z?30.75 )
Co bedzie z polskimi platnosciami to sie zobaczy. Ale przy paygolu wyraznie pisze, ze za okolo 3 euro a mi wywala cene 30 zl xd
Btw. Proponuje wywalic z highsores postacie supportu bo to wyglada chujowo i nieprofesjonalnie, a zrobienie tego jest banalne... Jeden warunek dodac tylko...
Serwer idealnie nie jest zorganizowany co widac i po temacie i po zapowiedzi i po stronie. Ale wiekszosc serwerow jest ogarnieta w jeszcze mniejszym stopniu, wiec zle nie jest. Chociaz z drugiej strony, jak tak sobie patrze teraz to nawet takie drobne bledy wkurzaja niezle czasem i caly serwer wydaje sie przez to chujowy xd
No ale, zobaczymy co bedzie.
Poprawi?em te drobne b??dy na stronie g??wnej i zmieni?em troch? wygl?d, obecna wersja prezentuje si? nast?puj?co
#dami, faviconu nie zmieni?!
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Czyli b?dzie p?atny pacc? Bo widz? premium scrola w shopie.

! REKLAMOWAC ots na shadow/lunar - trzeba zabra? wiare konkurencji :d