-Tibia 10.41 Vastoria.net | FULL REAL MAP| Roshamuul - Achievements| Start 1.07.2014r

Status
Zamknięty.
Odp: Vastoria.net | FULL REAL MAP| Roshamuul - Achievements| Start 1.07.2014r

Dlaczego pkt do sms shopa mo?na kupi? jedynie za EURO? :3

Nie do??, ?e orszabumba to jeszcze b?dziecie kupowa? punkty, ?eby kupi? softy, kt?re b?d? na drugi dzie? z poi'a XD

Kto b?dzie chcia? ten kupi ;) dziwi mnie jednak, ?e na (polskim) serverze za pkt do sms shopa p?acimy w EURO :3

Kto b?dzie chcia? ten kupi ;) dziwi mnie jednak, ?e na (polskim) serverze za pkt do sms shopa p?acimy w EURO :3

P?atno?ci dla POlski odblokuje 1 lipca przed startem. Z racji takiej ze jak ktos by wyslal sms przed startem na czerwiec to bym nie mogl tego wyplacic bo by byla to zbyt mala kwota. Spokojnie platnosci dla pl beda.

Moze wbije :D
Mozna uzywac bota? xD

Moze wbije :D
Mozna uzywac bota? xD

Brakuje jeszcze tego ?eby zrobi? klienta z wbudowanym botem. Bot teraz to nied??czna cz??? tibi tak wi?c domysl si? gdy? jednoznacznie nie odpowiem na to pytanie bo mog? otrzyma? kup? hejtu.

XDpng_ewrhrnr.png

Zajebista ikona, nie ma co xD

Gdy j? zrobi?em, Laharos m?wi? ?e wygl?da jak ikona hitlerowskich niemiec, i jako? tak zosta?o.
Kiki, ostatnia edycja: na start wbi?o ok. 20 os?b, a po miesi?cu liczba graczy dochodzi?a do 150, mam nadzieje ?e teraz wyjdzie to lepiej.
A co do reklamy, nie mamy zaplecza, czysta reklama na forach, stronach. A spamowa? te? nie zamierzamy, to nie fair dla w?a?cicieli serwer?w.
Kto b?dzie chcia? to wejdzie.

@up
Ja wiem. Dlatego teraz jak bedzie 50 czy 100 osob to moze sie albo trzymac albo bedzie rekord 300 czy 400. Takze zle nie bedzie pewnie :D

Jedyne co mnie zastanawia to te platnosci wlasnie.
Paypal - 1300 pkt za 5 euro (20 zl)
Paygol - 350 pkt za 30 zl (Vastoria Premium Points z?30.75 )
Co bedzie z polskimi platnosciami to sie zobaczy. Ale przy paygolu wyraznie pisze, ze za okolo 3 euro a mi wywala cene 30 zl xd

Btw. Proponuje wywalic z highsores postacie supportu bo to wyglada chujowo i nieprofesjonalnie, a zrobienie tego jest banalne... Jeden warunek dodac tylko...
Serwer idealnie nie jest zorganizowany co widac i po temacie i po zapowiedzi i po stronie. Ale wiekszosc serwerow jest ogarnieta w jeszcze mniejszym stopniu, wiec zle nie jest. Chociaz z drugiej strony, jak tak sobie patrze teraz to nawet takie drobne bledy wkurzaja niezle czasem i caly serwer wydaje sie przez to chujowy xd
No ale, zobaczymy co bedzie.

@up
Ja wiem. Dlatego teraz jak bedzie 50 czy 100 osob to moze sie albo trzymac albo bedzie rekord 300 czy 400. Takze zle nie bedzie pewnie :D

Jedyne co mnie zastanawia to te platnosci wlasnie.
Paypal - 1300 pkt za 5 euro (20 zl)
Paygol - 350 pkt za 30 zl (Vastoria Premium Points z?30.75 )
Co bedzie z polskimi platnosciami to sie zobaczy. Ale przy paygolu wyraznie pisze, ze za okolo 3 euro a mi wywala cene 30 zl xd

Btw. Proponuje wywalic z highsores postacie supportu bo to wyglada chujowo i nieprofesjonalnie, a zrobienie tego jest banalne... Jeden warunek dodac tylko...
Serwer idealnie nie jest zorganizowany co widac i po temacie i po zapowiedzi i po stronie. Ale wiekszosc serwerow jest ogarnieta w jeszcze mniejszym stopniu, wiec zle nie jest. Chociaz z drugiej strony, jak tak sobie patrze teraz to nawet takie drobne bledy wkurzaja niezle czasem i caly serwer wydaje sie przez to chujowy xd
No ale, zobaczymy co bedzie.

Paygol jest jakis spierdolony. Postaram sie go zmienic. // Z highscores juz wywalilem jeszcze tylko wywale z wyswietlania w tej tabelce po prawej ;p // Mam nadzieje ze 50 osob wejdzie na start. Ceny polskie:
3,66 -100 pkt
7,38 - 250
11,07 450
23,37-900
30,75-1200

przelew 10zl - 600
20 zl - 1300

Poprawi?em te drobne b??dy na stronie g??wnej i zmieni?em troch? wygl?d, obecna wersja prezentuje si? nast?puj?co
#dami, faviconu nie zmieni?!
50ftgh.jpg

Przygotowa?em dla graczy specjalny klient Vastorii dzi?ki kt?remu nie b?dziecie musieli u?ywa? IP Changera.
Do pobrania dost?pny b?dzie jutro, link zostan? umieszczone na forach oraz na stronie serwera:)
va9vwd.jpg

Pozdrawiam!

Czyli b?dzie p?atny pacc? Bo widz? premium scrola w shopie.

Czyli b?dzie p?atny pacc? Bo widz? premium scrola w shopie.

Pacc nie b?dzie p?atny. To jest scroll, kt?ry dodaj? punkty do sms shopa po jego u?yciu. Ci co b?d? mie? ma?o cc, a du?o z?ot?wek na koncie to kupi? go by sprzeda? go za spor? sumk? w grze ;)

To nie premium Scroll, to jest dokument kt?ry mo?na wymieni? na punkty do sms shopu.
Premium time, pacc - jest ca?kowicie darmowy.

Zawitam tu :D! REKLAMOWAC ots na shadow/lunar - trzeba zabra? wiare konkurencji :d

Zapraszam do guild VT 3.0.1 ALL ARE WELcome! - kto chce pisac do Weasel na serwie

Ten co trade team zbiera, a i tak pewnie przekope dostanie od jakichs brazolk?w :D
Sporo os?b z lunar b?dzie gra?o, bo ju? rozmawia?em. Na shadow graj? same charlovery, wi?c na nic nie licz.

Ju? teraz mo?ecie pobra? klienta Vastoria.net. Dzi?ki niemu nie musicie u?ywa? IP Changera by gra? u nas na serwerze.

Zazwyczaj na takich forach umieszcza sie scany plik?w, zatem prosz? kogo? aby u?y? VirusScanJotti i wstawi? tu link, aby by?o to obiektywne :)

Download

Nie zamierzam tego sci?ga?, nigdy nie ufa?em takim rzeczom :D
Aczkolwiek jak prosisz o skan

Status
Zamknięty.
Back
Do góry