-Tibia 10.41 Vastoria.net | FULL REAL MAP| Roshamuul - Achievements| Start 1.07.2014r

Status
Zamknięty.
Odp: Vastoria.net | FULL REAL MAP| Roshamuul - Achievements| Start 1.07.2014r

Dzi?kuje Recha. Nikogo nie zmuszamy do grania przez nasz klient, jednak wychodz?c na przeciw pytaniom publikujemy tak? opcje, kt?ra jest wygodniejsza.

Je?li chodzi o kwestie zmian:

-zmienione IP
-zmienione t?o
-przyciemnione gui

pntm7w.jpg

Zapraszam!

Na bank jutro wbijam z kumplem.
Mam nadzieje ?e zagoszcz? na d?u?ej. :)

Proponuje zmniejszyc exp stage o CONAJMNIEJ polowe i zwiekszyc mlvl mniej wiecej do 6-8x jesli chcesz zeby serwer postal troszke dluzej.

Proponuje zmniejszyc exp stage o CONAJMNIEJ polowe i zwiekszyc mlvl mniej wiecej do 6-8x jesli chcesz zeby serwer postal troszke dluzej.
Orsh mlvle? Nie, dzi?ki..
Zmniejszy? exp? Exp jest idealny, a chyba chcemy ots do war?w i battelek, ani?eli do expienia?
Tyle w temacie, peace.

Wszystko jest przemy?lane, potwory s? coraz mocniejsze, nie zabraknie miejsca do expienia nawet na bardzo wysokie poziomy.
Przypominam ?e Warzony, jak i Roshamuul jest w 100% odwzorowane.
Magic level oraz skille zosta?y lekko obni?one aby po chwili nie by?y zbyt wysokie.
Wszystko jest zbalansowane, przetestowane, niczego ju? nie zmieniamy, pozdrawiam!

Zawitam ale nie sadze zebym zostal na dluzej.

Oby by?o inaczej :-)!

Oby by?o inaczej :-)!

Xevis, ale z tob? to te? jest niesamowita historia zwi?zana z Vastori?. Jak dobrze pami?tam podczas ostatniej edycji krytykowa?e? serwer, a lada moment zosta?e? Game Masterem. Potem s?uch o tobie zagin?? i serwer upad?, oczywi?cie nie przez ciebie ale chyba pod koniec edycji utraci?e? Gm'a wi?c nie mia?e? na to wp?ywu. Mimo wszystko oczekuj? na starcik ;)

Nie przypominam sobie, ?eby on mia? Gm'a? Z tego co wiem, by? tylko Laharos i jako? pod koniec dosta? kto? z mojej gildi (nie pami?tam nazwy), tak by?o Xevis? Czy mo?e si? myl??

#Keiseno: Krytykowa?em i spr?bowa?em to zmieni?, uda?o si?, serwer jest teraz odmieniony.
#HM Realovsky, Laharos by? sam, sam zajmowa? si? serwerem, nie przypominam sobie aby kto? inny zajmowa? jak?kolwiek pozycje poza tutorem.
Reszta spraw to s? rzeczy prywatne, zreszt? my?la?em ?e problemy, uwagi i jakie? zastrze?enia do poprzedniej edycji mamy ju? za sob?.

By?em ?wiadom zako?czenia edycji, kt?r? b?d? co b?d? by?a ?rednio udan?, bo liczba graczy wzros?a stosunkowo p??no, dopiero po nieca?ym miesi?cu by?o ok. w szczytowej formie 150 graczy online.
?wiadomi byli tak?e gracze, Laharos nie ukrywa? tego ?e ta edycja musi si? sko?czy? oraz zapowiedzia? ?e na Wakacje b?dzie nowa edycja.

Zapraszam serdecznie wszystkich.

#Keiseno: Krytykowa?em i spr?bowa?em to zmieni?, uda?o si?, serwer jest teraz odmieniony.
#HM Realovsky, Laharos by? sam, sam zajmowa? si? serwerem, nie przypominam sobie aby kto? inny zajmowa? jak?kolwiek pozycje poza tutorem.
Reszta spraw to s? rzeczy prywatne, zreszt? my?la?em ?e problemy, uwagi i jakie? zastrze?enia do poprzedniej edycji mamy ju? za sob?.

By?em ?wiadom zako?czenia edycji, kt?r? b?d? co b?d? by?a ?rednio udan?, bo liczba graczy wzros?a stosunkowo p??no, dopiero po nieca?ym miesi?cu by?o ok. w szczytowej formie 150 graczy online.
?wiadomi byli tak?e gracze, Laharos nie ukrywa? tego ?e ta edycja musi si? sko?czy? oraz zapowiedzia? ?e na Wakacje b?dzie nowa edycja.

Zapraszam serdecznie wszystkich.

Ale pe?ni?e? jak?? rol? na poprzedniej edycji o ile si? nie myl? ;D

To ju? dzisiaj gajs, gather time when gather time, be ready for small action.
- Bas killed all of us, Bas killed twenty of us
- I told u UE Combo you didn't make utamo
- Fuck u Bas u "LOSTED" my respect

ta?e make lvl and cash gajs, kto chce co? teamowo pogra? to pw do mnie, bo zbieram trejd?????we.

Fak U Bas Rily

Ostatnia edycja:

Szuka?em w?a?nie jakiego? OTS'a kt?ry by zadowoli? mnie open battles , mam nadzieje ?e nie zawiedzie frekwencj? ten server :)
Wpadam i szukam od razu jakiego? Teamu , do wczoraj gra?em na Real . Team poszukuje z vt +3.0.1 .
Jak co? nick w grze: Sokol
No to ?ycz? wszystkim mi?ej gry o ile wypali :)
Pyona.

Vastoria.net - 5 godzin do startu!

Vastoria.net - 5 godzin do startu!

Nie mog?em spa?;d ale mam nadzieje ?e wytrwam do startu xd. Bd jakie? pkt za co? czy cu?? Czy nic?;d. I wez mi wyt?umacz o co kaman z tym typem co daje itemy co 3h. Jakie cos i jak.

NPC stoi w depot thais, je?li masz przynajmniej 50 poziom da Ci prezent jak napiszesz do niego 'gift'. Po kolejnych trzech godzinach mo?esz zn?w otrzyma? od niego prezent.
NPC b?dzie dost?pny przez 24 godziny od startu.
Prezenty jakie b?dzie dawa? to niespodzianka, jednak zapewniam ?e b?dzie mo?na dosta? naprawd? warto?ciowe przedmioty.

naprawd? warto?ciowe przedmioty
Plate armor? Dragon Hammer? Devil helmet? Two-Handed Sword? Strong mana potion? xD
A tak serio. Sms shop czy nie sms shop?

Tak, te? rozdaje przedmioty dost?pne w sklepiku. Wi?cej dowiecie si? ju? po 17 : )

Wbijajcie gajs, super otsik sie zapowiada.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry